22

Мари

преди 10 години

Само да попитам,не че ще получа адекватен отговор:Кога ще се подобрят условията за нас българите???Отглеждаме си ***,сега завъдихме и бежанци,кога от ЕС ще започнат да се интересуват от нас (или ние само изпълняваме някакви изисквания )???

21

Анонимен

преди 10 години

tva sa semeistvata na teroristi deto koljat i besjat xristiana v siria.tuka sa na po4ivka.prodajnite vlastima6ti oba4e skoro 6e si platat za genocida sre6tu balgarskia narod

20

Анонимен

преди 10 години

Като гледам - всеки политик е чел някакъв специален доклад различен от останалите четива. Та има ли го този доклад на официално на български. Нека сами си направим изводите - какво е евангелието и кой е дяволът!

19

Див аграр

преди 10 години

Спокойно народе! Според едно изследване, след далновидната политика на управляващите ни, последния Българин ще умре 2134-та година.Трябва да се грижим за тези, които ще населят държавата ни след нас.А то -какво- във всяко Българско семейство има безплатен интернет, а те нямат, за издръжката на всеки Бългалин, от пеленаче до пенсионер, държавата дава 1084 лева месечно, напълно безвъзмесдно при това.Ние да имаме, а те да нямат, малко миришена геноцид, а и трябва да сме с наколенки пред ЕС и НАТО..

18

аз съм българче

преди 10 години

"България е подобрила значително условията, при които се настаняват бежанците. Това е основното заключение на делегацията на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи в ЕП"Да... и ние сме "добре", благодаря, че се поинтересувахте. Вместо да харчите пари за пътни и да се занимавате с пращане на пари, защо не вземете по "европейски" да ни разтоварите малко от товара и да си ги разделите поравно. Нали сме "съюзници".

17

ДАУН

преди 10 години

Ей по-големи *** от депутати и държавни служители,надали има в тази държава ! До кога ще им плащаме,за да ни затриват ??

16

Валентин

преди 10 години

Щом тия ни хвалят едва ли е надобре. Сигурно и джакузита са им пуснали не само интернет. Бравос, *** и имигранти да бяхме ех какъв живот щеше да е.

15

Анонимен

преди 10 години

ами живота на българите кога ще се подобри,да не сме и ние бежанци по др.държави?кога ще ни похвалят за това?

14

Анонимен

преди 10 години

Е не, пропуснали сте СПА Центровете ?Защо не сте ги насталили там?Толкова са изморени хорицата.....

13

до 13 анонимен

преди 10 години

На тези в парламента не им пука,кой ще остане и какво ще стане с България.Когато видят,че страната е тотално оглозгана и няма вече от къде да крадат,ще се качат на първия самолет и кой,където са му скътани парите.Не се заблуждавайте,ами да вземаме нещата в свои ръце?

12

Анонимен

преди 10 години

Е няма такава държава!На сн.2 "бедни сирийци " нямащи пари сърфират в нета на мобилен телефон и таблет?????Живи да ги ожалиш.......

11

анонимен

преди 10 години

Браво!Но..има още какво да се направи!Организирайте курсове за безработни българи по съответните езици, та след няколко месеца да имат обслужващ персонал като камериерки, готвачи, детски учителки, фризьорки, козметички, масажисти.Детски площадки с люлки, пързалки, катерушки, детски кътове и персонал към тях. Фризьорски и козметични салони, фитнесзали.Трябва да им се осигурят приятни занимания, за да не скучат децата и родителите им.Абе нещо от рода на 5-звезден хотелЗа да ни похвали още ЕС

10

Анонимен

преди 10 години

НИЕ ИМ ПОДОБРИХМЕ УСЛОВИЯТА.ТЕ ЩЕ НИ РАЗРЕШАТ ДЕМОГРАФСКИЯ ПРОБЛЕМ, СПОРЕД ГОСПОЖА Кристалина Георгиева.

9

Анонимен

преди 10 години

Да.Подобрихме условията за бежанците.Подобрихме условията за ***.Щастливи кокошки снасят яйца....А България си отива.

8

АНОНИМЕН

преди 10 години

Браво на правителството ,подобрило условията за живеене на бежанците,браво за соц.политика подобрила живота и на ***,а като свършат БЪЛГАРИТЕ от къде ще вземат пари за парламента от гладни вълчета и жадни смочета.

7

така ще е..

преди 10 години

И наши и чужди са загрижени единствено за *** и арабските ***.И така ще бъде,докато българина не се събуди и не вземе тоягата."Лозето не иска молитва,а мотика".

6

Анонимен

преди 10 години

Ехахааа....Брюксел,Брюксел ......всеки случай започна в някои отношения да ставаш по-кофти от Москва .....На Брюксел не му пука за нас бе народе...то не ,че Рашата вече и пука за нас.....А ние народа ,кога ще ги почваме тия гадини от онази сграда ...бялата.....Върви на майната си Брюксел!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

До ЕП

преди 10 години

Лицемери!

4

Хвала

преди 10 години

Браво, подобрихте условията за нелегалите и тотално влошихте условията за собствените си граждани.

3

Салахадин

преди 10 години

80% от децата в България нямат таблети.Ама маймуните си имат,че да им пуснем и интернет?Не знаех, че е необходим интернета за да избягаш от война!!!