41

darcas

преди 10 години

Точно тая овца *** е причина за успехите на Гришо и Пиронкова. Въпреки такива като нея хората успяват

40

Анонимен

преди 10 години

Спортната министърка хвали ГришоУспехът му показвал добрия синхрон министерство-федерация....ми вижте я на снимката как е синхронизирана като компютър-GSM

39

Валери

преди 10 години

Тази си приписва несъществуващи заслуги и с право я плюете, но не е най наглият политик който се опитва да спечели покрай спортистите. Най наглият е Буда, задължаваше спортистите да му благодарят за доброто си представяне.

38

ined

преди 10 години

Ако не му се беше пречкала министерката в краката, Григор като нищо щеше да отнесе и Рафаел Надал.

37

Пурко

преди 10 години

Не поздрави а пари за бази прати Минзух такъв. По гнусен спортен министър не съм виждал. Днеска всички се изредиха да му лижат гъ.а щото цел свят говори за него а до вчера не го и знаеха кой е. Даже не заслужават да говорят за него защото не са дали и един лев за подготовката му. Смешни хора позиращи за снимка те това е целото но спортно управление.

36

Ivan

преди 10 години

Не мога да повярвам, че един професор може да бъде толкова *** и нагъл. Не искам и лев от моите данъци да отиде за такива професори като тази, Клисарова и другите такива, които изродиха нашето образовение.... На времето исках да правя научна кариера, но дойде 1989г. и всичко се обърка. Днес се радвам, че по друг начин изкарвам прехраната си ...

35

Eлена

преди 10 години

Не,не при БСП+ДПС+Атака ,калинки няма,.....Да,ама не!Сега искам някой поддръжник на Орешарски да ми сподели,защо харесва спортния министър.ОСТАВКА!ВЕДНАГА!

34

Алекс

преди 10 години

Спорта в БГ отдавна е само пране на пари. Каквото си е постигнал Гришо го е направил сам, а Спортното министерство и тенис федерацията нямат нищо общо с него.Рабира се когато е за ПР дебелите и мазни политици са плътно до младата надежда и бащински положили ръка на рамото му го поучават за нещата от живота.Пълна свинщина.

33

Анонимен

преди 10 години

Пълен конфиденс

32

ES

преди 10 години

KAKVO OBSTO IMA USPEHA NA GRI6O S BG. OSVEN TOVA ,4E SE E RODIL V BALGARIQ. ,ZA NE6TASTIE.

31

коци

преди 10 години

Дърта мераклийка............. !

30

Анонимен

преди 10 години

kuv sinhron ma ... pet pari ne e poluchilo sigurno momcheto ministerstvoto na sporta magareta dolni

29

Анонимен

преди 10 години

"Успехът му показвал добрия синхрон министерство-федерация"НЕ, успехът му показва единствено, че момчето се е трудило много и с труд и висок морал е постигнало заслужено, добри резултати. А вие сте част от едно аморално правителство което си приписва чужди заслуги.

28

Dido

преди 10 години

Какъв е този народ който търпи подобни клоуни да го управляват?!?!? Оставка! Веднага!!!Ако бах на мястото на Григор още днес си сменям гражданството заради подобно изказване на министър!Това е обида и унижение към целия труд който полага това момче!!!!

27

Петров

преди 10 години

Какъв синхрон бе, другарко? Сигурно вие му търсите треньорите и му осигурявате отлични условия за тренировка?С чужда пита - помен правите!То бива човек и малко срам да има!

26

Анонимен

преди 10 години

Министърката иска да каже, че ако не беше тя, то Гришо нямаше да стигне до четвъртфинал.

25

до boby

преди 10 години

Като ти чета коментарите разбирам кой не е в час. Само до преди малко не знаеше изобщо за тези пари ... не знаеш и още много неща. А относно това дали му трябват или не показва факта, че ги е взел и ги е употребил по предназначение. Виж Бербатов по казва с други дела, до колко са му нужни пари и как помага на млади таланти. Каквото и да си говорим парите са пари, и ако като млад играч е усещал нуждата им е нормално, когато вече се е доказал да ги предостав на млади играчи в неговото положение

24

Хо

преди 10 години

С този кокоши поглед от снимката направо ми идва да и изплюща, един, ляв "интровертен конфиденс" по дясната бузка........

23

xx

преди 10 години

Това малоумно същество се опитва чрез изключително *** лъжи да се отърка в успеха на Гришо, да си припише несъществуващи заслуги.Всякакви *** са командвали в БГ спорт но такова недоразумение до сега не е имало.

22

Анонимен

преди 10 години

Парите не са от нашите данъци а от тотото ако трябва да сме точни.