134

Анонимен

преди 10 години

Бойе прав е поетът като е казал "Не народ а ***"след като с тая *** Бареков педател който се наведе на ДПС за което Пеевски му направи партия тръгват и патриотични парии като ВМРО.Дали ще има *** които да повярват на Никито-*** и да гласуват за него все едно гласуват за Доган и Пеевски

133

дони

преди 10 години

така ли започваш политическата си кариера - с помиярско изпълнение спрямо хората,които са те хранили 13 години,и с последвали заплахи и изнудване,че ако продължат да коментират постъпката ти,ще ги нападнеш с компромати..а и да разбирам ли,че си мълчал за престъпления,и сега ги използваш да изнудваш..браво

132

fago

преди 10 години

До Анонимен 146Синьото шапкарство - също, а и жълтото. За зеленото да не говорим. И тъй нататък.

131

диагноза

преди 10 години

100 процента от Българските "ПАТРИОТИ" са продажни рубладжии,но те дори не обичат Москва обичат само себе си ,от такива хора отечеството няма никаква нужда,всъщност тези екземпляри са най-вредоносните същества в Родината.

130

Анонимен

преди 10 години

Червеното шапкарство няма нищо общо с офицерството

129

секо

преди 10 години

Като знае много неща ,а ги крие ,значи той е за затвора. И след това признание иска да става министър на вътрешните работи.май ми мирише на автогол

128

Pimp C

преди 10 години

Колко хора ще гласуват за Бареков , моля да се отбележите с + за да видим колко е сериозен проблема с тоя ка****!

127

Анонимен

преди 10 години

Мой много добър приятел, завърши академията в Симеоново. Беше назначен в НСБОП...след много щателно разследване, тъй като беше млад и напорист и честен, на канал за наркотици, следите водеха, до много силни хора...когато сподели това със шефа си, 3 дена след това му счупиха 2та крака мутри... емигрира, като мен в Канада, каза няма смисъл...

126

Анонимен

преди 10 години

Каква офицерска чест, какви 5 лева?Ако е знаел за всичко, което намеква и не е сезирал веднага прокурора, за кава офицерска чест ми говори?!? Въздух под налягане!

125

Анонимен

преди 10 години

Поредният журналист след Патрашкова,която има информации за нередности,но не ги дава на Прокуратурата-когато му дойдело времето.Само този факт показва в каква свинщина живеем.Ако милееш за прозрачност,честност ще скочиш да се бориш и да гониш до дупка сгафилите.Иначе излиза"Аз на тебе-ти на мене".Росен неведнъж е изтъквал,че е офицер,че милее за българското,защото разбра,че така може да гъделичка самочувствието и носталгията на хората.Щом се съюзява с ченегето Каракачанов-работата е ясна.

124

Анонимен

преди 10 години

Битиви уж беше на Пеевски, сега пък са подгонили Бареков и Росен Петров, не знам кво става но нещо не се връзват нещата с твърденията на Цветанов.

123

Анонимен

преди 10 години

До азКолко ли му е дадено за да мълчи толкова време и това не е ли наказуемо.

122

Черен Петър

преди 10 години

Много маймуни се качиха на клона и той ще се прекърше.Тоя бивш милиционер като е знаел за далавери и престъпни действия що е мълчал?Сега плаши гаргите със Съд, Прокурор и Страсбург.Хихикащо шимпанзе с лъснали задни части.ОЗ офицер, ама няма кортик завалията, продаде го за 1 сребърник.

121

Ниа Атака

преди 10 години

Голям цирк направиха тези двамата. Хубавото е,че им лъснаха мръзните личица..Особено на мнимия националист,на който доста хора вярваха и отделяха време за ефирните му излияния. Росенчо на кой ли не служеше и тук ще залезе славната му кариера както и при Слави,както и в Босфор ТВ. Той е обречен също като лъжливата му партия.

120

Анонимен

преди 10 години

То е ясно, че докато Борисов управляваше си правеше каквото иска. Нима не помните как звънеше в ефир по всики телевизии и се включвашев реално време да мъмри водещите, а те гледаха като *** и не смееха да гъкнат.

119

зрител

преди 10 години

Росене ,защо до сега мълча защо? Кое ти кара след толкова години да проговориш? Жалък си! Щом си бил толкова непримирим да беше се оттеглил преди. Късно е чадо вече. Защото е ясно какви цели гониш. Парите ,парите и скоро ще се задавиш ,защото от батака влизаш в ***.

118

!

преди 10 години

Продажния *** ако има данни за нарушения на закона е редно да ги сподели с прокуратурата веднага, а не да изнудва!

117

Анонимен

преди 10 години

По принцип е прав- Босфор тв е най-манипулативната телевизия

116

Анонимен

преди 10 години

Още един политически труп, ходещ, дишащ, говорещ, ама вече споминал се-нищо, че си вярва, че е жив...

115

Анонимен

преди 10 години

izbata s malkoto prozor4e e prazna. Rosene, za da ne prili4as na bezruk onanist, otivai i kazvai na Prokurora kvo-sto.Do kato nekazas ste budes taksuvan kato sau4astnik na prestapleniata , urodlivostta i pomiarstvotoi ako si imal честта на журналиста и офицера ste ostanes edna 4estna ofshorna tikva