83

1

преди 10 години

ко вкарат поне един в затвора ще отида и ще се обеся на кестените до парламента.Полиция,прокуратура ,следствие и съд за пет пари работа не вършат.Ако имаше начин от утре всички да са уволнени, обществото ни ще се справи много по-добре без тях.И без друго в частните фирими имо повече от 100 хиляди охранители и добре че са те.Всички клатикури от службите ненавиждаха Цветанов,защото ги караше да бачкат.Като го свалиха настана голям рахат,угоиха се като прасета.

82

Х

преди 10 години

ХАХАХ и не бяха 7 а 5 печатници и то с помоща на италиянската полиция. И всички тези печатници бяха на един и същ човек. ЕЕ да евала за тогава, ама за 3,5 години само с това ли може да се похвали :D . А за печатницата в Костинброд мм не беше ли собственост на някакъв ГЕРБЕР. Дори вече започвам да си мисля, че и печатниците за фалшиво ЕВРО е било негово, но това е само теория. АБЕ Е*АЛ СИ ТИ И ТЕОРИИТЕ. НЕГОВИ БЯХА

81

Румен221

преди 10 години

Цвък-Цвък, Йовчев,- Пълна олигофрения е факта, че в МВР има между 5000 и 6000 незаети щатни бройки..."- Значи народа ни пищи кански от масовия *** бандитизъм, а ПО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ "СТОЯТ" НЕЗАЕТИ ПОЛИЦЕЙСКИ ДЛЪЖНОСТИ...- ВМЕСТО ДА ГИ ЗАКРИВАТЕ НАЗНАЧЕТЕ ГИ ПО 7 ДУШИ В ПРОБЛЕМНИТЕ СЕЛА... И ДА СА ПОДЧИНЕНИ... И НА КМЕТОВЕТЕ...!!!.

80

Бивш гейберас

преди 10 години

Цветанов и Боко се пръскат от яд,че вече не са част от управляващото задкулисие ,а от задкулисието в опозиция...Затова всеки ден крещят "дръжте крадеца ! "

79

www

преди 10 години

НЕЕЕ ПРЕДИ 5 ГОДИНИ ПОЧНА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ И ВСЕ ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВА И НЯМА ДА ИМА КРАЙ..

78

Неформална

преди 10 години

Докато беше на власт Цветанов никога не би казал нещо подобно, а всичко си беше по начина по, който го описва. Но защото се не е на власт това е лошо и неправилно - лицемерието и наглостта на простите хора нямат граници.

77

Анонимен

преди 10 години

Цветанов ги къса на всички избори и за това не го понасят бея, гея и злодея. За него се пишат специални опорни точки от Йовчев и фамилията. Цецосам ги размазва а в тандем с борисов направо ги мачкат.

76

Анонимен

преди 10 години

Държавата се управлява от сараите и доган! Смръдливите еничари от бсп и атака са *** на които фесовете раздават порциите. Цветанов е като бебе в сравнение с комбинациите на овчев и *** пеевски.

75

АНОНИМЕН

преди 10 години

НУ ПОГОДИ. А ВИЕ ПРЕД КУЛИСИЕТО ЛИ БЯХТЕ, ЧЕ НЕЩО ПАК НЕ СЕ ДОИЗКАЗАХТЕ ПРАВИЛНО.

74

Гочо

преди 10 години

Не желая Мутрата и Слугата муда ни управляват държавата!А ти?

73

Анонимен

преди 10 години

В затвора на Цвъко му готвят такова посрещане, че Яне Янев ще му завиди.

72

Гочо

преди 10 години

До ТВИскрено съм учуден от тебе!

71

Анонимен

преди 10 години

другарки от гербнай важно е кои печата бюлетинитеиликои смята на компютърчето електроното преброяване

70

Гочо

преди 10 години

Този е Нагъл.Ко мислиш?

69

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Така лиии и ти си една ти...куклите,на която...кукловодът си е взел...безсрочен отпуск.

68

ТВ

преди 10 години

Цветан Цветанов заслужава уважение и респект за това, че говори истината.

67

Анонимен

преди 10 години

болеста *СИНДРОМА НА СИДЕРОВ *поразява все повече хора в България всеки втори говори и се държи като Сидеров във тая държава коменторити са отчайващи

66

Анонимен

преди 10 години

ес под диктовка не каза еена дума за ццзначи кой диктува и е с е повече оръжия от ес?

65

Айде ле

преди 10 години

Ти от личен опит, май го знаеш !?!

64

ну

преди 10 години

Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, КойЛесно е:редуват се, само че винаги присъства задкулисие. И не може да ги мръднеш и с топ;)