44

Анонимен

преди 10 години

Легенда го сочи като отговорен за спасяването на град Кюстендил от окупация и анексиране към Сърбия в края на Първата световна война, когато на 28 септемрви 1918 г., останал на позицията напълно сам с четири оръдия и няколко местни овчари и козари, които му подават снарядите, открива огън по настъпващите между Царев връх и Калин камък сръбски войски, с което спира настъплението им към българските окопи, опразнени от участващите във Владайското въстание войници

43

Анонимен

преди 10 години

Фашистите са зеклеймени в целия цивилизован свят, само в България, където нещата са тотално сбъркани и наопаки се намират някакви, които искат дори да ги честват.

42

Кучета и котки

преди 10 години

Кучета и котки може, а прасета не може ! Щом разрешават паради на хомосексуалистите, защо да не рарешат и на нацистите ?

41

Анонимен

преди 10 години

Ген.Христо Луков е ръководител на националистическата организация Съюз на българските национални легиони (СБНЛ) (1932-1943).Поради близките си връзки с тоталитарния националсоциалистически режим на Третия Райх, както и заради дейността си като ръководител на силно повлияния от фашизма и националсоциализма СБН, често е критикуван от историците и световната хуманитарна общност.

40

Анонимен

преди 10 години

Естестевно, че ще го разрешат. Да не забравяме, че в Столична обищина преобладата ГЕРБерасти, тоест фашисти.

39

Анонимен

преди 10 години

Луков е фашистки генерал, наредил лично разстрела на 8 деца-българчета край габровското село Ястребино. Срамно е да се чества. Това е все едно да се чества Хитлер в Германия. Но от Фандъкова всичко може да се очаква. Да не забравиме на кого служи.

38

до 44

преди 10 години

Антидемократични комунистическо-фашистки идeологии.

37

Да

преди 10 години

Ако имаше повече големи българи,като Христо Луков,сега доносници нямаше да ни управляват.

36

до 33

преди 10 години

до 33

35

да

преди 10 години

До Анонименда. ама все такива си избираме

34

ми4

преди 10 години

А ние не искаме ДПС в България !

33

Анонимен

преди 10 години

Убит от Виолета Якова, 20 годишна партизанка от различни партизански отряди, пред очите на дъщеря му.

32

точно обратното

преди 10 години

Напротив, точно ДПС и в частност Местан насаждат междуетническа омраза, тази партия изрови една огромна пропаст между етносите. Наместо да се чуди Фандъкова, по-скоро трябва да се сезира прокуратурата за насаждане на омраза от страна на г-на...

31

Нервен

преди 10 години

Не този няма какво да каже друго, други проблеми само Луковмарш му е пр-***.Като се има в предвид, че към момента се вадят всякакви керливи ризи с цел разконцентриране на населението. Всички дейностти на териториторията на България към момента от страна на правителството са Анти хуманни, геноцидни, и унищожават културните ценостти на Българския народ. До такава степен не се знае кой кои интереси защитава в Българския парламент, че дане кажа всички други но само не Българския интерес. Ние сме роби

30

Анонимен

преди 10 години

Mnogo si kurnaz Mestane ama vze poiska bylgarska oxrana da te pazi ot liubovta narodna.Byz tee gadino mrysna.Spokoino li spi6.Smee6 li da se porazxodi6 iz Sofiq a gadino.

29

Анонимен

преди 10 години

Сега не иска Луковмарш,после няма да иска да се говори на български език и т.н

28

Анонимен

преди 10 години

CQL NAROD VIJDA 4E DPS I BSP SA GOTOVI V IMETO NA VLASTTA I MAFIQTA VOINA DQ NAPRAVQT

27

Човек

преди 10 години

До Рали1И сега тези от ДПС плашат етноса в България,добре че били в управлението иначе не им се мислело какво ще стане.Първо те не могат да мислят,те изпълняват,второ ДС мисли место тях, *** от тази долна партия нямат и най-малката заслуга за напредъка на страната.Сега тези от ДС се възраждат с партията на БАРЕКОВ и спонсорирана от ПЕЕВСКИ,майка ни жална ако вземат и два процента на изборите.Ще си дават на обрачи и кръгове около тях,за БЪЛГАРИНА пръста на Местан,ама средния.Долу ДПС и БСП

26

Анонимен

преди 10 години

Крадливите политици мразят истинските родолюбци като ген. Луков. Какво дава право на твари като местан да плюе срещу истинските герои?

25

ivailo1403

преди 10 години

Турчин да ми казва кой българин да почитам,няма как да стане.