24

Анонимен

преди 10 години

Баките работят на принципът "прецакай го сега, пък после ще дойде следващият се излъгал",мисли се за краткосрочната печалба, а не за дългосрочни взаимоотношения.Измислят всевъзможни такси, само и само за да печелят.Но БГ пазара е малък, разочарованите и излъганите все повече.Накрая ще останем само с дебитна карта по която си получаваме заплатата.

23

Анонимен

преди 10 години

Притеснява ме, че всичко в статията е в бъдеще време - ще направим туй, ще променим онуй. КОГА? И ще стане ли наистина? И ще важи ли за всички или ние със старите кредити ще сме заварено положение и съответно ще продължим да го д..хаме?

22

Доколенков

преди 10 години

Данчо ментата пак лъже! Абе едно куче,като се научи да яде л.й.а върви,че го отучвай.Стига бе мента, стига, омръзнаха ми глупостите ти!Бягай при Бисерчо да си ближете раните.И запомни-предателите никой не ги обича-нито едните,нито другите.Ти си долен,гнусен национален предател!

21

Хасан Ибрикчиев

преди 10 години

Този Поп Цоньо син Поп Кръстьо пак лъже и маже.. Поредната лъжа която прикрива контрабандата от Турция.. Та до сега секса беше с възелин със турците, разширявайки обхвата си и с Баонките ще премине без възелин. Тежко и болезнено Цоньо твар продажна!!!...

20

Мазиньо

преди 10 години

Дано и ти паднеш, Данчо! Ама в някоя дълбока дупка, и жив да не излезнеш от там. Цайстат престъпник!

19

307

преди 10 години

Аз лично повече кредит няма да взема. Изядох големия с една банка с жълто лого, която твърдеше, че е ''моята лична банка", и си обърках живота за поне 5 г. напред. Аз бях до тук с банките, да внимава следващия набор!

18

ANTIBANKER

преди 10 години

До 7То пък една борба. В Страсбург им казаха, че методите на бг банките са противозаконни, но ние ще водим мъчителна битка. Кво толкова има вкарват БНБ като регулаторен орган. Приравняват цялото ни законодателство към европейското, щото не вярвам то да е по-лошо от глупостите на тия , и нещата ще се нормализират. А ся кво, нищо и половина. Проблема с заповендото производство и хранилката на ЧСИ-тата си остава. Много важно, че със закон регулират лихвите.

17

Анонимен

преди 10 години

Каквито са законотворците ни, такова ни е и положението. Непрекъснато е вметнато:..ако, може, според.. и т.н. Нямаме нито един закон, който да не се тълкува. Променят ги според личния интерес. В нормалните държави действат закони създадени преди десетки години. Е, не от менти и облаци!

16

Иван

преди 10 години

Ако банката се задоволява с ипотеката това означава че за да купиш едно жилище трябва да ипотекираш две.Това ще се случи с този закон.Не защитавам банките но икономиката определя лихвите на банките.При такава умряла икономика какви ниски лихви можем да очакваме.При предсрочно погасяване ако няма наказателни лихви банката задължително ще предприеме свръхобезпечение.Ще падне търсенето на ипотечните кредити,ще загине сектор строителство и тогава ментата ще каже ГЕРБ съсипа 10 000 строителни фирми.

15

Анонимен

преди 10 години

Не вземайте кредити!

14

ANTIBANKER

преди 10 години

Всичко ще има смисъл тогава когато клиента вземе договора преди да го подпише, ще може чрез адвокат или по собствена преценка да предлага промени или допълнителни точки в договора. Докато се разписва едностранно наложено споразумение, нищо няма смисъл. Но това е друга тема, регулирането на лихвите е само едно звено, което не е най-болезненото. Своеволията на кредиторите и незабавното производството в полза на кредитора са по-големия бич. Ама ней се прах и пепел е всичко

13

наблюдател

преди 10 години

едно е да обещаеш друго е да изпълниш,душата на хората е пълна от обещания,поредния лъжец

12

Анонимен

преди 10 години

Лихвата зависи само от банката или лихваря и при нужда пак ще може да я вдига до космоса ако например банкер или лихвар само помисли, че скача риска на длъжника. На практика нищо не се променя и няма как да стане заради мощното банково лоби в парламнента.

11

Анонимен

преди 10 години

Poglednete tozi ***, izrajenieto na liceto mu. Sravnete go sas snimkite na politicite ot predi 1944.Mislite li che tozi ili nekoi drug ot varhushkata go interesuva za neshto osven da se naplyuska da ukrade milioni v ofshorki da navdiga bettoni vili . da kupuva bentlita.Tezi hora se prodavat po evtino i ot prostitutkite na Okolovrastnoto.Te sa rajdani vazpitavani i oformeni , kato pomyari po vreme na nezabravimia bai Tosho . Nie se "radvame" na negovite dostijenia.

10

95265

преди 10 години

звучи аргументирано г-н Цонев, мое мнение.

9

сами м

преди 10 години

Едно време в парламента имаше личности, макар и от различни формации и идеологии: Дертлиев, Савов, Костов, Михайлова, Луканов, Лилов, Ганев и др. Погледнете сегашните: Данчо Ментата, Манолова, Борисов, Михов, Станишев, Местан, Сидеров и бандата му..... Хвани единия и удари другия - ***, по-***, най-***. С уточнението, че аз съм от непредставените в парламента, изказвам мнението си, че в момента единственият говорещ разумно, аргументирано и възпитано в парламента е Цецка Цачева. МЪКА!!!

8

Анонимен

преди 10 години

жалок, че са толкоз зависими от ДПС - иначе можеше и още неща да направят - имат чудесин идеи, но е трудон да ги приложат.

7

Анонимен

преди 10 години

първоот правителстов което тръгав макар и с леик стъпки, да се бори с банките

6

Анонимен

преди 10 години

БОЙ по банките!Бой по монополите!

5

Анонимен

преди 10 години

до юни -юли ще се изгови и такъв.