36

Петър

преди 10 години

До АнонименДвугодишния период е от 11.2009 до 3.2010..... цели 5 МЕСЕЦА :)740 000лв. печалба за 5 месеца само от неплащането на акциза....А от реализирането на продукцията?!А че всичкото това е МЕНТЕ продукция, която трови НАС?!Мама им мутренска!

35

ТВ

преди 10 години

И Христо Бисеров така си мислеше, преди сам той да стане такъв "клиент".

34

Boc

преди 10 години

Абе чета ви коментарите, абе много платен драскач има тук.*** Другарю или аркадаш, *** измисли нещо ново, ба! Стига с стази тиква, тя вече изгни!Идва нещо ново, което ще ви помете вас, всички БЕСЕПАРОДЕПЕСАРОАТАКИСТКОБАРЕКОВИ СЛУГИ!И НЕ САМО ЗЪБИТЕ ЩЕ ВИ БОЛЯТ, КАТО ГИ ВАДЯТ,АМИ НЯКОИ ОТВЕРСВИЯ, КОИТГО НЕ СА ВИЖДАЛИ СЛЪНЦЕ, КАТО ГИ ЗАПЪЛНЯТ СЪС СВИНСКИ ОПАШКИ НАОБРАТНО!

33

Анонимен

преди 10 години

Два интересни момента показват, че САЩ са смъкнали доверието си от тиквата и сега си имат нов любимец - реактора на уестинг хаус и присъствието на Уесли Кларк на учредяването на партията на ***. Най-вероятно новия любимец на САЩ е *** в коалиция с БСП, а тиквата ще бъде преввърнат в политически (или истински, ако Сретан се намеси) труп с течащите дела по Чакъра и Мишо Бирата

32

Анонимен

преди 10 години

Ако става дума за тия 68000 литра алкохол е твърде незначително за двугодишен период. Това означава 740 000 лв. неплатен акциз, което не изглежда толкова голяма далавера, че да въвлече политици, министри и шеф на митницата в някакви далавери. Една голяма спиртоварна произвежда това количество за 3 дни. Един тир с цигари или друга по-скъпа стока има десетократно по-голяма стойност. Ако единственото обвинение срещу Мишо Бирата е това, историята изглежда доста... кокошкарска.

31

шеф

преди 10 години

Боко,тиквата много си обезпокоен за финансите,като беше на власт защо не ги прави финансите,а сега приказваш врели и некипели.Изчезни от хоризонта,толкова си *** в изказванията,че няма на къде.

30

Соня

преди 10 години

Затвор за Боко и Цветанов!!!

29

555

преди 10 години

Върни милиардите и ще си на спокойствие в затвора!

28

111

преди 10 години

:)боко ,свърши ли парете веке?:)о от къде ще вземем други?:)не е ясно а?:)))))нема магистрали вече,а?:)!

27

петя

преди 10 години

определено безпокойството идва, от факта,че той пряко няма достъп до финансите на държавата, ами направо страх, голям страх, не е лесно да ти вземат кокала, сега пък да ядат пасти с хляб!

26

шеф

преди 10 години

Защо бе БОКИЧ, нали беше щастлив че сте единствената свястна партия?Сега да не би да Ви е страх че няма да остане за вас за крадене!

25

Соня

преди 10 години

Е, като няма новини от протестите и това е новина. В същност защо спря летоброенето, кой пореден ден от "оставка"-та стана?

24

555

преди 10 години

"Ние окрадохме България и това никой не може да ми го вземе", каза още Борисов.

23

111

преди 10 години

Точно в десятката!!! Парите на държавата не са в ръцете Му и от това е притеснението!!

22

Петя

преди 10 години

Когато беше Премиер и трябваше да се притеснява наистина му дремеше на висулката.Сега се притеснява, щото други крадат от общата каца!

21

шеф

преди 10 години

Най-много е обезпокоена Тиквата, че не той управлява. И му се налага да гледа отстрани, и как дните и месеците се нижат и той пак е там....мъка,мъка и болка.

20

Соня

преди 10 години

Когато беше на власт не ти пукашеа сега ли? И ЗАПОМНИ! НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕШ! И ОЩЕ. ВСИЧКИТЕ ТИ ДАЛАВЕРИ ЩЕ БЪДАТ РАЗНИЩЕНИ.

19

555

преди 10 години

Тиквата е много наясно, че ако не заграби властта в най-скоро време, ще последва Цецо по пътя към следствието, а оттам - на топло!

18

111

преди 10 години

По голям *** от тоя шут Боко България не е имала! Нали ограби държавата, за да си натрупаш милиардите, не разбирам каква още ти е болката -че не можеш още да крадеш???? или ти разбиват каналите, от където също богатееше?!

17

Петя

преди 10 години

какво се притесняваш, те парите не са ли у теб, или вече свършиха по митингите, ти си брашнян чувал все ще излезе нещо.