51

Анонимен

преди 10 години

И все пак, престъпление ли е да спиш в хотел в Париж?

50

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Ще ...видим дали изобщо прокуратурата ще си мръдне...пръста,за да разследва този грандиозен корупционен скандал.Ейй,туй държавата някои я използвал като...бащиния.То ясно кой;лично Боко и неговата...чета.

49

До 49

преди 10 години

А заплатата на министър председател му стуга да води кучето си до ветеринар със самолет?

48

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЕ и аз не знах че е престъпление да спиш в хотел в Париж или да ходиш на плаж в Куба???? ------------------Дори с депутатска заплата от 2000хил лева заплата трудно се спи в толкова скъп хотел и се ходи в Куба... Трудно се поръчват скъпи вина в Брюксел и се замерят с тапи сервитьорите. Трудно се пътува до Варна със самолет да биеш някой. А и бая пари налива на *** като тебе да пишат простотии по форумите... Не може да му излязат сметките момче, парите не растат по дърветата...

47

Анонимен

преди 10 години

До Болен за 4-ти кмМного си хитър му мане, само ние сме тъпите, хитрец ... неосъзнато изпражнение.

46

АНОНИМЕН

преди 10 години

До Болен за 4-ти км... - Болен да го качат на селскостопански самолет без предпазен колан и *** ,белким свърши нещо полезно като натори нивите на догановите дерибеи.

45

дъвка с косъм

преди 10 години

Моля докторите,дайте му някакви успокоителни на Болния,не е добре с главата,днес от сметната палата му казаха,че няма данни за престъпления,той пак не разбрал.Големият скандал с двете торби лешници се оказа кьорфишек.Лаков напразно се пъна да засича за колко време може да се изядат кило ядки.Много просто това сидерче,как изобщо е бил главен редактор на в.Демокрация,няма елементарна правна култура.Мозъкът му е гладък като речен камък.

44

Анонимен

преди 10 години

Смешника болен да спре да се излага. Да почне да предлага градивни неща както беше това с детските на непълнолетните ***, тогава има някакъв шанс да му се дигне рейтинга и да събере 1% на изборите. До тогава с такива простотии и бръщолевения до никъде няма да стигнем. Много си просто момче, болене, мислиш като неандерталец :-))))

43

Болен за 4-ти км...

преди 10 години

Тоя фишек нали щяха да го съдят, какво пак се е разпенил,сякаш някои обръща внимание на простотиите МУ..От вся власть са се взели на акорд, ударно да намерим компромати на всяка цена, да покажем колко лоши са били предните,а ние сме най- добрите....да, ама не, просто със всеки балон ставате по-смешни и по- ясни..Дано този *** народ се осъзнай и НИКОГА повече не ВИ допуска до властта,а ВСИЧКИ ВИЕ да си понесете за престъпленията срещу НАС!Към специализираната клиника-тоя пигмей си го приберете

42

Анонимен

преди 10 години

Филията с мас, много се е омазал.

41

Анонимен

преди 10 години

Разтривача на уши, яката се е оплел в мечтите си.

40

герботъпкател

преди 10 години

Е добре. Как може да няма престъпления, но имало нарушения. Кой носи отговорност за нарушенията. Баба ми ли?

39

Анонимен

преди 10 години

Е и аз не знах че е престъпление да спиш в хотел в Париж или да ходиш на плаж в Куба????

38

Анонимен

преди 10 години

По-малоумно нещо не бях чел!!! Ще пращаш на прокуратурата доклад в който пише , ЧЕ НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?!?!?!?1?1?

37

Анонимен

преди 10 години

Върха било да му возят и кучето до ветеринаря

36

Анонимен

преди 10 години

Отбор от В група с чартърен полет.

35

Анонимен

преди 10 години

*** работа, да си поръчаш самолет за щракане с пръсти.

34

зоро

преди 10 години

Айде сега поръчковата цацаратура да изпълни повелята на Болен и да почне да дава пресконференции и да ни обяснява като на *** кой колко е лош. Даже има един-двама отворковци от тях, които пускат *** остроумия. Много смешно. Дами и господа магистрати, не казвайте "хоп" преди да сте скочили. Може да стане грешка!

33

Волен

преди 10 години

На Шибека кратуната каква е?

32

Анонимен

преди 10 години

До Волентрябва да се баннат всички айпи адреси от шопландия! дървените кратуни не са на мода!