89

Простотия

преди 10 години

После питат защо има подигравателни вицове за родната полиция. Тъпо е да обявяваш предварително къде ще има засилено полицейско присъствие. Апашите един вид са предупредени и ще действат на други места, а мвр-то ще отчете успехи в тези 15 области. Не е това начина. Апашите са хора без трудови доходи и естествено за да не умират от глад пак ще действат. За управниците ни битовата престъпност е държавна политика. Тя има за цел изхранване на безработните, които уж щяха да намаляват с 250 000.

88

Анонимен

преди 10 години

А в Сливен и областа кога да чакаме. Има нещо сбъркано в цялата работа армията стои в казармите вместо да охранява границата а полицията е наредена през 20 метра на браздата вместо да опазва вътрешния ред и сигурност в страната. Няма желание да се прекъсне тази престъпност ако искаха за една нощ нямаше да остане ни престъпник ни *** да бара.

87

шоп

преди 10 години

Разстрелите на място ли ще се извършват или ще се водят на съдия,защото ако е второто няма абсолютно никакъв смисъл.В единия край на селото *** ще крадат, докато полицайте са на другия край на селото.А и *** по селата в тези области са 80%

86

Джедай Мастър

преди 10 години

Супер. *** срещу битова престъпност. Нема как да не се справи шебечето от снимката - дори разполага с един жест повече от майка си Цветан Цветанов.

85

Анонимен

преди 10 години

БСП, няма какво да ги коментирам, *** като ГЕРБ, ясни са, ама поне тука направиха нещо, не като по времето на ГРОБ, всеки ден заклани и изснасилени старци по селата и после Бойко: ''Цецооооууууу, действай'' .....

84

anonimen

преди 10 години

kato e gladen da ide da ograbi nqkoi magazin ili banka 6to 6te bie bezzaj6titnite i bolni starci ama ne mu stiska

83

ЦИГНИН

преди 10 години

Айн, цвай полицай...смяната свърши ...бай...бай!

82

Анонимен

преди 10 години

Сега го гледах този *** , имало намаление на престъпленията ?!?!?!?!? Мръсен ЛЪЖЕЦ !!!! Краде се много повече от както те са на власт , зарязаха хората по селата , пратиха всички полицай в София и *** и крадците си вършеят на воля . Народа пропищя , оня най-нагло ЛЪЖЕ , че имало намаление ?!?! За тия само бой с камъни !!!

81

Анонимен

преди 10 години

BULGARI NE BYDETE JENI KATO BOLEN SIDEROV

80

Анонимен

преди 10 години

KAKVI MERKI , NIKAKVI MERKI NIAMA DA SE VZMEMAT TOVA E SAMO DA USPOKOIAT VREMENNO OBSHTESTVNOTO NAPREJENIE , POSLE PAK SHTE SI E SYSHTOTO ,BULGARI STEGNETE SE INA4E SHTE TEGLITE MNOGO ZDRAVO

79

anonimen

преди 10 години

trqbva6e *** da prebivat starcite i da gi kradat da se vzemat nqkakvi merki,6te kaja samo na po mladite 4e tova ako se be6e slu4ilo po vremeto na bai To6o ,tezi *** deto bixa nai bezjalostno dvamata starci 6tqxa da sa v uranovite mini

78

UK

преди 10 години

Тея толкова много са ни лъгали, че вече се повтарят! Няма какво да измислят вече!

77

Анонимен

преди 10 години

Лазаров,пак тичате след събитията! Сигурно си чувал за т.нар.причинно-следствена връзка а?Борете се с причините,а не със следствията от тях! Ще имате по-голям успех,а и хората ще ви уважават повече! Иначе от ден на ден заприличвате на кучето,дето си гонило опашката и все не можело да я хване,пък и на всичкото отгоре се чудило защо е така!

76

Анонимен

преди 10 години

Те ***,вече са близо 2 милиона,а ченгетата сте 60 хилядарки,барабар с 20тина хиляди администрация и шапкари !? Нещо май силите са неравностойни и лъжете леко :))

75

Тръба

преди 10 години

От понеделник яко рекет по пътищата. Ушев е гладен, иска да папа. Гответе се за протести!

74

Дон Кольо

преди 10 години

Престъпността трябва да се бори в три стъпки - образование, право на лично оръжие и независима съдебна система. А не да я борим с жандармерията.

73

Анонимен

преди 10 години

Не оправдавам тези,които крадат,но има една приказка:Гладът е по-силен от тока!И така: Правим 5 кордона жандармеристи и спираме кражбите. *** и другата паплачач спират да крадат,обаче нямат работа и почват да *** от глад или...ще се самоизяждат или какво? Скапаните политици не разбират ли,че докато има безработица и липсва нормален икономически живот,престъпността ще продължава да се увеличава?

72

Анонимен

преди 10 години

Секретаря сигурно не знае,че по-голямата час от младите полицаи започват работа единствено заради сигурната заплата,ръгани и бутани от родители и близки,а от Академията излизат неграмотници,които и имената си пишат с грешки?

71

Анонимен

преди 10 години

СЪС МИЛИЦИОНЕРЩИНА ЛИ ЩЕ БОРИМЕ ПРЕСТЪПНОСТА БЕ ТАВАРИШЧ? Я СИ ПОМИСЛИ ПАК. ДА НЕ БИ ДА ИСКАШ ДА КАЖЕШ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЪТ ЗАВОДИ ПРЕДПРИЯТИЯ В КОИТО ВСИЧКИ ДА РАБОТЯТ И ДА СИ ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ ЗА ПРЕХРАНАТА НА СЕМЕЙСТВАТА А НЕ ДА СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ОТКРАДНАТ ЗА ДА ИЗКАРАТ 2 ЛЕВА.. ЗАЩО ПРЕДИ 89 ГОДИНА НЯМАШЕ КРАЖБИ В ТАКИВА МАЩАБИ БЕ ДРУГАРЮ МИЛИЦИОНЕР? АМИ ДАЩОТО ВСИЧКИ ИМАХА РАБОТА И НЯМАШЕ НУЖДА ДА СЕ КРАДЕ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕШ. АМА КАКВО СЪМ СЕДНАЛ ДА МУ ОБЯСНЯВАМ НА СЕЛСКИ ТАРИКАТ.

70

*

преди 10 години

Чикелите сте *** пасмина. Не говоря въобще за това, че сте *** и некадърни. Колкото акъл имате, го използвате за мръсотии. Престъпници с една дума.