27

Анонимен

преди 10 години

do 30По-грозна тактика от тази на Поветкин не съм виждал през живота си бе, човеченце. Не Кличко, а Поветкин като замахваше и не удареше търсеше веднага клинча защото знаеше че контраатаката на Кличко с дългите си ръце ще го препарира. Как в нито един двубой досега от 60-те мача на Кличко на профи ринга не видях толкова много клинчове? Как? Ти сляп ли си бе? Поветкин избра тази *** и грозна тактика и загуби. А Кубрат можеше да се срещне вече напълно според регламента с Кличко след Поветкин.

26

До 26

преди 10 години

Цял свят знае, Кличко бяга от силните противници. От казаните от теб, само Хей има качества на боксьор, Поветкин единствено е добър в близка дистанция, но Кличко не го остави да се бие в близката и само го прегръщаше и му висеше, имах чувството че съдията не знаеше че това не е позволено. Трябваше още в първите рундове да го накаже с една точка, че да гледаме бокс. Я кажи ти Бойцов къде е в ранг листата? А Лиапай? После виж Кубрат от 2 години какъв му е ранга и после говори дали не бягал Кличко

25

Анонимен

преди 10 години

Този с подобни изяВи по медиите доказва защо го наричат Опулев.А мач с Кличко няма да хване защото никой не иска да гледа посредствени балканци поТВ-то.Спонсорите искат качествени бойци заа да могат да привличат зрители и от там приходи от реклама.Опулев никой не го брои за жив.

24

Анонимен

преди 10 години

до 20Кличко срещу когото ще се бие Кубрат е на 37 години, пич. Дядката е брат му, който се отказа от бокса като най-великият стъпвал на ринга в историята на бокса, но в момента се е заел да ближе *** на *** от запада.

23

Анонимен

преди 10 години

Виж му ризката и кАстюмчето и не питай колко е селянин.Този никой не го брои за жив и той милия се набутва сам по медиите та да не го забравят.

22

Анонимен

преди 10 години

до 24Нали цял свят си мислеше че само Дейвид Хей и Поветкин можели да пребият Кличко? К'во се оказа- че станаха за смях в крайна сметка срещу него. Като няма истински претенденти срещу Кличко к'во да направи Кличко? Нали като пребие и нашия ще се чудите к'ви оправдания да измислите. Дай едно име което ще нокаутира Кличко. Нали само спарин партньори играли срещу него. дай име бе. Виж ранглистата и ми посочи име, като си разбирач.

21

Анонимен

преди 10 години

Кубрат Пулев тепърва ще съжалява за думите си! Да излезеш срещу Кличко не е като да играеш чалга -кючек с Андреа!

20

до 16

преди 10 години

Тактика ляв-десен-клинч!Превъзхождат противниците си с височина и мощни балтии!Нокаутират разни спаринг-партньори!Хей е страхливец и британец=***!Талантлив и мързелив!Най-слабите боксьори в момента в тежка категория!

19

Ало Пулевия

преди 10 години

Кобрата е сбъркал братята Кличко с някои посредствени боксьори. Кличко няма кой да ги уплаши на ринга или да им подейства психически, защото точно това се мъчи Кубрат да направи.Нито физиономията ти ще ги уплаши ,нито заплашителните ти думи и подигравки!

18

Анонимен

преди 10 години

до 20Кличко дето направи Дейвид Хей смешен...и той ли е слабак, ***?

17

Анонимен

преди 10 години

Айде бе какви хора само ги Наби. Оня тигър стана на котенец гледаше, като теел накрая. Ами УСтинов. поне с 20 килоа бе по -тежък и с десет петнайст сантиметар по-висок игра мръсно но нашият го нокаутира.Уми Фюри? Все бяха прославени. Къде са те сега?кой е Кличко - един дядка на 41 годиин от години не излизал срещу истинсик опонент ако не броим Поветкин - все си търис слабаци.

16

Анонимен

преди 10 години

До Пулев: Що бързаш бе , такъв бой ще ядеш ,че и Андреа няма да може да те познае!

15

mda

преди 10 години

Съжалявам за объркването. Грешката е моя. Въпреки че пак не съм 100% убеден , че реакцията на Кобрата не е P.R. Все пак опонентът не е човек който дава вид на страхливец.

14

Анонимен

преди 10 години

след мача едва ли ще си толкова усмихнат :) съмнява ме че ще бъдеш като цветен телевизор Сони Тринитрон :)))

13

Анонимен

преди 10 години

до 13 Това че имат невероятна тактика и никога не подфценяват съперника ги прави ***? Като ги има тези с атрактивните стилове, що не разбиха през годините братята на ринга? Що не ги разбиха тези според теб ***? точно защото много точно преценяват съперника си, затова и толкова години са шампиони. Дейвид Хей- най-бързият боксьор в тежка категория нали щеше да пребива Владимир Кличко понеже е супер атрактивен и бърз? Владимир го направи смешен!

12

Анонимен

преди 10 години

Кубратеее, голям залък ***-голяма дума не казвай !Народна мъдрост!

11

До Кубрат

преди 10 години

Спокойно, не бързай, и на тебе ще ти натроши самонадеяното канче!Аз не мога да разбера какво му се репчиш и заканваш ,като той въобще не ти и обръща внимание?! Щом нашите спортисти почнат предварително да се канят на някой и да го подиграват ,значи ще загубят катастрофално от него! Има много примери в родния спорт!Особено преди мач нашите медии също започват безпочвени хвалби и нашия човек накрая губи!

10

до 10

преди 10 години

,щом иска Владимир да става политик да овакантява титлите и да се отказва от бокса!Двамата украйнски *** развалиха тръпката в тежката категория!

9

Анонимен

преди 10 години

Аве , Кличко са двама братя бе. Големият брат Виталий който е много по-велик боксьор от малкия си брат е лидер на партия в Украйна и се отказа от бокса вече. Кубрат ще се бие с Владимир Кличко който няма нищо общо с политиката, а се занимава само с бокс и в момента е в ненормална форма. Дано нашия издържи поне до края на мача прав срещу този робот.

8

Анонимен

преди 10 години

За неразбралите по-долу:ВИТАЛИ Кличко е политик.Кобрата има в предвид ВЛАДИМИР Кличко.