10

дo: 11

преди 10 години

Най-големата МАНИПУЛАЦИЯ е Възродителен Процес след който България фалира 1989 , не случайно има съвпадение

9

ОСТАВКА

преди 10 години

До МАНИПУЛАЦИЯВ ГРЕШКА СИ И ЗАБЛУЖДАВАШ! НЕ ГЕРБ ИЗПОЛЗВАТ ,А БСП ИЗПОЛЗВА МАНИПУЛАЦИЯ И ОПОРНИ ТОЧКИ,КОИТО ВЕЧЕ СТАНАХА ИЗВЕСТНИ НА ВСИЧКИ! КОМУНИСТИТЕ СИ СЛУЖАТ ВСЕ СЪС СТАРИ ПОХВАТИ-РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ,МАНИПУЛАЦИЯ,ОМЪСКАРЯВАНЕ,КОМПРОМАТИ,СРС-ТА,ФЛАШКИ И ПРОЧИЕ!

8

Анонимен

преди 10 години

До ?!?Преди 25 години"Който пипне бюлетина на БСП е антибългарин" + ДПС бюлетинаТолкова малко ли сме българите или само нас ни "таковат"

7

FBI

преди 10 години

За Възродителен Процес никой не споменава , немат желание да коментират , от срам естественно , да отворът Папките да види всеки един Българин , какви са ги вършили?

6

МАНИПУЛАЦИЯ

преди 10 години

ГЕРБ използват метода на Тодор Живков - МАНИПУЛАЦИЯ

5

?!?

преди 10 години

Който пипне бюлетина на БСП е антибългарин. Приятни Евро избори.

4

sokrat62

преди 10 години

Ха, ха само в Търново ли, че ДС-агентурния апарат на ДПС си разиграва коня из цяла България бе хора и то с изричното съгласие на Серльо!!!! Такъв е планът още от 2005г. БСП-ДПС-ДС вечно във власта!!! ОСТАВКА!!!!

3

оставка

преди 10 години

Да отново ДПС с БСП си разиграват коня,в случая цяла България! Да Доган сам призна,че той управлява и разпределя порциите във властта и ДПС за пореден път се защитават като атакуват и нападат този,който им казва истината! Е стига вече писна ни от комунистически номера,разграбване,манипулация,лъжа вече толкова год. все едни и същи номера!

2

Калоян

преди 10 години

То пък герберастите все едно назад са останали... Техните безчинства и калинки съсипаха България, пък сега реват от ДПС и БСП, защото други са на хранилката! Вън бойковците от политиката, забрава и анатема за тях!

1

ИК

преди 10 години

Хора става въпрос за В. Търново , а не за Кърджали или Исперих.Познавайки Хаджихасан той лъже.До къде ни докараха комунистите.Какво стана с лекарката от спешна помощ която"се блъсна във вратата".