12

bashkircho

преди 10 години

До СоциалистAbe koi si ti che si struva da bydesh sleden??? Porednia psihopat nikomu interesen.

11

varg

преди 10 години

2005 година се чудех какви са тия сайтове myspace и facebook в които виждах да влизат американци от сектата на Мормон в Шумен.

10

vodka

преди 10 години

probvaite I v assbook - ima I go

9

Хейтър

преди 10 години

А аз мразя всичко.. освен промоциите в Billa

8

Анонимен

преди 10 години

Мразя facebook и социалните мрежи.

7

Анонимен

преди 10 години

FB сериозно се надценява. Хардкор потребителите му са ~50 милиона(влизащи всеки ден по няколко пъти), нормалните му потребители са около 150 милиона. Мъртвите му потребители са 1-1.5 милиарда(акаунти които не се ползват), и има около 15-20 милиона бота(симулиращи активност).Общо взето резултата не е лош, но далеч не е "феномен". Отделно качеството на "услугата" е лайн*но, а като добавиш че го следят NSA и FBI става съвсем непривлекателно... Да не забравяме тоновете реклами. РЕКЛАМИ. НАВСЯКЪДЕ.

6

Анонимен

преди 10 години

"...потребител в свЯта споделя..."Редактори, четете ли си статиите преди да ги публикувате?

5

Анонимен

преди 10 години

По- принцип не ме интересува какво мислят хората за мен във фейса- те ме познават и извън него по същият начин- в живота, но когато опре работата до това дали аз или оня дето е с жена ми, к'во правим? Да стана като оня във Варна дето ги изтрепа като кучета? Да се пропия? Да си хвана някоя друга и тепърва на 40 години да градя връзка и доверие и семейство? К'во правим?

4

Анонимен

преди 10 години

Не само клюкарник, а много семейства се разбиха заради него. Да гние в ада оня еврейски ***......Стана милиардер на гърба на човешката глупост.

3

Социалист

преди 10 години

Евреите сътвориха начин как американците да следят всички! Това между другото е някакво "социално чудо" защото всички са доволни - едните че могат да общуват с приятели а другите че могат лесно да следят всички разговори!

2

Иван

преди 10 години

Фейсбук е хубаво нещо, но се използва за ужасни неща. Чрез него човек поддържа връзка с хора , които не ги е виждал с години, но и много хора го използват като абсолютен клюкарник и злобеят като за световно...

1

И все пак

преди 10 години

Не чел статията и не съм фен на социалните мрежи, но честито.