21

Анонимен

преди 10 години

Най добре е да го изправят пред българските избиратели. Те най добре ще ми покажат как се отнасят с наглите еничари. И сидеров и атака са обречени, вече си търсят място в тайван за пенсиониране и харчене на турските пари.

20

Анонимен

преди 10 години

Дайте информация какво правят ПРЪДЛЬОВЦИТЕ Борисов и Цветанов Сигнализирахте за неуместен коментар

19

Ха ха хааа

преди 10 години

Цеетанов пак е подслушвал а записите излизат в галерия. Бас слагам че трактора ще е оневинен с протекциите на бсп, бсп и мвр.

18

Анонимен

преди 10 години

Като го изправи го осъдете иначе всеки дрогиран атакист ще почне да си бие полицаи за добър ден и ще се чувства нанаказуем. В нормална държава ибрика щеше вече да е осъден а не да четем европейските доклади че ни е куцо правосъдието. Ето така се демотивират полицаите да не работят. Ще си пазят парламента и ще бият студенти по нареждане на Йовчев и всичко приключва до там. Патрашкова и трактора ще управляват България.

17

възмутен

преди 10 години

Няма маловажни разследвания, щом засягат парите на всички нас! Няма БСП, няма ГЕРБ, няма АТАКА .... - има индивиди, поставени, начело на държавата, самозабравили се и изживяващи се на собственици на държавата, които са харчили с пълни шепи неправомерно държавна пара! Всички те трябва да отговарят пред закона и тези пари да бъдат върнати в хазната! Цацаров, ако това са някои обикновени хорица или фирми, за "нула време" ще си свършите работата и ще ги осъдите, но за големите крадци мълчитееее

16

анонимен

преди 10 години

Прокуратурата имитира работа! Цацаров, досега не осъди нито един престъпник, "само ги изправяш пред съда"! Като теглим чертата, лъсва резултатът, че съдебната система не работи и затова в Брюксел "гледат цирк в България"!

15

Анонимен

преди 10 години

СИДЕРОВ ЩЕ опере пешкира ,другите се скатават

14

Анонимен

преди 10 години

Полицейски шеф към Кулезич чрез чуждестранен оператор, 30 ноември:Утре преди да започне Боян /свидетел по делото Килъри- б.ред./ коментирай, че си давала страна и си канила всички страни/свидетели и адвокати. Ще се опитат да те обвинят, че даваш страна само на едните..

13

Анонимен

преди 10 години

Bravo na Grackoto pravosadie ! Za nula vreme im razbiha fashistkata sistema na zlatna zora !!!

12

Анонимен

преди 10 години

Бойко, побоят над мен има отношение към факта, че се държах почтено към теб и Цветан. Не обърнах палачинката като другите. Това, че ще говориш в предаването на Сашо Диков, и то в момент на тотална морална криза, ще говориш пред гламав човек, презиран от грамотните хора, а те е шубе от мен, пребитата, да ме погледнеш в очите, защото имам кураж и достойнство това ме кара да се чувствам ОМЕРЗЕНА. Правиш грешка, разбира се. Но аз понеже съм силна в рецензиите, ще рецензирам участието ти при Диков. Ще бъде забавно, обещавам. Бъди здрав! Люба Кулезич

11

Анонимен

преди 10 години

Кулезич към Борисов: 28 август 2013 г.:Здравей, Бойко! Лятото свърши, работата им за новия сезон започна. Искаш ли да се видим, за да начертаем медийни тактики и стратегии? Както и да обсъдим твоето участие в предаването ми, както го мислехме преди края на миналия сезон. Поздрав. Люба Кулезич.

10

Анонимен

преди 10 години

Любица Кулезич не отрече, че Борисов и е написал Обичам те, това обаче нямало значение, защото било лична кореспондеция.

9

анонимен

преди 10 години

Цацаров, досега не осъди нито един престъпник, "само ги изправяш пред съда"! Като теглим чертата, лъсва резултатът, че съдебната система не работи и затова в Брюксел "гледат цирк в България"!

8

Мария

преди 10 години

До АнонименОлигарсите нямат цвят, имат само интереси.

7

REDvayler

преди 10 години

Освен това не е ли казал, че няма проблем да поиска Бойко Борисов да остане без имунитет?

6

Анонимен

преди 10 години

Свиньоооооооооооо .... Размърдай го тоя дебел дирник !!!!!! Експреснооооо

5

Анонимен

преди 10 години

каквото хпанеш ти се "лепи" има хора стават 220 килограма. Някои хора цял живот живеят на диета и пак са дебели.

4

Анонимен

преди 10 години

абе как може да сте толкова гадин, човека има "слонска" болест.

3

Анонимен

преди 10 години

GARVAN na GARVAN OKO NE VADI

2

Анонимен

преди 10 години

Червени олигарси, КОГА???