16

Анонимен

преди 10 години

До ИСТИНАТАИ сега понеже Боко бил казал, трябва да се ръчка навсякъде? Аз пък искам да не ми карат турци с автобуси, а българите от чужбина да могат да гласуват. Въобще не ме интересува кой подкрепя и кой - не заради някакви си свои причини.

15

ИСТИНАТА

преди 10 години

до 17какъв граждански комитет е прави бе ... Защо този комитет не се организира още февруари 2013 година когато на протестите се искаше промяна на изборния кодекс и избори.Истината е че Плевнелиев е съгласувал точките с ГЕРБ и ги представи той за да си вдигне рейтинга, а Борисов още същата вечер малко след 21 часа излезе с подкрепа за искания референдум от президента.А още на следващия ден след като ДПС, БСП и Атака като един отхвърлиха искането за референдум, Борисов каза, че ще има подписка

14

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ отново да се намесят ... Подписката я прави граждански комитет и трябва да си остане гражданска. Който иска да подкрепя, но дотам. И да вземат да я пуснат онлайн, за да могат да се подпишат повече хора.

13

българин

преди 10 години

До Анонимен13 и 14:Алоо, ГЕРБавото, да не се наакаш от ентусиазъм. Пише се "С"***, негамотнико, не "Зган". А задължителното и електронното гласуване не го е измислило келемето Плевнелиев. В Гърция ги практикуват отдавна. Като гледам, какви неграмотни ***-лапачи сте от ГЕРБ и като знам, че от червен човек не става, па макар и Близнашки, кой знае пак каква измама готвите с тези въпроси. Не напразно Реформаторският блок искат по-друга формулировка. Иначе, подкрепям задължително и ел.гласуване.

12

Анонимен

преди 10 години

Трябва да има подписка и в Англия и целият свят,задължително за референдома.Това не значи като сме в чужбина че сме умрели слава богом живи и здрави сме,напред към демокрацията.Ние сме длъжни дае докопаме поне за децата и внуците.Ние закъсняхме много за нас.Но никога нее късно.

11

Анонимен

преди 10 години

Най после да излезне един съвестен човек от червената зган на които и на него муе дошло до гуша от мръсните червени кхмери.Браво гн Близнашки истински Българин сте.Правим ви чест,трудно БГ щесе отърве от тази *** долна червена Зган.Само напред ние сме длъжни да се доберем до демокрацията.Май тя нее далече ,сега мръсната тройна още по категорично ще разбере че няма да опръвлява скоро и за това сега ще държи още по яко власта,но трябва да я съборим както трябва по скоро,само газ напред.Бойко е велик.

10

ЧЕ ТО

преди 10 години

ИМА ЛИ ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА ГЕРБ!!!!

9

факт

преди 10 години

Айде стига с това ГЕРБ гарантира ! Тиквата и неговите мутромилиционери могат да гарантират само : глад,мизерия,простотия,рекет,убийства и безгранична тъпота... ГЕРБ=БКП

8

абв

преди 10 години

Този Близнашки ми е отвратителен и само заради него НЕ на референдум. Кои ще ни решават проблемите - *** ли ,та те за пари и ще се подпишат и ще гласуват НЕ, НЕ и НЕ

7

Иван

преди 10 години

До Анонимен Изпревари ме. Партийната школа си казва думата. Комунист и лидер на партия от ЕНП се прегърнаха ???

6

БРАВО!

преди 10 години

Давайте само подписката, ще я подпишем с две ръце! Да натрием носа на тия наглеци в парламента! ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ ДА НЕ ИЗПУСНАТ КОКАЛА! НЕЩАСТНИЦИ!!!

5

Добре е, но...

преди 10 години

Добре е, че Борисов ще помогне но нали вече стана ясно, че този Близашки или Близнашки е типична к...***. Такива дето са предатели и бивши комсомолски активисти като Близашки те винаги си остават прадатели. Той и Бойко ще продаде.

4

ПРАКТИК

преди 10 години

ПЪРВО ДА НАСРОЧИМЕ РЕФЕРЕНДУМА ...ПОСЛЕ ТОЧКИТЕ В НЕГО!!!АКО ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ТОЧНИ:ЕДНА НОВА КОНСТИТУЦИЯ ,МОЖЕ ДА ВКЛЮЧИ И ИЗБОРНИЯ КОДЕКС!!!!!ЕТО ВИ...."МНОГО" В --ЕДНО!КЪВ Е ПРОБЛЕМА....??!!!

3

що за въпрос

преди 10 години

До Теоритикама че въпрос - гласуваш против и ако сте повече такива мислещи, си остава статуквото на избора от стадото.

2

Анонимен

преди 10 години

Комунистите винаги са се подкрепяли един друг!

1

Теоритик

преди 10 години

"за и против задължителното гласуване"И като не искам да гласувам за нищо или никого , защото си мисля, че депутатите за нищо не стават с техните закони ?Как ще се отчете моето мнение за задължителното гласуване.Теоритично казано. Ей така по-принцип бих искал да питам.