66

Анонимен

преди 10 години

Росенчо,Росенчо, и ти ли стана маскара.

65

владко

преди 10 години

До До 62Вместо да дрънкаш глупости, които си наизустил по селските кръчми, вземи се ограмоти малко. Както казва колегата преди мен виж с какви пасиви е продадена Балкан. Виж и договорите за Мариците. По времето на Костов са заложени големи суми за модернизация. Нали това е целта при една приватизация. По - късно при едно друго правителство договорите са изменени. Но като те слушам, си от хората дето пишат, но не четат. Май си пиша на вятъра

64

Анонимен

преди 10 години

Деформаторите ще бъдат навряни още по-яко там където им е мястото,а и където са в момента-на кучето в дебелото черво.България мрази ционистките мекерета.

63

П.Петров

преди 10 години

До Анонимен 67. Балкан за всеки полет губеше по 16000 долара. 1-2 на Козлодуй са спрени от НДСВ 2004, а 3-4 от НДСВ-БСПДПС 2007 и за 4-те блока има "Мисия OSART на МААЕ в блокове 1-4 през юни 1991 г. открива много оперативни проблеми, включително: липса на култура на безопасност заплаха за трудовата безопасност слаба радиационна защита липса на структурирано обучение на операторите непълни оперативни процедури "А тецовете трябваше инвеститор, за да плати сероочистването, за да не диша цяла Южна България серниста кисилина, а държавата не можеше да си го позволи.

62

севделин

преди 10 години

Смея да кажа както един Слави правеше преди година и нещо. Припомням, че тогава той лансира Кунева за президент!

61

Кало

преди 10 години

Веднага вън, както беше изгонен като последен *** и самия бареков. И също така ги осъдете едно хубаво и скъпо те явно имат пари

60

Анонимен

преди 10 години

договориха закриването на 1-4 блок в АЕЦ------------------------------------------------------------67 още правителството на Беров през 1993 договаря спирането на 1-2 до 1998 без никакви компенсации . Добре че беше Иван Костов та промени изцяло консепцията , веднъж като промени сроковете и втори път като договри пари , до днес са влизли почти 1 млрд зради блоковете , писнало ми е от вас и от вашите глупости така да знаете

59

Анонимен

преди 10 години

Какво са разграбили СДС ли - продадоха Балкан (десетки самолети и сгради) за стойността на една кола, продадоха ТЕЦ-овете, договориха закриването на 1-4 блок в АЕЦ, разпродадоха десетки предприятия под масата. На кой от тяхното правителство му викаха г-н 10%???----------------------------------67 Пълни глупости , тотални глупсоти които си ги тижирате и си верате, вземи се ограмоти попрочети, какво беше дереждето на Балкан , каква му беше пазарната капитализация . Г-н 10%умря беден.

58

Яне

преди 10 години

Как може да се говори така! Защо не се иска обяснения за други водещи, които подкрепят политици в ефир, зщо не се иска обяснение от медии, коити цензурират материалите, които публиуват. Защо точно сега се измества обществения поглед върху партията на Бареков, или всички новини са свъшили и няма какво толкова да се говори?

57

поезист

преди 10 години

Куца кокошка Пръм ПръмРеформаторски блок всичко е ПръмЕврочиновник Пръм Куни ПръмКрив макарон от Боко за Пръм

56

:)

преди 10 години

Р. Петров - поредната алчна ***, която се присъедини към Бюреков. Машалла!

55

Анонимен

преди 10 години

ВЪН ОТ МЕДИЯТА

54

Въпрос

преди 10 години

"Това е безпрецедентно нарушение на журналистическите стандарти, които следва телевизията", се допълва в позицията.А защо НЕ беше веднага прекъснато предаването от режисьора и отговорния служител на bTV???

53

Анонимен

преди 10 години

59 няма как на твоята промита бетонна тиква и неините постулати да ти се обясни , дори и едно по едно да ти оборвам изреченията и тезите - Разпродало държавата , на кое викаш рапродажба на това че ти върнаха бащинията ли на село или на онова че спряха грабителството от държавните фирми през 90-те които се източваха за твоя сметка субсидирани през бюджета .- май повече ти харесват ченгетат от ДПС като гледам - Кунева беше един блестящ Еврокомисар ив Европа знаят да ценят качествата и за разл

52

Анонимен

преди 10 години

Ей заради такива като Таня Петкова има партии Атака, РЗС и ББЦ. Всички жени в критическата гласуват за Волен ей!!!

51

1

преди 10 години

Едни журналистЧЕТА решили, че могат да управляват държава!?!? Дотука я докарахме с криворазбраната цивилизация/демокрация!

50

Анонимен

преди 10 години

54 *** тя не е на Мърдок а той не е евреин , непрекъснато си демонстрирате тук простотията , тя е на Лаудер , фамилията е еврейска и е забогатяла от козметика и парфюмерия , химици са хората и то от най-добрите .

49

Анонимен

преди 10 години

Най е важно да има евтина реклама за всички. За телевизии, предавания, партии, бъдещи и настоящи партиици.

48

tannq.petkowa

преди 10 години

По-скоро Р> Петров се разграничи от Босфор ТВ

47

Анонимен

преди 10 години

До антиТочно този ли ще оправи България, драги ми смехурко? Ако ти мислиш, че този ще донесе някаква промяна, значи не си шиеш хапчетата редовно. Или може би разчиташ, на шефа му Пеевски или другия ми шеф, Палачинков, дето си обръща *** накъде духа вятъра, първо обслужваше ГЕРБ докато беха на власт, като паднаха взе да се слага на упавниците. Тези ли безхарактерни хора ще внесат разликата и ще ни оправият, а драги ми смехурко :-)))