25

Стефка

преди 10 години

Кой каквото иска да говори ,но от както не ползвам парно а се топля на ток разходите ми паднаха тройно.За 70кв. зимата плащах около 100лж при положение ,че парното е на не повече от 3.Сега съм на ток,вкъщи е топло а миналият месец платих 34лв.Това е ....Топлофикаци да ми ядът г..а!

24

Стефка

преди 10 години

До УБЕДИХ СЕ !Добре,че си ти -нашата пътеводна светлина

23

az sam

преди 10 години

Всички се правят на ни лук яли,ни лук мирисали.Ситуацията е следната: Топлинните счетоводители, нямат сметка да засичат всички топломери в един вход.Който засекли, засекли.Разликата между общия топломер и сумираните отчети на апартаментите се разхвърля като НЕОТЧЕТЕНА топлоенергия на общите части и живущите във входа я плащат.Следващият месец се отчитат топломерите във апартаменти в който не са били отчетени предният месец и потребената топлоенергия се заплаща от съответния абонат отново.

22

Анонимен

преди 10 години

моето име е Георги......името на вуйчо ми е Георги ..... ние плащаме тока си в един квартал. сметките ни са сходни.Аз плащам своята сметка.След няколок дни той отива да плати своята - казват му чее платена. той естествено се досеща, казав да провери на моето име - пише че не е платена. Обяснява много търпеливо че касиерката е обръкала двама ни, но тя не исак да си признае. накрай той се принуждава да плати моята сметка, за да мирне всичко (разликата м-у двете сметик е не повече от три-четири

21

Анонимен

преди 10 години

спрян парно - където никой не живее 7 година - сметка 6000 лева основно през ЛЯТОТО. Това го има само в България. и на най голеимя *** е ясно че някой се прикача къмч теб и те краде. топлофикация обаеч искат пари от теб.

20

Анонимен

преди 10 години

ето още едно предложение - ако заксенееш за един месеца за топлофикация има лихва. Ако обаче топлофикация не ти изчиси правилно сметакта и има да ти връща, лихва няма. АЗ предлагам да махнем лихвите.

19

Анонимен

преди 10 години

ето още едно предложение - щом тръбиет са в нашия апартамент, и той ни принадлежи и ние сме платили за него и имаме акт за собственост, акт за ползване и сме си платиил водомерите, то трпъбите са наши и имаме правото да ги срежем

18

ин

преди 10 години

Ликвидация за Топлофикация!

17

Анонимен

преди 10 години

имам няколок прости предложения1.Месечон отчитане - и без това топлоф икация вече са осъдени да прекратят годишното отчитане2. Д променят начина на отчитане на топломерите, така че всеки сам да може да си провери показанията и да си сложи надписа отвън - като при ВиК3. да идват само в събота и неделя4. по закона за НАФ са дължни да пазят протоколите минимум 5 години - те ги пазят тир дена - ДАА може да ги санкционира, Прокуратурата също, къде спят.

16

УБЕДИХ СЕ !

преди 10 години

Вие всички наистина сте много, много, много *** !!!

15

Анонимен

преди 10 години

Не лъжете, че с ток е по-евтино и че климатиците вършат работа, не се карайте помежду си кой крал, кой какво правил. Грейте се с топлофикация, така или иначе пише каквото си иска и не плащайте, наврете им топломерите в гъзовете.Това е единствения начин да имаме полза от нещо, от което не можем да се отървем. Само един *** може да си спре парното, да плаща 100лв. за това и да студува, плащайки 300лв. за ток

14

Сеирджия-Семкаджия

преди 10 години

Ревете, ревете, докатато можете, че със това застудяване тия дни, сметките за декември ще ви се стори за дребен разход.:)

13

Анонимен

преди 10 години

Ето каква била работатааааа. *** искат да фалират и това дружество, че да го приватизират и него на безценица... Глътнаха една студена водица с опита за отнемане лиценза на Софийска вода, сега да не паднат във врящия казан само :-))))

12

ккк

преди 10 години

сега пак ще си прехвърлят топката 1,2 седмици докато не отмине и хората не почнат да си плащат сметките... изпитана практика... само 1 не ми е ясно - при тая топла зима как е възможно сметките да са по-високи при все, че дори на последна степен парното си беше слабо 2 месеца?! как е възможно при положение, че температурите декември 2013 и януари 2014 са поне с 10 градуса по-високи от миналогодишните? бати крадливите у.роди д'ге

11

Анонимен

преди 10 години

Изхода е само един. Общо събрание и изключване на целият вход от "услугите" на тези хубавци. На ток ще ви е по-евтино определено. Като се откажат стотици сгради и тези щат не щат ще фалират или ще променят условията.

10

Анонимен

преди 10 години

50 квадрата апартамент - 230 лева парно?

9

Анонимен

преди 10 години

Е няма такива наглеци. Нали преди 3-4 години държавата плати над 200 милона от данъците на всички българи, за да спаси от фалит това гнусно дружество. Сега отново искат пари от държавата. До кога така? Фалит и приватизация. Хората ще се справят някак си с отоплението си и без вас.

8

IVo_1

преди 10 години

Декември Средно месечна температура от 8 градуса, Топлоподаване на 50% и за 18 квадрата стая ми искат 97лева. Е тия ако не са кожодери... И щели да проверяват тия над 300лв. Алоуууу тия с над 300 са по 4-5 стаи, а ние дето сме стандартните с по 1-2 кво да правим да си слагаме въжето ли? Няма да им ги дам докато не дойде момента на изравняването.

7

789

преди 10 години

Е как по-високи сметки? Нали половин година Станишев и БСП обясняват, че тока вече е по-евтин, че сме се освободили от страха и тиранията? Не може да е вярно, и с тия минимални заплати от 1000 лева дето направиха.. сигурно вие се бъркате нещо!

6

Анонимен

преди 10 години

Защо Фандъкова излъга миналата година,че ще бъдат махнати незаконните лихви върху прогнозните сметки? Може би за да се спаси от протестите? Кога тази женица ще спази поне едно обещание