37

Анонимен

преди 10 години

До ГенадиАВЕ, ти нормален ли си, с какво се друсаш??Какви магистрали е оставила Мутрата, серГЕЯ направи повече освалт от него.Това Метро, да не е от вчера, прави се от десетки години, има план и стратегия, който е на власт ги изпълнява.Тази зала Армеец, ГЕНАДИ, не е нашаа, а на мутрите от Армеец АД, най-вероятно са изпрани милиярди там. Къде отиват таксите от концерти и събития, не отиват в държавен или общински фонд, а при ***!Те и терористите от ССА са добре приети при Обама и к'во

36

АC/DC

преди 10 години

Инвеститорите да си вземат панелите и да си ги монтират в пустинята.Там слънце бол,а и пясъците са необработваеми.

35

Анонимен

преди 10 години

Съд за десетките нарушения на ЕРП-тата, които не са инвеститори, а откровени икономически средновековни варвари, обещетения и изгонване на ЧЕЗ, ЕВН и Енерго-про.Разваляне престъпните договори с зелените мафиоти, които са безумни и ограбват народа.Съд за прокопиев и национализация на Мариците!За това Волен-премиер, останалото е геноцид и политическа какафония !

34

Човек

преди 10 години

До Генади:Тука си много прав. Всеки народ си заслужава управниците. А ние имаме такива за чудо и приказ. Аз лично не мога да направя никаква разлика между споследните няколко правителства. Сегашните са дебелооки лъжци избрани от неумрелите пенсии. Предишните бяха светая светих на тъпотата избрани от най-тъпите хора на България ... какво да очаваме от тези правилтества. А и какво изобщо трябва да очаква народ, който сам си поставя на чело пожарникар или комунист?

33

Debora1

преди 10 години

DANAK VAZDUH liama li da ima, za tezi koito iskat da dishat ? Lubitelite na bezplatni porcii stoiat po cial den i se chudiat kogo nai lesno da zadushat i kak da si uvelichat porciata. DANAK SLANCE sled niakolko godini shte rekushira varhu naroda, zashtoto vsichki shte iskat da izpolzvat slanchevata energia . Mnogo e zaspal naroda na Balgaria

32

мда

преди 10 години

Вместо да има слагате такса ги поканете и ПРЕДОГОВОРЕТЕ цените, на които НЕК изкупува прозведения от тях ток, или още по-добре приемете закон, в който се казва, че най-вискоката изкупна цена НЕ е по-висока от изкупната цена на АЕЦ /така трябва да е принципно/. Ако искат да продават на НЕК, ако не искат, да продават на свободния пазар. :-) Не виждам какви се церемоните с тези, който продължават да ограбват всички българи!

31

хх

преди 10 години

ГЕРБ за 3,5 г. са назад с 4,5 млрд.Точно толкова е назад орешарски за 8 месеца. Това е държавен дълг,частния дълг не е нараствал. За периода от 4 г при управлението на станишев бяха изтеглени около 40 милиарда кредити, предимно частни.Тези по 10 милиарда годишно,задвижваха икономиката тагава.След 2009 г. тези кредити се връщат с лихвите и това ще тежи още 10 г.При ГЕРБ в края на кризата през 2012 г. имат растеж 1,8% , а комунистическите тикви обещават за 2014 растеж 0,6 % при отминала криза.

30

Debora1

преди 10 години

ISKAME ZAKON! Poushtrenie za chastno proizvodstvo na solarna energia za bita! Vseki dom koito ima pokriv da postavi solarni paneli, generatori i da proizvejda elektrichestvo za sebe si. BEZ DANAK SLANCE ! Edin takav zakon shte spasi polovin Balgaria ot energiinia monopol Danak slance, danak dohod, samo za proizvoditeli i monopolisti koito prodavat el energia. NARODA ISKA DA SE SPASI OT MONOPOLA I NE PODKREPIA PRAVITELSTVO KOETO SE CHUDI KAK DA ZADUSHI HORATA S DANACI !

29

За малкото зло?

преди 10 години

Малкото зло е съпроводено с неизбежно настъпване на голямо добро.Фотоволтаиците са не само финансов агрегат за грабеж на народа , в името на свещеният капиталист , чрез държавата.Умопомрачителна е техническата принуда , да включват и изключват другите заради каприза да се граби.Ще гръмне енергийната система, а опита да се регулира режима на АЕЦ Козлодуй за да се прокарва този грабеж си е направо игра не само със съдбата на България , но и на Балканите.Ще ги спрат , защото това малоумие неможе

28

Анонимен

преди 10 години

Планът Орешарски:Във връзка със снижението на бюджетния дефицит се налага да угасимсветлината в края на тунела.

27

Крив макарон

преди 10 години

Разбрахте ли : Комунистите във всичките мутации - АБВ , ВъГъЗъ и т.н никой не ги иска ... Няма инвестиции , няма перспектива - няма бъдеще

26

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ трябва да си направи застраховка за риск "Герберско управление и деформаторски реформи". Нека застрахователната компания поеме риска и щетите, ако се намери застрахователна компания да плати 8 милиарда лева за 3 години, срещу вноска от 100 милиона годишно. Струва си застраховката. Застраховката "Герберска отговорност" трябва да бъде задължителна за участие в избори.

25

(г)Астронома

преди 10 години

Добре че слънцето е жълто джудже, че представяте ли си на Бетелгейзе данъкът какъв е?

24

Анонимен

преди 10 години

Терминал 2 .. скоро тук никакво потребление няма да има !!!

23

Електрополвател

преди 10 години

Слабо ми дреме за "прогонени инвеститори" от фотоволтаиците. Като не им е изгодно да плащат такса - разглабят панелите, копат, сеят и стават земеделски производители.А дано, ама надали.

22

аС

преди 10 години

Тук всички с плюсчета защитават високите цени на тока и оправдават далаверите на ветро-фотоволтаичната мафия .Не 20% , а конкурентна цена да им въведат , че тогава да им се купува енергията на алчните далавераджии

21

Анонимен

преди 10 години

Защо се правят на ощипани всички политици, много добре знаят защо е доведена до фалит НЕК. 99% от всички зелени енергии (фотосолари, вятърни...) са разпределени между техни роднини. да проверят неизгодните договори с ущърб на държавата и всичко ще лъсне. сега само прах в очите на хората, дайте да дадем другари

20

Dancho Herоin

преди 10 години

Потреблението е свит, заради алчността на шепа необразовани, нискоинтелгентни овчари и пъдари, набедени за "бизнесмени".

19

Анонимен

преди 10 години

Чували ли сте за данък ефир? Скоро ще го въведат и ще го плащате всички, защото ползвате ефира-дишате въздух, имате Интернет, имате телевизия и ползвате енергията от ефира за производство на ел. енергия. Добре, че още не са измислили такъв данък, но нека да не ги подсещаме.

18

Adrianov

преди 10 години

hahahahahaa.... snimkata karti !