25

Ников

преди 10 години

Много ***, много ***. Отровиха интернет пространството.Повечето са безработни млади хора, припечелват по някой лев от агенцията на моника станишева.Но дали им идва на ум, че като работят за комунистическата мафия, подкопават собственото си бъдеще.

24

Анонимен

преди 10 години

Ко, не !!!

23

Анонимен

преди 10 години

Айде РАБФАКА !

22

селянина с кулело

преди 10 години

Таа па,ко каза ,чи ни тъ разбрах?

21

Анонимен

преди 10 години

Не бой се, Цачева."Чрез Изборния кодекс Станишев ще изоре земята"Станишко само оре.Зависи какво посеете. Ако посеете тикви - тикви ще пораснат.

20

Човек

преди 10 години

В България предизборната кампания се води на Б Ъ Л Г А Р С К И запомнете го това нещастници от ДПС.Опитите на БСП да прокара новия закон са меко казано долни, ще пуснат на всеки километър или други филми,кметове и общинари да работят и да правят предизборна кампания едновременно със задълженията си, смешници.Да пуснат филмите за терора над интелигенцията и другомислещи хора , за лагерите и бомбените взривове след възродителния процес в които загинаха БЪЛГАРИ. Липсата на памет у хората е страшна.

19

Анонимен

преди 10 години

Освен стругар, Цецка криела заложби и на тракторист. Браво Цецке, развиваме се!

18

Траверсчо

преди 10 години

Хм. Мисля , че съм по хубав от "коУегата" Цецо Цачев , които се подвизава в БГ политиката под кодовото име "ЦЕЦКА ЦАЧЕВА" ! Зле е гримиран! Носи се като пенсионер! И му предлагам сутрин преди да тръгне за бачкане , все пак , да удря по една КОНТРА :))) ......... Иначе Станишката и *** ме кефят доста повече от "коУегата"........ Поне са много готина двойка! *** е много нежно и романтично момче към Серго.... :)))))))))

17

Анонимен

преди 10 години

Този изборен кодекс е изключително в полза на противоконституционната протурска сепаратиска партия ДПС! Така българите благодарение на предателството на БСП ще загубят държавата си! Този кодекс позволява на неграмотни купени *** и турци да определят съдбата ни!

16

ИСТ

преди 10 години

Цачева не уточни кой е автора на проекта-Манолова или Петното,

15

Анонимен

преди 10 години

Добре де кака нали управлявахте 3 години и половина защо не си направихте подходящ изборен кодекс, мислехте за случаи като Костинброд.Виж сега комунистите са хитри шапка им свалете.вие за близо 4 години не успяхте те за 6 месеца го направиха

14

Анонимен

преди 10 години

Тъжно и на Цецка ,че вече няма да се печелят изборите с печатане на бюлетини и носене на чували с бюлетини от депутати от ГЕРБ ,които помагали на жените.Те от ГЕРБ най-добре си знаят как печелиха изборите .За това сега скимтят.Иначе в нашия град след изборите за кмет бяхме потресени-всички гласувахме за друг ,а спечели кандидата на ГЕРБ(оня с фалшивата диплома).А то каква била работата-печатницата в Костинброд била важна ,а не как сме гласували

13

9999

преди 10 години

Цачева е страшно нагла и е най добре да ходи на село да върти кючеци там и е мястото.

12

драго

преди 10 години

Сега ще се види най добре колко са харесвани Герб след като няма да могат да си напечатат бюлетини.

11

иво

преди 10 години

Край с партия Герб ,затова толкова реват .

10

Рали1

преди 10 години

За ДПС - Според конституцията на Р България - Официалният език е българския !Искат или не искат - има основен закон в държавата ,който трябва да се спазва от всички ! На турски -в Турция .Крайно време е,както в други държави -като не владее езика в държавата ,в която живее да няма право на помощи. И не такива хора да определят съдбата ни !

9

ники

преди 10 години

НА Герб много неща не им харесват от както не са на власт но не може напрекъсното да се краде.

8

А бе, то бива злоба

преди 10 години

ама пък чак толкова. Едно страховито сумтене се разнася под кръста и / друг е въпроса, че при тая персона имаме само врат и дупе /.Много е честна.В ушите, може би?Може би, но на дали!!!!!!

7

Анонимният

преди 10 години

5. Откривайте показно обекти Напоследък депутати и общински съветници от ГЕРБ се активизирали в рязането на ленти, но не на магистрали и спортни зали, а на селски градинки и водопроводи. Целта била да се покаже, че те берат плодовете на труда си, посят по тяхното управление, и да се създава впечатление, че сега не се стои

6

Анонимният

преди 10 години

4. Не коментирайте с лошо напускащите След серията напускащи! ГЕРБ една от опорните точки на партията е те да не се изпращат със скандали, а да се мълчи по техен адрес, въпреки че люспите не преставали да обвиняват Цветанов и Фидосова за потъването. Преценката за това е да не се влиза в полемика с напускащите, защото от нея могат да излязат тежки корупционни скандали отпреди година-две. Забранено било да се споменава публично и името на Николай Бареков, който от най-приближен до лидера им днес е най-върлият им враг и разобличител.