82

бай Манхуй

преди 10 години

Куневица Пръм ПръмОт парламента вън вънЖик така та такЖик така та так

81

Анонимен

преди 10 години

За политическа лъжа - рязана на език! За кражба - рязане на ръка! Ето така ще се оправим. По-долни лъжи от тези отдавна не бях чувал. Само до момента за Белене са платени повече от 4 милиарда лева, а както знаем за момента имаме един гьол. Реалната цена е 20 милиарда лева, а тока няма къде да се пласира! Докога ще даваме право на глас на *** и неграмотни? Ако не е демократично да се отнема правото на глас, може би е по-добре да се подложат на евтаназия хората гласуващи за тези ***!

80

бспе завинаги

преди 10 години

станишев и доган се грижат за нас.вижте преди тях тиквата как окраде българия и ни онищожи!смърт за герб

79

Анонимен

преди 10 години

До 24Прав си, тези *** и докато има още по-големи да ги избират водят България до пълен крах. Само, че ние не сме гърците да ни опростят заема, а ще ни го върнат тъпкано и на поколенията най-вече. Ако Белене тръгне Б.Манчев и сие ще са щастливи. Стават собственици на ядрена централа. Ходи ги съди после.....

78

атака+дпс=заедност

преди 10 години

Всички по-големи беди за България през последните десетилетия ни се сервират от антидържавната партия ДПС. Тази констатация вече се доказа напълно и се превърна в непоклатима аксиома. За голямо съжаление тесните партийни интереси на БСП и Атака тези политически формации съзнателно пренебрегват престъпната роля на анадолските мекерета, подкопаващи опасно националната сигурност на нашата страна.

77

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 84И ти си луд за връзване, и си вЕрваш.

76

Анонимен

преди 10 години

Не е ли вече в затвора това долно джудже-предател...?

75

24

преди 10 години

Още един експерт-енергетик се появи от някое време насам! И то по ядрена енергетика!? И това не го бяхме чували и виждали досега, но ето че го доживяхме. Имахме супер експерт-енергетик по водно-електрически централи (г-на историка Доган),а сега и по ядрено-електрически централи (г-на журналиста Сидеров). Ще фалират (ще "спукат" с извинение) РБ, ако им се позволи!!

74

Пишман националист

преди 10 години

Волене, ти се отметна от всичко, само дето продължаваш да имитираш, че правиш нещо, за да покажеш, че съществуваш. Кой ще ти приеме смотаните предложения за национализация на ЕРП-тата и удължаване на мораториума за земята? Ти ако наистина си вярваше, че си националист и наистина заставаше зад тези неща, трябваше да поставиш тези условия на БСП и ДПС, а те ако не ги приемат да си оттеглиш подкрепата за тях, да гласуваш против тях и да не им даваш кворум и да събираш подписи за вотове на недоверие

73

Анонимен

преди 10 години

Абе каквото щете приказвайте за него, но ако не се почне АЕЦ Белене след няколко години държавата вече няма да може да намалява ударно цените на тока както направи миналата година и тогава народното недоволство ще го докара на власт.

72

nick7

преди 10 години

Пълен ***.

71

Анонимен

преди 10 години

А бре, Бочето напуса ли в сураттефтера си, как е раздавал бонусчета и за какво е ползвал Авиоотряда. Луксозните почивки на Волен бледнеят пред това.

70

...

преди 10 години

...нищо не заслужавам този долен ***...даже не знам вече той самият как се възприема на сериозно....а пък тези около него, още няма такъв класификатор

69

Анонимен

преди 10 години

Тука някой ГЕРБерунгел здраво пипна коментарите и плюсовете, жалки сте!!Неможете да скриете градиента на АТАКА, нещата са извън контрол, зионисти!!

68

АхмедДоган

преди 10 години

Волене е един платен фигурант на олигарски капитали.Да го поздравим с едно турско парчеyoutube/watch?v=WxCgXYu0xzw

67

Лили

преди 10 години

Извини се бе, извини се ,само като ти видя откачената физиономия и аз откачам, няма да те търпиме вечно бе ненормал..к!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

66

Анонимен

преди 10 години

Волене, Бог да те пази, баце!Ти искаш катарзис, ренесанс в държавата!Толкова много милиарди и интереси на олигарси са заложени!Искаш да ги вкараш в панделата!Дали ще ти позволят????!?! Тези ***, които 25 години ни почти ни заличиха!!Пази се да не те ликвидират, пък народа ако се СЪБУДИ СЪБУДИ както казва Ботев, тогава идва новото време!

65

Анонимен

преди 10 години

оооооооооооООООО сооооооле миоооо :)

64

Анонимен

преди 10 години

ZA KVO TIE TOQ TOK SLED KATO KOM6IITE SI IMAT A XORA V BG NQMA I PROMI6LENOST NQMA ISKA6 DA OSVETQVA6 PUSTINQTA BYLGARIQ LI SLED 20 GODINI DOTAM Q DOKARAXTE MYDRITE POLITICI.

63

55

преди 10 години

На тоя му взеха мярка за ***.....