27

мафията

преди 10 години

ЕДИН ОТ СПОСОРИТЕ НА ГОЦЕ СЕДЕФЧОВИЧ! А КАКВО СТАВА С ДРУГИЯ СПОНСОР СТОЙКОВ,А,АХААААААА!?

26

Анонимен

преди 10 години

Този О*ИГОФРЕН го изкараха чист,като херовимче...НЯМАМЕ СЪДЕБНА СИСТЕМА ГОСПОДА! ВИДНО Е!

25

****

преди 10 години

Не се и съмнявам,че този човек е виновен,то по физиономията си му личи,а и с нашият независим съд,как така ще го усъдят,какво искат те, да се побърка човека от самота в затвора ли,неможе така.

24

ivo

преди 10 години

v tazi durjava ne6tata samo s kruv 6te se opravat

23

...

преди 10 години

Два са изходите от тая ситуация, като единия е мнооого кървав, а другия включва самолет! всеки сам трябва да си направи избора!

22

7777

преди 10 години

Хумореската е идеална! Снимките /новините/ на Ц.Ц. и Ковачки, едно до друго. Единия ще му скъсат *** от дела за 50 000лв. -изплатил законно,другия оправдан за далавери за милиони.Пародия на държава сме и правосъдието ни е пълно фиаско. Докладите на ЕС скоро няма да се променят.

21

Анонимен

преди 10 години

парата,парата,утравлява страната..купил е цялата съдебва система--пичага е КОВАЧКИ...КОВЕ ГИ ПОДРЕД И ПРОКУРОРИ И СЪДИЙ--ИЗПЪЛНИ МЕ С КЕФ..ТЕ ТОВА Е ***--*** НА БАЛКАНИТЕ--ДЕРЗАЙ ПИЧАГА И ДА НЕ ТИ ПУКА--ГРАБИ И ИЗНАСЯЙ ЗА ЧЕРНИ ДНИ!!!!

20

Пострадал

преди 10 години

Този криминален тип е собственик на Топлофикация Бургас - колко много хора има осъдени от неговата фирма и после частни съдия изпълнители и колекторски фирми изнудват хората - КОЙ иска да има договор с престъпник ? ама от жена си можеш да се откажеш -но от парното -НИКОГА !!

19

беден

преди 10 години

което не се купува с пари се купува с мнооооооооооого пари!

18

ДАА

преди 10 години

Ето затова ще ВИ е скъп тока господа, Вижте го на снимката дължи стотици милиони и няма закони.. негов човек е начело на държавните мини Марица какво ще се случи ли всички знаете ,но той знае къде да дава и кога да праща протестиращи с автобусчета. Та следвъщия път мислете сега се говори ,че ще стегнат химко за 50 мил. и него ще му го дадът и той съответно ще се отчете така така. Ами така . Те това е родната татковина за кокошка знаете за милиони няма закони !!! Де е сега Хан Крум ,а де е сега!

17

НМ(народна милиция)

преди 10 години

Е,другари никой не е очаквал друго развитие.Цветанов също ще бъде оправдан,Сидеров никога не се е държал арогантно,Борисов е света вода ненапита,Станишев? ами той е ангел,за Костов и Царя няма да говорим най-хубавите на земята.

16

Новина

преди 10 години

Ако някой дори си е помислил, че това можеше да завърши с различна от оправдателна присъда ми слага минуси!

15

Българин

преди 10 години

С тази изгнила и продажна съдебна система не ни трябват съдии,адвокати,прокурори.Всичките се кланят на парата и където има изгода,там ще ги намерите.Най-големите крадци,престъпници,национални предатели и разсипници,за които публично се знае,че са такива биват оправдани,а обикновените хора ни съдят до дупка сякаш сме опасни в национален мащаб.Те са дупе и *** там,а ми се правят на независими.Когато чуят как шумолят парите и веднага почват да пеят друга песен.Имаме търгорска,не съдебна система,

14

Даа

преди 10 години

За милиони, няма закони....Имах си хас и да е виновен :D

13

titoti

преди 10 години

Само едно ще ви кажа: ОТВОРЕТЕ си очите и вижте в Украйна как се протестира.

12

Анонимен

преди 10 години

УКРАИНЦИТЕ КАЗАХА:СТИГА КРАЖБИ,КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ КГБ И РУСИЯ!НИЕ МЪЛЧИМ,МЛАДИТЕ БЯГАТ,СТАРЦИТЕ УМИРАТ!

11

?!

преди 10 години

Има ли нещо нормално в тази държава?

10

Анонимен

преди 10 години

Има ли някой,който да се чуди какъв ще бъде следващият доклад на ЕК?

9

parodia

преди 10 години

Ще му върнат и общинска банка много скоро !

8

№13

преди 10 години

Като чета написаното явно има измама/кражба,злоупотреба,далавера/за много пари.Как може един съд да го оправдае друг съд да го обвини? За кой ли път този човек ще ви прави на маймуни?Може ли един съдия да казва това е черно,а друг да казва това е бяло. Явно ИМА НЯКОЙ ДАЛТОНИСТ. Е как да ви вярваме /.?./.?/