19

1_българин

преди 10 години

Воленчо, ако не си разбрал задкулисието вече ви пусна по пързалката. И тебе и Сергей. Вече други са интересните работи. Само ставаш смешен още по-вече .Никой не му пука за тези имунитети . Избори две в едно , Воленчо. Не си интересен.

18

f

преди 10 години

След този безпримерен акт на мъжество от страна на Волен Ефенди, и дошъл след, очевидно. дълги родилни болки след срама бран във Варна, остава само едно: Волен и Чоколов да се скриятр под някоя маса, и там да се отдадат на нежни ласки с по една хаванска пура. За нещата, които изискват мъжка ръка, могат да разчитат на Деница и другите мъже в хумористичната трупа на Атака. Българските политици без изключение са шuбани престъпници и народни предатели. Просто някои са луди, други хитри. Народен съд!

17

гроб

преди 10 години

Скоро продават така скъпите ви магистрали на Турско-израелски консорциум. Честито Българи вадете 20 точка до морето. Честито!!!

16

Говедарин

преди 10 години

Кръв повръщат, постове не връщат...Туй са те, обрязаните националисти на България...

15

танката

преди 10 години

И сега с падането на имунитета светло и красиво бъдеще очаква майка България. Какъв просперитет ни очаква с ГРОБ, Рамадан Къневите болшевики с жълтия юмрук, ***... Живи и здрави да сте. Циагизация и мангализация и турцизация навсякаде. Спете спокойно и избършете жълтата пяна от устните си. Америка ще ви докара демокрация да живеете добре.....

14

ХА ХА

преди 10 години

Каква дискусия бе!? Я се омитайте от властта, превратаджии! Като не сте депутати имунитетът ви сам ще падне! ОСТАВКА!!!

13

Чукча чукает

преди 10 години

Чукалов ! А ти обичаш ли го ?

12

бай Петко

преди 10 години

Това да не ти е музика по желание бе...?

11

Анонимен

преди 10 години

Ако волен си мисли че като е депутат има право да иска документ за самоличност от хората , наистина е луд

10

ИСТ

преди 10 години

Като чуя Чучулов да говори за морал веднага се обръщам да видя каишката с която го води Сидероулу, То бива наглост ама чак толкова не бива,

9

Анонимен

преди 10 години

До 2 sokrat62И след това,какво предлагаш??Да сложим другите от нафталина ли??Не да им търсим аз,ти,ОСТАВКА,по-важно е да ги научим да спазват клетвата,която полагат пред ЦЯЛ НАРОД като депутати,министри,президенти.Тази клетва не се дава ПРОФОРМА!!

8

Плевнелиев

преди 10 години

Айде бееееееееееееееееееееее, Воленедай го това място дееееееееееее, иазвади ми го от г*за вече, много ме болиииииии!!Хмхм, не искам повече !!!!!!

7

Анонимен

преди 10 години

Разбира се че няма да го даде,как иначе ще обяснява за богатите си приятели,които осигуряват пътуванията му и кой знае още какво.

6

Анонимен

преди 10 години

тук е прав - всички депутати трябав да си дадат имунитетите и да гласуват ад са без имунитет. не само атака.

5

rumen221

преди 10 години

До ЯМорала на ранобудните Талибани,Поразително съвпада с морала на ГЕРБ и Офшорналиев: Чрез наглост, към висок морал!КАКВО КАЗВАТ ПО-УМНИТЕ ОТ НАС- Моралът за болшинството хора е система за осигуряване на собствената правота. Р. Музил- Моралът на всеки човек има своята обратна страна, която той не показва без нужда, и доколкото е възможно я прикрива с гащите на благоприличието. Г. Лихтенберг- Моралът лесно се подменя с целесъобразност. В. КонстантиновЕстествено, Образец на МОРАЛ (фашистки) е да оскверняваш институции, паметници и да гориш книги и плакати

4

rumen221

преди 10 години

Интересно... "Празнодумните" Талибани в СУ искаха: - "Морал и Оставка", а единствения критерий за морал е това: - КАК СЕ ХАРЧАТ НАРОДНИТЕ ПАРИ!- От Парламентарна комисия се разбра, че Боко е харчил милиони, от парите на гладните, голите и болните българи, за... "леки жени с тежки пороци" - А ТОВА Е КРАЙНО АМОРАЛНО...!!!Що така бе, Талибаните... ЗА БИСТРИШКИТЕ ТИГРИТЕ ВСИЧКО РАЗБРАХМЕ, А ЗА СИЛИКОНОВИТЕ ТИГРИЦИ - НИЩО... - НЕ Е ХУБАВО ТАКА...!(или са толкова грозни, че не е за разправяне или малолетни, или са. *** защо никой нищо не казва).

3

Я

преди 10 години

"*** една дума, която се нарича морал."?!

2

sokrat62

преди 10 години

Чукаловввв, аз пък призовавам всички народни представители от всички политически групи вкупом да си подадат оставките щото ние не им искаме имунитета а ОСТАВКАТА!!!!!

1

Анонимен

преди 10 години

Сам ще си го даде поста председател, ако иска да продължава да ***.