11

Анонимен

преди 10 години

ДОБРЕ, ЧЕ БЕШЕ МАГДАЛЕНА ТАШЕВА ОТ АТАКА , ТА ДА НИ СВЕТНЕ, ЧЕ БЕЖАНЦИТЕ СА КЮРДИ/НАЙ ДОЛНАТА ПАСМИНА/ И ТУРЦИЯ ГЛЕДА ДА СЕ ОТТЪРВЕ ОТ ТЯХ.

10

други съседи

преди 10 години

А стената около концлагера Газа какво е,не е ли стена на срама.Защо израел не спасява бежанците но още чуваме как някой си не бил спасявал евреите когато ги гонели,тези бежанци също бягат за животе си?Въпросите са риторични разбира се,защото 2/3 от Сирия са във"Велик Израел".

9

Анонимен

преди 10 години

ДА СИ ГИ ВЗИМАТ В ИЗРАЕЛ МАМКА ИМ ПОГАНСКА

8

doublespeak

преди 10 години

От всичките организации които уж били загрижени за бежанците,колко попитаха защо Израел,съседна държава на Сирия не пуска бежанци,като другите съседи на Сирия се пукат по шевовете от бежанци.Или Европа се пълни с тях с политическа цел.С една дума-двойни стандарти и крокодилски сълзи.

7

до 7

преди 10 години

Само толкова ли простотия измисли или да очакваме продължението? Съграждани сме били. Божкеее, прибери си верисиите

6

до амр

преди 10 години

Като толкова си се загрижил вземи всички бежанци и на промоция *** във Великобритания.

5

Registriran

преди 10 години

До Armenec Амма си глупав, ония бягат от Туският поробител, и са православни, а тия са ислямски терористи и ако ние не ги спрем, и им дадем пътя, те ще завладеят родината, тия се плодят като зайци имат по 10-15 ***, а запада утре ще тръгне да защитава етничеката им идентичност. Това либерастите не виждате по далек от носа си.

4

Armenec

преди 10 години

Не знам какво да кажа , но света се променя към лошо. 1915 година в България пристигат много повече арменци , и тогавашна бедна България ги приема без никакви трагедии. Сега икономическото състояние е много по добро но 15000 бежанци са голям проблем, май проблема е в хората , просто са се променили.

3

аз съм българче

преди 10 години

А тази жалка британска организацийка защо не натиска рпавителството си да приеме повече от 500 бежанци? Значи *** ни не искат, бежанците не искат ама човките им много знаят.

2

Ф.С.В

преди 10 години

Това са диви гадни хора - арабите са мързеливи ,тарикати и убийци - от тях не очаквайте нищо добро - дори да е малко дете след 20 г ще реши да убива понеже 'чуждото 'общество го мрази защото не работи или си прави пари с измами - това е истината .Отделно етноса е различен - за арабите ние сме хора ядащи свинско месо и това за тях е знак че сме мръсни даже отвътре -

1

аз съм българче

преди 10 години

Имам само един въпрос към въпросния американски ****ераст, с кои авиолинии предпочитате да ви изпратим имигрантите? Те са ваша отговорност, вие финансирате бунтовниците, заради вас има бежанци.