111

Анонимен

преди 10 години

Е щом доктор Борисов е предрекъл финансов катаклизъм следва да се доверим на експертния му капацитет и невероятната ерудираност!

110

Анонимен

преди 10 години

Тъй, тъй, 6 души умряха от студ и глад тази зима. Плана да се изтребят българите върви по план.

109

Духовников

преди 10 години

Много им се иска на ТИКВА и сие правителството да се провали. Едно обаче е ясно, никой не може да закопа България по-дълбоко от Дянков!

108

ДИДИ

преди 10 години

Някой трябваше да им затвори устата на тъпите гербери! Едно нещо е ясно - сега сме финансово по-стабилни от времето на Дянков!

107

Умерения

преди 10 години

Когато цифрите говорят и боговете мълчат!

106

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

ТЕЗИ ОТ ГЕРБ ЗАГУБИХА ВЛАСТА СИ СЕГА СА ПРОТИВ ВСИЧКО И ПРОТИВВ ВСЕКИ ЗА ДА СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТА СИ И ЩЕ ПРЕЧАТ НА ВСИЧКИ .АБЕ ОВЧАР НЕ ИДВА АПОКАЛИПСИС.МНОГО ЛИ СИ СИГОРЕН .ЗАЩО НАРОДА ТИ ЖИВЕЕ В ГЛАД ЗАЩО НАРОДА ТИ Е ЗАД ПРЕДЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ РОБУВАТ НА ЕВРОПЕЕЦИ ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ.ОТГОВОРИ БЕ ***

105

червенушко

преди 10 години

Какъв апокалипсис ! Ние сме в невиждан възход достигаме западна европа,преизпълняват се петилетки гледа се към светлото бъдеще !

104

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

САМО ВИ СЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ КАК ЕДНА ПАРТИЯ НЕ Е ДОВОЛНА ОТ ДРУГАТА.КАК СЕ ПЛЮВАТЕ ЕДИН НА ДРУГ.ТОВА ПЛЮВАНЕ НЕМИ ТРЯБВА ПОКАЖЕТЕ ДЕЛАТА СИ. КАКВО ПРАВИТЕ ЗА НАРОДА, ЗА ДА СЕ ВЪРНАТ У ДОМА СИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ГУРБЕТЧИЙ.*** ИЗМАМНИЦИ. В.БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЯМА ДА ОСТАНЕ.ЩЕ ВИ ОСТАНАТ НЕ КАДЪРНИТЕ МИРИЗЛИВИТЕ И КРАДЛИВИТЕ ***.ЗА ДА ГИ СТРЕЛЯТЕ КАКТО СТРЕЛЯХТЕ ПО 16 ГОДИШНО *** ЗА ЕЛНА РЕЛСА.НАРОДА ДРУГ ИЗХОЖ НЯМА...А ДА И ДА СЕ САМОЗАПАЛЯТ КОИТО НЕМОГАТ ДА КРАДАТ ЗА ДА ЖИВЕЯТ

103

Анонимен

преди 10 години

Прибави и Кучкова.

102

Бай онзи

преди 10 години

До психолог: Другарю психолог, скоро дали си ходил на лекар? За препоръчване е именно психолог, въпреки,че си се обозначил като такъв. Имаш сериозна нужда , вярвай ми. Нормален човек не би нарекъл индивиди от ГЕРБ,почтени. Казвам индивиди, защото става дума не за политици и хора в истинския смисъл на думата.

101

Иван Пешев

преди 10 години

Аз се чудя няма ли студенти които да извъртят няколко шамара на тези мошеници , нали всички преподават в разни университети , колко му е да го приклещиш е тоя в някой *** и да му обърнеш носа докато го питаш за заемите дето взимат всяка седмица.Естествено това е най-добре да стане след като вече не го пазят като най-ценния актив на народа.

100

Анонимен

преди 10 години

А КОЙ ВЗИМА ОТКАКТО Е ДОШЪЛ ЗАЕМИ ? ТОЗИ ЛИ ГЕНИЙ ? АБЕ ТОЗИ СИ Е *** ОТВСЯКЪДЕ.

99

Анонимен

преди 10 години

НИМА СИ МИСЛИШ ,ЧЕ ТОЗИ Е ГЕНИЙ.....АБЕ ЧОВЕКА НЕ Е НА СЕБЕ СИ ...КАКВО ГЕНИАЛНО Е СВЪРШИЛ НАЛИ Е КУКЛИЧКАТА НА ОЛИГАРХА ОЛИГАРСКИ....ТОЧНО Е ТОЛКОВА ГЕНИАЛЕН КОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА!

98

Броуди

преди 10 години

До АнонименI И ръси глупости, много глупости! От специално подготвения наръчник на Боко Тиквата!

97

до лентяй

преди 10 години

Имам частен бизнес,ти сигурно си по голям лентяй от мене.Мога да си пиша когато поискам и каквото искам,а това че не поддържам Герб и реформаторите не ти дава право да обиждаш хората които не мислят като тебе.Мога да си помисля напримар че ти си едно безхаберно платено герберче,което си стои в къщи пише глупости и за нищо друга не става.

96

Николай

преди 10 години

Само *** може да съди за човека само по външния му вид. Вярно че и Айнщайн е изглеждал налудничаво, но е бил гений.

95

Лентяй

преди 10 години

Личи си по форума кой подържа и кой е против правителството. Тези които не го подържат пишеха до 09,00 часа и отидоха на работа. Сега пишат тези които са у дома - пенсионери, лентяи и вся осталная красная ***. Дерзайте чугунени главчовци, сега ви се епаднало.

94

до психолог

преди 10 години

Хахахах *** канят се хора на който може да се сложи каишка и да се водят за носа хора обслужващи интереси на САЩ и погребващи страната.Голем си психолог хахахахах.

93

Анонимен

преди 10 години

Разбирам предните управляващи , привиждат им се фин.кризи , падане на правителството и те на бял кон обратно във властта. За тяхна беда и късмет на правителството икономическия цикъл е нагоре и в следващите години ще наблюдаваме все по стабилен бюджет с нарастваща събираемост на данъци , акцизи и др.приходи. Дори и да падне това правителство причината далеч няма да е финансова

92

Анонимен

преди 10 години

Гербер без власт е като наркоман без доза. Врещи, пищи, скимти, *** се, краде каквото има под ръка, посяга на бой, изпуска неволно фекалии и т.н