281

До 327

преди 10 години

"Цацаров ако си мъж вземи адекватни мерки спрямо тия терористи."-----------------------------------------------------------------------------------------------------1. Първо Цацаров не е мъж 2. Цацаров не може да вземе никакви мерки преди да е получил "Опорни точки" 3. Форума вони. Обяснението е просто, голяма част от списващите в този форум лижат задните части на г-н Пеевски. Междувременно той изпуска газове, те поглъщат тези газове и усмърдяват с него форума.

280

Анонимен

преди 10 години

До 325 Не е проблем,че са малка част,светът,за съжаление е устроен така,че глупаците са повече.Исканията на студентите са основателни,но се нуждаят от по-широка подкрепа и този път,за ужас на управляващите ще я получат.

279

Галилео Галилей

преди 10 години

До студентизгорен на клада е Джордано Бруно ,г-н студент...а въпроса ми е:кой ви допуска вас до университетите бе,умници..........?!

278

Анонимен

преди 10 години

Дано да са си научили уроците,да са поумнели и този път да успеят.

277

ico

преди 10 години

Брави на младите! личи си поколението, което не е родено в робството на комунизма! дерзайте - наглите комунистически *** няма да си тръгнат само ако им правим серенада. Колкото и *** да наемат комунистите да натискат минусчете - комунистите са ***, радиоактивни при това.

276

Men

преди 10 години

До студентГалилео Галилей не е запален. Чети малко повече студентче. Само с чалготеки,дрога и протести не става работата.

275

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Тези честни, искрени и наивни студентисложили спонтанно окови на СУ, честно да си кажем, не казват какво са хортували с американския посланик. Който сигурно също е много честен, искрен и наивен?

274

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Организацията Призив. Студенти и ученици, които знаят какво искат. - Да се увеличи държавната субсидия за наука и образование; - да се премахнат всички такси за обучение; - безплатни учебниците за училищата, достъпни за всички; - достойно заплащане за учители и преподаватели те заслужават да получават повече от бюрократите от държавния апарат, които освен да крадат пари от държавата и да създават антинародни закони, не знаят нищо друго.

273

Slaveikov

преди 10 години

pravi sa bg studenti da iskat bg referendum za chlenstvo na BG v EU. bg narod e v EU samo za beli robi - s po 130 ? mesechni zaplati.boikotirame izborite za evrodeputati na 25 mai 2014 godina.

272

Muntcho Demokrata

преди 10 години

И преди СУ е бил гнездо мракобесието. Александър Цанков, избил българската интелигенция 1923-25 в услуга на германската монархия, Богдан Филов, забранил 1942 честването на 24 май, сътворил Законът за защита на нацията, и обрал имотите на евреите, създал първите концентрационни лагери като Белене . За борба с противонационални и съмнителни прояви. Един от първите лагерници е евреин, бил в командировка. Друг не си носел жълтата звезда. Има и нарушили трудовата повинност жена, избягала от предприятието за два дни.

271

студент

преди 10 години

Преди стотици години Галилео Галилей е запален , защото е казал, че земята се върти. Сега всяко дете знае, че е така. Тези честни, искрени и наивни студенти казват, че това правителство на БСП-ДПС-Атака-ДС водят страната към гибел. Това е вярно, но повярвайте сега, а не след сто години.

270

varg

преди 10 години

Цацаров ако си мъж вземи адекватни мерки спрямо тия терористи.

269

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Талибанчета са рожби на пазарната демокрация, израснали и възпитани в Студентското градче. Там където се шири проституция, наркомания и непрекъснато пиянство. Там побоищата вечер и нощно време в и около заведенията са ежедневие, и често завършват със смърт. В Студентския град работят 181 барчета и кръчми, 45 ресторанта, 6 дискотеки, 2 казина и 3 заложни къщи. Голяма част са собственост на ВУЗ-овете. Някой би попитал, защо, не е ли странно това? Не.

268

Анонимен

преди 10 години

Имам въпрос към всички, които ПОДКРЕПЯТ въпросните протестни действия: Според Вас нормално ли е малък брой хора да определят ежеднежието и заниманията на значително по-голяма група от хора? Това не е ли идентично със случващото се в парламента? А случващото се в парламента (и като цяло в държавата - концентрираната власт в малко на брой ръце, наложен монопол и т.н.) не е ли основното срещу което всички вие, симпатизантите на студентските окупации, реално протестирате? Мерете с един рашин всичко.

267

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 322 Ти си пълен *** и не виждаш нещата по далече от носа си!

266

rambo

преди 10 години

да върнем великия ссср и велика югославия.да върнем гдр и варшавския договор.да кажем да на великия китаи и да на социализма.капитализма е в реанимация и на изкуствено дишане.сега идва социализма който е гробокопач на капитализма.социалисти от всички страни съединяваите се.сега са последните издихания на капитализма.да кажем да на ленин да на сталин и да на мао дзе дун.да направим ляв завои кам русия и югославия.да върнем и гдр.да живее социализма който погреба капитализма.да кажем не на експло

265

Анонимен

преди 10 години

До Muntcho DemokrataМунчов, звучиш като партиен секретар, ама от 50-те на миналия век. Никакво развитие, говориш като селски или заводски радиовъзел от онези времена! К'ъв Маркс, к'ви комунистически идеи бе, ***? За комунизма на другаря-милионер Гергов, ли приказваш? Сутринта един такъв напомпан мозък и тумбак, като теб се пенявеше по ТВ, че оставка на правителство не се искала така- с окупация. Ми как, бе? С хляб и сол и с пионерски фанфари? ***! Бегай в КНДР

264

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Кои са нашите студенти-талибанчета? Това са децата на втория и трети ешелон на обслужващите върхушката. Олигарсите и по-първите им слуги пращат децата в чужбина, в скъпи университети. Тук остават дребните политици, съдии, прокурори, полицаи, кметове и съветници на малки общини, техните любовници, секретарки, шофьори, сервитьори, коафьори, охранители и пр. Гръбнака на ГЕРБ. Без идеи, просто искат да се уредят. Те завиждат, но и мразят върхушката. Съкровенното им желание е да изместят олигарсите

263

Анонимен

преди 10 години

Идва Украинският грип,другари!Трябва да спасим мандрите си на всяка цена!Да живей!Ура!

262

ицо

преди 10 години

Що ми се струва че студентчетата накрая ще изядат шамарите....не знам какво точно искат,ама на там отиват нещата.