145

Анонимен

преди 10 години

След серията гнисна пропаганда от някой от последовтелите на Волен /176-183/ бих им задал следния въпрос , ще твърдят ли същите неща пред хирурга евреин , който е единствената им надежда за оцеляване .

144

Ева

преди 10 години

"Убий евреина и бъди патриот."Хуан Перон

143

Ботев

преди 10 години

"Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота.Любен Каравелов

142

SS

преди 10 години

В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната финансово.Бенджамин Франклин

141

Хайнрих

преди 10 години

Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ. - Мартин Лутер

140

Олиф

преди 10 години

Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането.Джордано Бруно

139

Хес

преди 10 години

Естествено, че е ***. Ако не беше нямаше да е Лари Кинг.

138

да

преди 10 години

Абе що мразим успелите хора? Освен че са евреи,защо? Ами-има толкова много около нас,които не са евреи и да ги обичаме тогава-Волен Сидеров,Станишев,Гоце,Доган,Масларова,Етем,Пеевски..Да не ги изброяваме всичките-вижте ги колко са много и не са евреи-да ги обичаме ли тях?Единия викаше-млад ,богат и преуспял е.Другия неподкупен с 10 милииона...Евреите са най-големия враг на исляма,а ние ги плюем и обиждаме,ама не искаме турци и ***-аре малко да почнем и ние политика поне да правим..

137

до 162

преди 10 години

Никой не мрази евреите!Не си прави изводи от щуротиите на разни форумни мишоци,дето сутрин мразят себе си,а следобед-целия свят!От евреите човек може да вземе много,стига да знае как!

136

Анонимен

преди 10 години

170 *** ти за понятието артистичен псевдоним да си чувал случайно , та маса артисти , журналисти и какви ли не си сменят имената , независимо от националснотта си

135

до неразбралите

преди 10 години

Български евреи на Черноморието, продават коптори за апартаменти на рускоговорящи (за висока цена разбира се), след като Западните купувачи избягаха през глава излъгани от евреите-брокери!

134

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

Най-големият страх на съвременните ортодоксални евреи в САЩ е асимилацията, особено когато става дума за т.нар. смесени бракове. Те се боят, че няма да успеят да съхранят еврейското си самосъзнаниеА НАС НИ УБЕЖДАВАТ ДА ПРИЕМАМЕ ВСЯКАКВА *** И ДА СЕ ИНТЕГРИРАМЕ С ***, ПАРДОН РОМИТЕ

133

konsa

преди 10 години

И понеже Лари Кинг е горд евреин,затова си е сменил името.Защото като Лари Зайгер,едва ли щеше да е по-успешен водещ от Лари Кинг.Той не е ***,той е супер нагъл ***,както и останалите ***.

132

Анонимен

преди 10 години

Я вместо да псувате евреите се УЧЕТЕ ОТ ТЯХ - образование, семейство, родолюбие, уважение към собствената си култура, както и към чуждите. Българинът най-много обижда собствената си култура, евреите никога не правят това и затова се чувстват добре, че принадлежат към племето си, независимо дали живеят бедно или дали мамят и тнт. Впрочем, в българите е пълно с еврейски гени (както и обратното). Тей че ние сме си малко евреи по принцип.

131

Анонимен

преди 10 години

165 и какво правят , донасят ти долари , на теб ,на Васко черепа,на Финансовия министър какво пак сте недовлни , хората си идват с парите и с претенциите си .Между другото те са и едни от най-големите чуждестранни инвеститори след ЕС , Търция и Русия

130

Анонимен

преди 10 години

От 164 минусче ти провери ли в чичко Гугъла

129

АНТИ

преди 10 години

До живеещ в ГерманияАко знаеш, какво правят българските евреи по нашето Черноморие например - друга песен ще запееш!

128

Анонимен

преди 10 години

Напишете в Гугъл Еврейска Автономна Област и страшно ще се учудите после пишете глупости за Еврейски Съединени Щати или Еврейски Съюз и прочие .

127

PD

преди 10 години

Много лъжи и манипулации има в човечеството, и за това днес малцина знаят, кои са истинските евреи ( европеи ) и защо са народа на БОГ. Предлагат ни да ги разпознаваме по етнически, религиозни, и др. външни признаци. А истината е къде по проста. Има създатели ( хора на Бога), които имат сетива за хармонията на МИРА, има и разрушители лишени от тази сетивност. Всичко останало е манипулация и неразбиране не света. В нашето време има подем срещу разрушителите, но мъдрост трябва, за да ги познаем.

126

живеещ в Германия

преди 10 години

До АНТИДобре ги оправя Путин, краде 10 пъти повече от тях. Не мога да разбера тази омраза в българите към евреите. Та ние сме една от малцината нации живели в пълен синхрон с еврейското си население и единствените, чийто гражданско общество в лицето на парламента, църквата, интелектуалците спасяват и защитават своите евреи от конт. лагери. Мъчно ми е, като чета коментарите. Съвременните българи са толкова нетолерантни, докъде ще го докараме хора.