51

Анонимен

преди 10 години

Първанка,мислех те за по-умен,но се оказа,че банкянския тарикат ще те прецака и теб и бившата ти партия.По рано разцепи сините,а сега и червените.Къде ви е акъла,бе?

50

Анонимен

преди 10 години

ПЪРВАНОВ Е ИЗБРАЛ ДА ГО КОМАНДВА ПУТИН, А НЕ ДОГАН! И Е НАПЪЛНО ПРАВ!

49

off

преди 10 години

Другари, неразбрахте ли че КГБ в лицето на Станишев направи преврат в БСП.

48

Анонимен

преди 10 години

Първанов и Цветанов са най-гнусните политици на прехода.И двамата смърдят!

47

Хмм

преди 10 години

Да напарави една партия, стига се е излагал с това корумпирано и потъващо БСП. А ако не е достатъчно умен да разбере, че трябва алтернатива в ляво, да си ходи.

46

Анонимен

преди 10 години

Гоцко и Боцко - двамата верни приятели-друзия, мутро-мафиоти, които заедно ликвидираха общия си приятел Мишо Бирата за да му запушат устата за далаверките им.

45

Анонимен

преди 10 години

СОЦИАЛИСТИТЕ са при Първанов.БЕСЕПАРИТЕ - при Станишев.Първите поне не са зависими от ДПС.Вторите са петата колона на султан Ердоган.

44

Анонимен

преди 10 години

До АнонименМоника вече може само да опита да предизвика импийчмънт на президента, нищо повече. Но едва ли ще успее.

43

Аналитик

преди 10 години

Докато Гоце е реална агентура, Буда е изфабрикувана от червените, като част от компроматната война срещу Борисов. Че Първанов е един от кръстниците на мафията, спор нема, но поне ще отклони гласове от най-противната сбирщина, която в момента формира БСП-ДПС и води страната към катастрофа.

42

Анонимен

преди 10 години

*** кого лъжеш, бе Първанов? Да не сме толкова прости да не ви видиме договорката на двамата селски хитреци - Гоце и Боце! Както предаде БСП 97-*** и качи на власт Костов (после си поделихте баницата от приватизацията) сега си готов да направиш същото с Борисов!

41

Анонимен

преди 10 години

ЩЕ СПЕЧЕЛИ ТОЗИ, КОЙТО ВОДИ ПАТРИОТИЧНА ПОЛИТИКА В ЗАЩИТА НА ОБИКНОВЕНИЯТ, ЧОВЕК И РОДНОТО ПРОИЗВОДСТВО! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО! КОЙТО ЗАЩИТИ ЗЕМЯТА, ВОДАТА, НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАК СЕ КАЗВА, ТОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ.

40

Старо куче

преди 10 години

До Анонимен 46: Е да де , знаеш ли колко много са тия от БСП които намразиха Първанов ? А че някой от ГЕРБ го заобичал ? Защо не , да си го обичат - Бойко губи!!!

39

Анонимен

преди 10 години

"Георги Първанов се зарече още, че ще даде всичко от себе си, за да остане ГЕРБ извън властта."Само така. Всичко което преди гласуваше за Станишев защото мразеше ГЕРБ - бакшиши, дребни мошеници, далавераджии от най-ниска класа които правят доста голям процент от населението сега когато Станишев се уля, ще намерят съчувствие в омразата си при Първанката и ще гласуват за него. Умен е Първанов, знае как се прави политика, за българина залагай на омразата, българина обича да мрази.

38

Анонимен

преди 10 години

Ей това е много важно което казва Гоце: "Допълни обаче, че има съмишленици и симпатизанти в парламентарната група на БСП". Не знам колко са неговите хора в парламента, но ако реши да ги обърне срещу Станишев и правителството може да отиде на кино.

37

ИСТ

преди 10 години

От изказването на Първанов излиза че са едни е същи със Станишевци, Народа пак нищо няма да спечели, Вземи едните цапни другите, Келепира байно, келепира,

36

ТИМ

преди 10 години

Не ви ли прави впечатление, че точно тези, за които БСП е дала толкова много, за да станат президент, минитър, кандидат президент и прочее, изиграха на партията си и на собствения си електорат най- к-рвенския номер в политическия живот на България от последните 20 години

35

БКП

преди 10 години

Нека си гласуват за ГЕРБ ние ще подменим бюлетините както винаги сме го правили. Оставате ги да си гласуват овцете.

34

ДИДИ

преди 10 години

До анонимен 35Имаш силно развито чувство за хумор!

33

ТИМ

преди 10 години

Още му се чудя на този. Или е много *** и не разбира, че отнема сигурна победа на БСП, или го прави точно заради това. Ако е второто, на това му се вика *** неблагодарност или още по-точно - к-рвенски номер!

32

Анонимен

преди 10 години

До УмеренияНАПРАВО ЩЕ СЕ ВКОЧАНИ