149

Анонимен

преди 10 години

Нали платените *** подскачаха по площада с въпроса :"Кой?" Ето кой бе- тоя дето ви плащаше

148

Един

преди 10 години

В USA вече има списък на първите желаещи туристи да погледнат Земята от Космоса, а ние още си играем на кой при кого влязъл и на тевтерчета и кой какво казъл! *** народ сме!! Поздрав от St. Louis

147

Анонимен

преди 10 години

Ето ви тройнаата коалиция - ГЕРБ ДПС БСП !***, ***, кретеноиден народ !!!

146

Анонимен

преди 10 години

Цветанов: Мафията управлява държавата Водещ: Кой е мафията ?Цв.: Делян Пеевски Водещ : Вие колко пъти сте се виждали с Пеевски Цв: 6-7 Водещ Значи вие сте били част от нея?Цветанов: Тази тема е приключила и е в миналото :)Как не Ви е срам герберио.

145

Анонимен

преди 10 години

Цветанов се кле в дъщерите се пред Борисов, но има Господ, който бави, но не забравя! Би трябвало да наведе глава и да се покае!

144

Анонимен

преди 10 години

Защо вече никой НЕ коментира КОЙ избра Пеевски?!? А се насаждат нови и нови измислени обвинения срущу Цветанов?!?

143

Анонимен

преди 10 години

След като не ти е личен приятел като какъв го дири точно в твоя кабинет? И то по твоя покана, а Цветанов?

142

край

преди 10 години

Росен Петров плаши БТВ с прокурор. Ми що да не плаши той Цацаров ще направи каквото му кажат Пеевски и Бареков. Ще трябва да правим държавата наново.

141

Анонимен

преди 10 години

От Легия Антимафия дадоха информация и за таен план за елиминирането на Делян Пеевски от страна на Цветан Цветанов. Към Пеевски е бил приложен тотален натиск да продаде вестниците си на фирми, които са били на подставени лица на Цветан Цветанов. По заповед на Цветан Цветанов е било осъществявано незаконно подслушване и следене спрямо Пеевски, неговата майка Ирена Кръстева и Николай Бареков в дълъг период от време.

140

Анонимен

преди 10 години

общо взето, общо казано, в общи линии... си е ....ло м......та, най-общо казано :)

139

кк

преди 10 години

Чета и не мога да повярвам - тези хора са я свършили всичката и им остава време за общи приказки. Ей така, Гл. Прокурор и един от основните олигарси се разхождат неглеже, и от скука се отбиват в кабинета на Министъра на вътрешните работи на "общи приказки"... Г-н Цветанов, г-н Цветанов!!!!!!!! Във Физкултурния не са ли ви учили поне да говорите логични неща???? Те, първите хора на държавата, се занимават с бош-лафове, а ние си мислим, че оправят дереджето ни...

138

Кратко и ясно

преди 10 години

Кратко, стегнато и ясно - уууууууууууууууууууууу, долууууууууууууу.Просто ми станаха антипатични. И не само тези.Благодаря за плюсовете и минусите.

137

Анонимен

преди 10 години

Лъжите на Пеевски са ясни!Има ли някой който да вярва на директор на 24 години и замл министър на 25 години!Дебелло и зло същество, което действа подмолно със старшна злоба и манипулации!

136

Черен Петър

преди 10 години

За тоя Олимпиадата приключи. Откачиха му се ските и се пързаля по терлици.

135

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Който не подкрепя БСП и Станишев е национален предател. Ако щете на фона на другите, но е така.

134

Анонимен

преди 10 години

Битиви уж беше на Пеевски, сега пък са подгонили Бареков и Росен Петров, не знам кво става но нещо не се връзват нещата с твърденията на Цветанов.

133

Анонимен

преди 10 години

По нагъл човек, едва ли има в държавата Само ще спомена с това , с което се гордее ЦЦ данъчната си проверка. Казах нагъл, но по глупав човек от този също няма , да назначиш от благодарност за "идеалната" проверката, шефа на данъчните за депутат. Е такова чудо не е ставало в Б-я от 100 г. , дори при Тодор Живков.

132

ЛЛТ

преди 10 години

Такова добиче като ЦЦ не е имало, с недоразвити мозъчни гънки и миришещо отвсякъде на простотия.

131

Анонимен

преди 10 години

Браво на Пеевски, крайно време беше някой да каже що за престъпник е Цецо

130

Анонимен

преди 10 години

Защо всеки ден ни натрапвате лицето Цветанов ? Какъв е той в момента ? И защо ползва гардове от НСО и кой ги плаща ?