32

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Нашата държава вече отдавна премина всички граници на абсурда и трагедията. Управлява ни ЗЛЕ ОРГАНИЗИРАНАТА ОЛИГАРХИЧНО ПОЛИТИЧЕСКА ПРЕСТЪПНОСТ и ни прави всеки ден на ***...

31

Анонимен

преди 10 години

Може и така да е,но никой не ти вярва.

30

До 33

преди 10 години

Ако четеше статийките а не от заглавието към коментарите. Щеше да разбереш дали е изпратен от любимата си партия. Така, че спокойно може да се заключи че си от тези, от които пишеш че не си. "правените на ***". Ако не бешеот идиотската група, щеше да разбереш, че"любимата" партия на човека настръхна като разбра, че е отишъл на своя глава в Сирия а външния министър от БСП Кристиан Вигенин, нарече това "безотговорен акт". А Партията осъди действията на Страхил Ангелов и той ще бъде наказан.

29

Анонимен

преди 10 години

Овчев, ти защо ни лъжеш, че кюрдите били 10 като са били 15 хиляди. Я си дай оставката бе, предател! Ей ще ядете големите тояги, изменници!

28

Черен Петър

преди 10 години

Абе Страхиле, тебе кой те упълномощи да ходиш с делегация в Сирия и да представляваш българският народ?Целият се е надигнал срещу режима там, а ти си тръгнал да ги правиш братя и комунисти.Много гафове в БСП-то бе.

27

Одисей 1

преди 10 години

32 прав си простотията не търпи интелигентността

26

Тоя

преди 10 години

ни прави на ***.Че като какъв гражданин отиваш с делегация от 14 човека,по данни на медиите?Ти си представител на българския народ или отиваш изпратен от любимата ти Партия.Eй,после *** и доказвай ,че не живеем в Страната на ***.

25

Одисей 1

преди 10 години

И води със себе си неезивестния Захари зхариев който дори е титулован като ПРОФЕСОР , професор по делавери разбира се, мазен червен плъх , докато не ги изхърлиме тези от властта България няма да се оправи. Между другото като нищи не той а Захариев го е водил със себе си , понеже питатае с какви пари са ходили Захариев е един от лидерите на Петата коло на руснаците у нас.

24

Кога

преди 10 години

станаха 15 000?Желязната завеса май пак е спусната и има информационно затъмнение!

23

Анонимен

преди 10 години

А Калфин не разцепи ли ДЪРТОФЕЛНИЦАТА пак заради тоз голям суджук? Сега бабите ще се чудят и маят коя е червената им партия! Баби, най- червена в момента е ГЕРБ, та даже Бойко му е одрал кожата на Живков!)))

22

koko

преди 10 години

Момчето е умерено интелигентно, ама за това пък лакомо. Пуснали са го да иде за да не изтърват гювеча, а той сега ще опере пешкира. Това май ще е и единственото което ще е направил в това НС.

21

Анонимен

преди 10 години

В Китай Плевнелиев взел със себе си и бившия си съдружник от 90-те години Иван Тодоров, който сега се изявява като винопроизводител. Тяхната фирма Ирис интернешънъл се е занимавала с износ на работна ръка в Германия и първа е изкарала служители там по квотите, договорени в началото на прехода. Неотдавна главният редактор на издавания от тях по онова време вестник Югозападни вести - Тодор Карастоянов, обвини Плевнелиев и Тодоров в пране на пари и надписване на заплатите, които реално са плащали на работниците.По неведоми пътища в делегацията е включено и лице, което есвързано с фирм

20

Анонимен

преди 10 години

до 19 Тя другарката Йотова затова напира с гърди да повтори евро мандата, облажил и се е големият суджук!Аз ще гласувам за Сайдера, за да ги подлуди брюкселските зелки и да ни изгонят от скапания си съюз!

19

Анонимен

преди 10 години

Фирмата на Иво Прокопиев - Соларпро, е придружавала президента Росен Плевнелиев при посещението му в Китай миналата седмица. Това показва списъкът с членовете на бизнесделегацията.Той реално доказва, че държавният глава се е отказал да вземе със себе си енергийния олигарх само заради медийния шум, който се вдигна по темата. Въпреки това той е приютил в делегацията си финансовия директор на фотоволтаичното дружество Даниела Атанасова.

18

Анонимен

преди 10 години

До 11Ей, еврейска *** проклета! Ясно е какви са идеите на скапаните евреи и САЩ - Ливан е следващата цел. Правителството на ББ си даваше ***. ГМО щяха да ни посеят, шистов каз искаха да копаят. Признаха Хизбула за терористи - всичко под диригентската палка на ЦРУ и Мосад и техните собственици. Ти пък, платен форумен плъх, си тук да сформираш обществено мнение. Ама не сме всички толкова ***, колкото ви се иска!

17

Пако

преди 10 години

Правилна позиция на г-н Ангелов. Крайно време е България да заяви, че подкрепя светското управление на Сирия и е против ислямизирането на страната!

16

Анонимен

преди 10 години

Тези какви вземания и давания имат със касапина Башар Асад подлого путкински?

15

Анонимен

преди 10 години

Смятам, че постъпката на Ангелов е много добра и отразява настроението на нашия народ. Това, че БСП си криви душата и се дистанцира си е пълно лицемерие и поредна грешка от тяхна страна. Искат да им е рахат с ЕС и да лапкат кифтаците...ще го лапкат в скоро време големия суджук! А калинките ги питам, като какъв Боко Тиквата ходи на срещи с Натаняху и Перес? Като сатрап на тяхна дунавска провинция Северна Йудея ли? НЕЩАСНИ ПРОДАЖНИЦИ!

14

оставка

преди 10 години

Да,бе" верваме" ти Страхиле,само ако ни мислиш за наивни балъци! Лъжите на опорноточковците вече стават толкова плоски и предвидими,че няма кой да заблудят!

13

Денислав

преди 10 години

До АнонименКак кой им вярва? Еми техният елеторат им вярва. Четиридесет и пет години им е набивано нещо в главата и това няма как да го промени никой (факти и такива неща не важат).