192

Кукумявка Гаджева

преди 10 години

И в Атака има хомосексуалисти, например Чуколина!

191

пешо

преди 10 години

хомосексуализмът не е болест и не се лекува. раждаш се с него, не го избираш защото си видял гейове на улицата. обществото избира дали да те приеме или да те притиска да се криеш и срамуваш от нещо, което не зависи от теб. хомосексуалните не са ***. те няма и да изчезнат до едно-две поколения, просто защото са тук откакто свят светува (справка: древна гърция и рим). коментиращите тук и националистите да се ограмотят малко и тогава да проповядват омраза.

190

Шоп

преди 10 години

До Анонимен 211Не мога да разбера защи всички такива националистически партии са толкова обсебени от това да МРАЗЯТ някой.----------------- Защото са съставени изцяло от ментално увредени хора, лузъри или откровени физически ***.

189

Шоп

преди 10 години

Самата Гаджева е жена с отклонения - на 30 и кусур години още няма семейство и състои в блудствена връзка с 25 години по-дърто от нея джудже.

188

Иван

преди 10 години

Обратните нямат право на съществуване.

187

Марчела

преди 10 години

Мисля, че обратните просто трябва да бъдат убивани, или подлагани на стерилизация, или и аз не знам...Но не трябва да са между нас, определено!

186

Пази боже

преди 10 години

......атакисти да ти дават морал.Деница се завря в едно семейство и приспа с цялото .Дали е от любоf.И дали голите пооорно снимки на Волен са реклама на орехи и слънчеви очила

185

тя

преди 10 години

Атака казва много истини , които на доста наши депутати не им изнася.Кой се интересува, кой с кого си ляга - никой . Защо тогава трябва да го афишираш?

184

Чатнах

преди 10 години

Сега разбрах откъде произлиза думата "депутат" - от "дупедат..."

183

савов

преди 10 години

211 националистите не мразят никого ,те просто обичат страната си и народа си.И са прави че не бива да има гей паради и демонстрации заради децата ни поне ако не за друго...за рада децата,те не бива да виждат тази парадираща извратеност и порнография..това грозно явление каквото е гей парад воден от американския и британски посланник. Не бива.Поткрепям в това начинание пп Атака защото за мен е важно Православните християнски ценности и морал не евроатлантическите гей ценности. ПоздравявамАтака

182

Г.Т.

преди 10 години

"Гаджева сподели мнението си, че в днешно време хората с отклонения са с много повече права, отколкото нормалните."Аз се чудех защо на Боленчо всичко му е позволено :)

181

Един българин

преди 10 години

..Според нея има стремеж ненормалното да стане нормално. В Европа се появява желание да се узаконяват всякакви ненормални отношения........Гаджева сподели мнението си, че в днешно време хората с отклонения са с много повече права, отколкото нормалните...Виж за това е ужасно права !!

180

Анонимен

преди 10 години

И парламент и правителство и служби са гъста мрежа от пендафили!Днес е държавен празник!Покайте се грешници!!!

179

До 209

преди 10 години

Дали хомосексуализмът е болест или не, е важен въпрос само за самите хомосексуалисти. За нормалните причините на явлението са абсолютно безразлични, важно е само, как то да бъде отстранено от обществото, защото представлява една от най-големите заплахи за биологичния вид: саботаж на нарастването на вида. Иначе едва ли някой го интересува способът за доставяне на удоволствие. Ако обратните крият противоестествената си природа, допустимо е да се оставят на мира. Но в обратния случай...

178

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера защи всички такива националистически партии са толкова обсебени от това да МРАЗЯТ някой. Все някой друг им е виновен - евреи, хомосексуалисти, черни, бели, жълти, извънземни и какво ли не.Всичко се свежда от това да мразят някой и да го демонизират, да го изкарват по-низш от тях.Това не са патриоти, и нямат морал. Това са психично болни индивиди, експлоатиращи хората, и живеещи за да мразят.Без явен "враг" който да мразят, се вижда колко са ненужни и измислени.

177

Да

преди 10 години

Да се допълни: Хомосексуалистите и разните му кучкари да се вържат за слабините и при мастиите да им се радват.

176

Анонимен

преди 10 години

До 207 ако си мислиш че хомосексуализмът е "болест" и подлежи на "лечение" то очевидно си много надарен умствено...

175

Анонимен

преди 10 години

Сякаш "обратните" са най-големия ни проблем!Да си обратен не е "отклонение". Просто такава те е направила природата.За 99% от нещата си точно толкова "нормален" колкото и всеки един човек - ходиш на работа, живееш си живота и т.н.Не мисля че гейовете влияят по някакъв негативен начин на обществото ни. Хора като хора. Не са ми направили нищо, и нямам причина да ги мразя.Много по-пагубна е мутро-чалгаджийската култура, която няма нищо общо с гейовете, и по-скоро е техен антипод.

174

barry8

преди 10 години

Браво! Жената иска да и е вътре, а не някакви меки *** да се разхождат около нея, и най вече това са болни които трябва да се лекуват!

173

Анонимен

преди 10 години

"Гаджева сподели мнението си, че в днешно време хората с отклонения са с много повече права, отколкото нормалните."---Верно е - и тя, и Волен са с много сериозни отклонения (едва ли има разумен човек, който да отрече това), но очевидно им е позволено всичко...Не знам това ку*ве какво прави в парламента.