120

Анонимен

преди 10 години

Гледах го сунтринта по канал 1 В целия парламент ДВА ЧАСА ехтеше името Борисов Сигурно чак отвън парламента се е чувало като Местан ни обяснява за Борисов

119

Анонимен

преди 10 години

Местане ,да вече разбрах:БОРИСОВ, та БОРИСОВ ДА ,ЗА БОРИСОВ ЩЕ ГЛАСУВАМ недей ми повтаря името му всеки ден

118

На майчиния ви език

преди 10 години

Приключихте всички агенти на дс в дпс. На изборите ще го почуствате кой дал кой взел. Яви се вече партията която милее за отрудените мюсулмани.

117

Анонимният

преди 10 години

Представете си сега за миг, че не ставаше дума за Бойко Борисов, а за Станишев, Местан, Волен Сидеров, Делян Пеевски каква денонощна вакханалия щеше да свисти от националните телевизии! По списък щяха да ни облъчват ежечасно всякакви демократични зомбита от нафталина, за да алармират как демокрацията е в опасност и как, видите ли, какви петна лъщят по осанката на правителството.

116

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

Забелязвам.че всеки ден Местан излиза в медите с по един епитет или цветущ израз относно Бойко. Днес е "кавалерът на задкулисието". Няма лошо, но дано на повече хора да им е ясно, че това е тактика за отвличане на вниманието от себе се, че вместо да се работи за "народа" всеки ден основния акцент е политическата предизборна борба. Кабинетът на практика не работи, тоест работи по предизборна кампания.Знаете ли кога ще имаме нормални политици? Когато ние самите се променим!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

115

БГ

преди 10 години

Е,по унизително от това, един член на доказано престъпна партия,която нищо не е направила за държавата освен да я краде, да плюе по един българин,който поне нещо хубаво е направил за страната си, ....... ! Плазмодий долнопробен,до къде ще ви стигне безочието ?

114

Анонимен

преди 10 години

Сидерастите са по уплашени и от теб бей. *** не могат да осъзнаят че за тях всичко приключи. Още се пънат като *** на буца. Еничарите никога няма да имат други 5 минути слава.

113

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев ви уцели точно в кафявата точка и турци и еничари.

112

До 104

преди 10 години

Псувните и тъпоумието по време на следването си ли изучи?!?Сигурно там за тези умения са ти писали не 6 а 7.Кой знае какво висше си изкарал по нашите университети, с платените изпити и далавери, с неходене на лекции и т.н. ...Бил изкарал Висше!! - Голям праз, неграмотни простаци като тебе има много, с купени дипломи

111

Анонимен

преди 10 години

Станишев и Сидеров са дамите от харема на бея. В сараите се случват доста интересни неща Местан бей. Задкулисието,порциите,обръчите, поръчките за убийства са ваш специалитет. Не всички са сидерасти и трябва да знаете че нормалните хора ви ненавиждат. Заради вас се разцепи и столетницата. Само Йовчев ви е все така предан.

110

До Анонимният

преди 10 години

Чудя ти се на акъла.Верно ли си толкова *** или се престараваш в опита си да се харесаш на работодателите си? Наистина ли мислиш че някой се лови на елементарните ти опити за внушения?В този *** парламент се занимават със всичко друго което предизвиква сеирища,но не и с реална и ползотворна работа.ОСТАВКА!!!

109

Анонимният

преди 10 години

Айде бе, компромати, свързани с личния живот и дома ми.Разговора в Банкя, дето бе живо престъпление, в което лъснаха миризливите *** на прокурор Кокинов, министър и премиер, които редят дела и съдебната система, като че събират парсата от наказателна акция в Люлин, ли е личен живот?

108

Анонимен

преди 10 години

Газ пикаят турците защото задължителното гласуване ще ги изхвърли от парламента.Няма да съберат 4% защото гласуващите ще са 2 пъти повече а гласуващите за тях ще си останат същия брой- само турците. Та за това и отклонява вниманието към някакви си петна. Референдум в който народа да си каже думата или недоказан заговор срещу реномето на Бюреков. Товар. Това са несравними по значимост за българския народ теми. Браво на президента- тоя път удари турците право в десятката.

107

Анонимен

преди 10 години

мръсен долен турчин!

106

Анонимен

преди 10 години

истината е че ако се филтрират гласовете на необразованите и пенсионерите, нито дпс нито бсп ще минат 4%. Може да не е демократично, но трябва да се забрани да гласуват неграмотни и пенсионери (неплащащи данъци върху доход).

105

ЕС

преди 10 години

Много мразя комунистите и турците и тия смешници от Атака, ОБАЧЕ истината е че ГЕРБ начело с физкултурниците Борисов и Цветанов са абсолютно неспособни и неподготвени да се противопоставят на БСП и ДПС. С такава опозиция Орешарски ще управлява вечно за съжаление. Единствения човек който можеше да им се опъне и който не говореше празни приказки беше Иван Костов - но него го превърнаха в демон и както знаем хората го изхвърлиха от политиката.

104

Анонимен

преди 10 години

До АнонимниятПрави ли ви впечатление, че едни и същи другари с "имена" постват глупости и обвиняват другите, че са платени... анонимния пост няма как да се проследи за да му се плати... но като пишеш напр. Анонимният много лесно може да се преброят "постовете" и да се плати на човека кавото е заработил...

103

Анонимен

преди 10 години

Проектозаконa за Електронно Гласуване, подготвен от проф. Михаил Константинов още през 2004 г. обхваща гласуването по Интернет и телефон. Той отлежава вече в трето Народно Събрание и е внасян за разглеждане на два пъти от народните депутати Асен Агов и Иван Костов.

102

ДС

преди 10 години

Тоя турски шпионин защо не си отиде в Турция и там да се упражнява в красноречие!

101

Анонимният

преди 10 години

Боко, който с цялото си нахалство е написал, уж той де, а всъщност платените му пиарчета: НО ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ, В КОЙТО СЕ ОБЯСНЯВАМ ПО КОМПРОМАТИ, СВЪРЗАНИ С ЛИЧНИЯ МИ ЖИВОТ И ДОМА МИ.