147

Тези агенции

преди 10 години

Въпросните комунистически агенции правят проучванията си на база отговорите получени при обаждания на стационарни телефони.1. Първо защо агенцийте не дават информация, колко хора са ги пратили по дяволите като са чули имената на тези Комунистически поръчкови агенции.2. Кой има стационарни телефони -- възрастните хора.3. Платените агенции винаги завишават резултатите на спонсора си - в случая БСП.Така че, реално резултатите ще бъдат, че не повече от 8-10 % ще гласуват за Станишко Лузъра.

146

НА ПОМОЩ

преди 10 години

В трудни моменти комунистическите агенции винаги идат на помощ!Е, вероятно някой синилен старец ще повярва на процентите, но всички знаят, че тази партия и това правителство не са желани от повече от 80% от имащите глас.Така, че правете си сметка какви цифри изфабрикуват поръчковите комунистически агенции като Галъп и Алфа Рисърч.Отиват си вече ***.България ще стане едно по хубаво място за живеене като ги зачезнем.

145

Анонимен

преди 10 години

"Ръководството на БСП изпълнява решения, които се вземат другаде, то е в тежка зависимост". Решенията се вземат от един много тесен кръг посветени, даже ако щете и не от ръководството на БСП. Ръководството на БСП е в тежка зависимост - казвам думата съвсем ясно и убедено. Кой е този, който разпъва медиен чадър над председателя на БСП? Отговорът на този въпрос ще даде отговор на въпроса - кой направи злополучната номинация за шеф на ДАНС през лятото на миналата година"

144

Див аграр

преди 10 години

До СтранджатаИзтекла е информация, че Станишев е изявил желание да се бие на барикадите в Киев... - кръвта вода не става... - да му пожелаем да стане герой и съдбата на Гаврош------------------------------Станджа, доуточни се, според информацията, на чия страна ще се бие? Доколкото го знам, винаги се бие зад полицията, срещу народа. На два пъти се кри зад полицайте, и в родината си да иде, ще е така...

143

Анонимен

преди 10 години

"40.1% посочват, че няма да гласуват"_____Истината е че над 70 % няма да гласуват

142

Анонимен

преди 10 години

При 40 % няма да гласуват, правителството е ясно още от сега- на Доган. А кой ще е министър председател ,зависи изцяло на случайността. Ако шофьорът му е карал меко, без остри завои и газ-спирачки и Доган се е изкефил- нищо чудно да стане Министър-председател!Вижте шофьорът на Местан, как стана заместник-министър !

141

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 161ДА,И ПРОУЧВАНЕТО МУ Е ОТКОГАТО СЕ Е РОДИЛ...

140

trafoPOST

преди 10 години

То пък, кога ли е било лесно за Калъп Интернешънъл, да прогнозира каквото и да било. Не е лесно да си ПР на БСП и да имаш реални и обективни прогнози.

139

Анонимен

преди 10 години

ГАЛЪП Е НА ЧЕРВЕНИЯ АНДРЕЙ РАЙЧЕВ

138

Койчо

преди 10 години

Изследването показва, че хората не искат "ДЕМУКРАЦИЯ", искат просто да имат държава, да има нормално управление, където не всеки втори да е "ка****"!

137

Dedovia

преди 10 години

Изобщо не е трудно предвидим изходът от изборите.Сигурно е, че ГЕРБ губи. Знаете ли защо? Защото няма да има фалшификации. Винаги досега са печелили с някакви такива трикове - мажоритарни вотове заради Първанов, чували с бюлетини и т.н.ГЕРБ може и с малко да загуби, но завинаги както се казваше :)

136

ard

преди 10 години

diskusiite v eu mediite ejednevno sa v posoka zakrivane na eu parlamenta - tvarde mnogo luksozni sa eudeputatite i tvarde neefektivni sa. nyamat proizvodstvo, nyamat pechalba ot tyah.s edna duma pari na vyatara hvarlyat eu narodite za tyah i tasi nenujna eu administracia.skoro ste ima tabela "dava se pod naem izgodno" na euparlamenta.

135

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

И кое му е бравото... - това, че на турците им се вдигат два пъти процентите... - ти явно си резак...

134

аС

преди 10 години

Долу БСП, ГЕРБ, ДПС ! Ние знаем защо !

133

55

преди 10 години

Кой болен мозък по дяволите е пуснал статия със старо изследване ,след като мина статия с ново ? На някой новото изследване не му хареса..

132

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Изтекла е информация, че Станишев е изявил желание да се бие на барикадите в Киев... - кръвта вода не става... - да му пожелаем да стане герой и съдбата на Гаврош...

131

Гого

преди 10 години

Ами като знаем какви долнопробни *** стоят зад "Галъп" е обяснимо глупостите които пишат!

130

Анонимен

преди 10 години

И другите *** се изказват неподготвени!

129

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Едно малко разяснение за дрОгарЕте... - журналист може да взема не 50, а 100 хиляди, че и много повече... - те произвеждат продукт, който бива оценен от техният работодател, който е частник и в никакъв случай няма да се бръкне повече, отколкото заслужават... - за политиците и държавните служби нещата съвсем не стоят така...

128

социлог

преди 10 години

Първо - как се съвместяват професия соцолог със статут милионер? Отговора ще даде яснота върху подобни пропаганди. Иначе както тук , така и по други форуми джавкат всякакви нереализирани хора , всички част от антуража на социалистите милиардери. Истината е , че народа беше задрямал и не се интересуваше от политика през последните години , просто защото липсваха такива свинщини. Но нещата ще си дойдат на мястото с едни нови избори и резултата ще бъде катастрофа за бсп и патериците й.