127

Запсняк

преди 10 години

"С това оръдие трябва да изстрелват по пет снаряда в минута, целта е да подпомагат други войски." - това ми е достатъчно да се сетя, че авторът е запознат а армията само от филмите :D:D:D На всеки, имащ малко повече информация това звучи потресаващо тъпо - като за блондинки!

126

rusnak do 150

преди 10 години

Е това имам предвид, че в Американската армия са хомота, който ще се грижат за удоволствието на руските войници..:)))

125

Участвал

преди 10 години

Пълна скръб са пиндосите. Тренирали сме заедно с колеги от техните "зелени барети" от форт Браг и базата Рамщайн от Германия. Подчертавам - "зелени барети". *** за зеле не стават хамриканчетата. Особено смешни бяха на парашутните многобои. Голям резил за тях :). Дори гърците се представиха по-добре. След бруталния резил вече не участват в съвместните парашутни многобои, че поне се усещат колко много се излагат.

124

111

преди 10 години

Изкефих се на снимките. Браво на момчетата.

123

Някой

преди 10 години

И като гледам тези снимки и се сещам за онзи виц:"Белите превзеха гората, после ние пак я превзехме....... И накрая дойде горския и ни изгони всичките..."

122

Анонимен

преди 10 години

тва на снимка 7 с змията не са американци. Тия са индонезиици. Виждат се червено-белите флагове по униформата, освен, че са с *** лица. Сашо попов е или неграмотен, или ***, или спекулант!

121

Анонимен

преди 10 години

И тези ще ги млатиме с колци както млатихме франсетата! ЗАЩОТО НИЕ СЕ БОРИМ ДА ОЦЕЛЕЕМ ВСЕКИ ДЕН ОТ 23 ГОДИНИ НА САМ!

120

kiril

преди 10 години

До АнонименЕдно е да влезеш в една държава и да завладееш основните градове, друго е да водиш партизанска война. Разликата е от земята до небето.

119

Анонимен

преди 10 години

Подготовки, ад, незнам си какво. А после се оказва че шепа оръфани талибани не само че се противопоставят успешно, но и превземат позиции на "супер бойците" и то без техника. Пример: Афганистан, от 3 години НАТО губи позиции.

118

rusnak

преди 10 години

А защо не показват кадри, в които, пияни руски войници, ги чу*ат? Нали все пак разрешиха на хомотата да служат в армията им.

117

Иво

преди 10 години

това е обучение на тюлени не на редови пехотинци и киртаци

116

7

преди 10 години

за коментар е необходима една единствена дума "НЕЩАСТНИЦИ" - БЛАГОДАРЕН СЪМ НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА АРМИЯ ,ЗА ТОВА ЧЕ СЛУЖИХ В НЕЯ ПРЕЗ 1970-1972 ГОД. СЛЕД ЧЕХОСЛОВАШКИТЕ СЪБИТИЯ ПРЕЗ1968 Г.

115

Иван

преди 10 години

Като котка са !

114

Анонимен

преди 10 години

Опитвам се да си спомня война, в която хамериканската армия да е победила. Имам предвид след Втората световна. Май само в Панама не ги биха, ама колко е Панама?:) Иначе където е стъпал американски ботуш, там кръвта продължава да се лее поне още 20 години.

113

Анонимен

преди 10 години

До БахурЗатова ли когато идваха на учения с живи схватки в България си тръгваха със счупени ръце и крака, докато на нашите им нямаше нищо?

112

Бахур

преди 10 години

Това е армия, братче... Тази и израелската. Хората знаят за какво плащат данъци. А нашето е селска, фатмашка история.

111

Снимка 4

преди 10 години

Татуирано пушечно месо цопва в адския казан.

110

Анонимен

преди 10 години

Властите на Афганистан съобщават за гибелта на 4-годишно дете в резултат от стрелба откъм поделение на морски пехотинци на САЩ

109

до 134

преди 10 години

Американците не са се изтегляли от Афганистан бе, кой те излъга. Още не са прибрали новата реколта от опиум.

108

Анонимен

преди 10 години

10 дни Ад докато ги обучават, ама после от където минат Адът кара с години