344

Анонимен

преди 10 години

До художникаТова просто не е вярно. при комунизма беше лошо но не забравяйте че сега оцеляваме като ве още рушим това което тогава е създадено. Градовете бяха пълни с хора. Не казвам че промяна не трябва да има но ако отричаме и малкото хубави неща които бяха то верен път няма да намерим. Защо го правим тогава. Вярно е имаше ДС но имаше и държава. Сега няма ДС и нямаме държава. Някой ходил ли е в Израел. Там никой не се оплаква от липса на държава и наличие на служби за сигурност.

343

Анонимен

преди 10 години

Това,че има хора които харесват лицето Б.Борисов и отново биха гласували за него,най-ясно илюстрира идиотизма и затъпяването на голяма част от индивидите в държавата Абсурдистан

342

Доколенков

преди 10 години

Ако питаш Бай ***-всички са маскари.....освен червените ***...

341

Бай Ганьo

преди 10 години

До ЗС Те се опитаха веднъж - така я изкараха от блатото че я забиха в тинята на дъното

340

ЗС

преди 10 години

Само Борисов и ГЕРБ могат да изкарат страната ни от блатото,в което сме в момента

339

Анонимен

преди 10 години

maanete taa snimka be- Boiko postoianno e davan s fizionomii na toku-sto izsledvan pacient 4iiata prostata e bila opipvana na sreden prst i pokazalec.Boiko USBeto na moreto tepeto, v kratunata pod kepeto, koeto prokleto gleda kiufteto zaradi koeto kato izgasili lampite 100 vilici zabili na Boiko v dupeto

338

anonimen

преди 10 години

TOSI ASCHLO BOIKO CE BORI SA VLACTA SARADI MILIONITE KOITO IDVAT OT BRUKSSEL SARADI BEDNIAT NAROD XORATA GLADUVAT POMICLETE GOCPODA POLETIZI MaLKO i SA NaRODACI PRECTANETE C AL4NOCTACI DAITE NA NARODACI XUBAV JIVOT ANE BEDNOCT????????????????????????

337

Анонимен

преди 10 години

Бойко , България е с теб..! Платените петна дето пишат тук са неудачници , който немогат да си купят хляба по друг начин.Прости им и ти!

336

Коко

преди 10 години

В лицето на ББ виждам едно сърдито дете, което си измисля поводи да се сърди още повече. Не може да приеме, че на власт повече няма да дойде и се сърди. Хора с неустойчива психика не са за властта, а а цирка.

335

художника

преди 10 години

Вижте, това че червените не могат да управляват е ясно от 1944г. Но..... замислете се малко!В България цари разруха, особено в малките градчета, които нямат голям дял за вътрешния продукт на страната. Редно е да им се тури едно рамо от по-богатите общини, и тук мисля,че управляващите са на правилната позиция. Ако не се краде, ако си помагаме взаимно България ще се съвземе. Независимо кой е на власт, България е ЕДНА за всички!!!

334

Анонимен

преди 10 години

И слепият, и глухият разбраха и знаеха, че на общините с кметове от ГЕРБ се изсипват пари, за да докажат, че те са по-добри от кметовете на другите политически сили. А България е една ,не е само на ГЕРБ. или на ДПС,, на БСП и другите политически партии.

333

Анонимен

преди 10 години

В демокрацията, когато хората не те искат, се отива на избори, за да се види на кого искат да поверят управлението на държавата.Така е! Прав е Борисов! Не го искаха хората през февруари, той отиде на избори и се видя на кого поискаха да поверят управлението: НА ВСЕКИ ДРУГ, но не и на ГЕРБ. Да, дори и на ДПС са готови да дадат управлението, защото на фона на ГЕРБ дори и ДПС изглеждат като благочестиви попове.

332

бай БУДАЛ

преди 10 години

До МИРО50 -70 дрогирани ГЕРБЕРАСИ ,..... това са гневните.!!!!!! Репортери от НОВА и БТВ малко кръв по носовете...МУТРАТА да си гледа кръвното....

331

"БЕСЕПАРСКА...

преди 10 години

ЗАЕМЕ ,ЗАЕМИ ...ЗАЕМИ ,БОЖЕ ...РАЗДЕЛЕНИ В ТЕСЕН БИЗНЕС КРЪГ ,ОТ ХОРА СЪС ЧЕРВЕНИ КОЖИ !!!!!!!!!

330

АМИ ДА ...

преди 10 години

ПЪРВАНКАТА СЪЩО Е ТЕРОРИСТ И ШПИОНИН!!ВЕЧЕ ГО РАЗКРИХА НА КОНГРЕСА .....СМЕНИЛ РЕЗБАТА И ПРЕМИНАЛ НА СТРАНАТА НА ХОРАТА НА БИН ЛАДЕН!ПО-РАНО ШПИОНИРАШЕ ЗА *** ---СЕГА ВЕЧЕ ЗА АЛ КАЙДА!!ПОДКУПЕН БИЛ ОТ БИСЕРОВ , КОЙТО ФИНАНСИРАЛ АЛ КАЙДА !!!

329

ЧАСТ 1

преди 10 години

За тези които не знаят историята за прякора на Бойко Тиквата малко инфо. Тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти"

328

Анонимен

преди 10 години

АКО *** НЕ МОГАТ ДА ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ ЗА СОБСТВЕНОТО СИ ПОГРЕБЕНИЕ ...МАЙ ЩЕ ТРЕБВА ДА ИМ СЪБИРАМЕ ПАРИ !НЕЩО КАТО---"волни народни пожертвувания"---ЗАКОМУНИСТИЧЕЕСКИТЕ ПОГРЕБЕНИЯ поради липса на средства "ЗА ЕКСПРОПРИАЦИЯ"!ТОВА Е ДА СИ КОМУНИСТ--ПАК СИ НА ДАЛАВЕРА ДОРИ ДА ПУКНЕШ!!!ПАК ШЕ ГИ ПОГРЕБВАМЕ С "народна пара"!ЕГА СПЕСТИ ДЪРЖАВАТА НЕЩО ОТ ПАРАДА И ФОЕРВЕРКИТЕ!!!

327

има проверка

преди 10 години

От няколко дни природата търси как д а изгони бандитите от БСП И ДПС препълнили с чужди шпиони вкл контролирани от терористи тн държавна власт вкл посолства консулства министерства и областни управи..За герб подава и че там нарочно подставени турски и други шпиони са навредили много на едвам оцеляващите в България

326

Анонимен

преди 10 години

....па и *** не искат да копат....малки им били парите !И ТЕ ИСКАТ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ!!!

325

Али

преди 10 години

Мараба асфалтпаша. Ние от ДПС знаем как да работим в екип но ти не ставаш за такава работа. Не че всичко в ДПС е идеално и между нас има хора с леви и десни убеждения, но сме единни защото не искаме такива като тебе да се връщат в политиката. Може да работим и с ГЕРБ и с БСП и със всеки който иска да работи за тази държава. С тебе обаче не можем да работим. Ти гледаш само за себе си и не виждаш че сриваш държавата. Не ми се сърди Бойко ефенди но е вярно.