10

Хан Крум

преди 10 години

Толкова НАГЛОСТ и БЕЗОЧИЕ , събрани в едно така наречено "Народно Събрание"! Никога НЕ съм виждал! Дори НЕ знам... защо го наричаме "НАРОДНО"? Какво е НАРОДНОТО в тия *** и нещастници там? Да не ги е избрал случайно НАРОДА? Или са се избрали самите те - с какви ли не схеми,купуване на гласове и дебели връзки на високо ниво! :( ! НЕ виждат , че 80 процента от НАРОДА НИ не може една сметка да си плати... Тия изетници се разкарват на НАШИ РАЗНОСКИ по какви ли не "Райски" места ?!?! .... :((( !

9

Гешо

преди 10 години

На запад , ако един политик иде на почивка на чужди разноски , бива веднага изгонен от политиката . Същото се случи и на немския президент . А да видем сега къде са председателите на партии ????

8

zeppelin

преди 10 години

ще хванат чума там

7

гж

преди 10 години

Стана нормално частни екскурзии да ги пишат като делегации, за да им излезе безплатно! Тавариш волен "пищова" поведе хорото!

6

Анонимен

преди 10 години

дайте ги на народа да ги съди тези екскурзианти.как няма ли санкции от НС.и на вас да ви таковам таковата

5

Анонимен

преди 10 години

А бе в този парламент екскурзианти ли сме избрали ,или селски к-ви заничайки си под полите ? Гаф след гаф,смях след смях и накрая един голям цирк.

4

Анонимен

преди 10 години

За какво се става депутат? За екскурзийки, мобнилни телефони, държавна кола и бензин:)))

3

Анонимен

преди 10 години

Бойко летял със самолета от едно игрище в България до друго А тия какво правят обиколиха цял свят

2

Анонимен

преди 10 години

МИКОВ Е УЪЖЕЦ !

1

K.Коцев

преди 10 години

това ако не са НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ - здраве му кажи! И тия хора искат да си довършат мандата?!Ако ги търпиме могат да отскочат и до Луната или Марс?! Народните представители опорочиха представата на хората от народа за Народно събрание и народни представители-всичко се оказа в БАЙ ГАНЬОВСКИ СТИЛ! зАТОВА В ОЧИТЕ НА ВСЕ ПОВЕЧЕ сами се превръщат ОТ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ!ДА ИМ Е ЧЕСТИТО!ОСТАВКА!ОСТАВКА!