22

Анонимен

преди 10 години

ГРЪБ и БСП винаги са печелили с купени *** гласове, видяно, доказано, категорична обществена тайна. Това са две *** партии.Иначе, не съм учуден, че ГЕРПерастите възхваляват комундела Първанов, но на тях всичко Ленинско и ченгесарско им си е в кръвта.Заради това ваше лицемерие на следващи избори няма да съберете повече от 600 000 гласа(с ***)

21

ЕНЕРГИЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ

преди 10 години

ЩЕ СЕ РЕШАВАТ В БРЮКСЕЛ!ТОВА Е АБСОЛЮЮТЕН ФАКТ!КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ ДА ЗАЩИТАВА РУСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ , ОБРИЧА СТРАНАТА НА РАЗРУХА И НАРОДА НА ГЛАД И МИЗЕРИЯ!ЕВРОПА ,ВЕДНАГА ЩЕ НИ РЕЗНЕ ПАРИТЕ ОТ ФОНДОВЕТЕ !!!ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ!ТОГАВА ЩЕ НИ ЧАКА СЪДБАТА НА УКРАЙНА И ГРУЗИЯ!/гражданската война ще е неизбежна/

20

ЗА СВЕДЕНИЕ:

преди 10 години

ДЕСНИЦАТА В БЪЛГАРИЯ --НЯМА ИНТЕРЕС ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ФЛИРТОВЕ С ПЪРВАНОВ И АБВ!!!!ПЪРВАНОВ Е ИЗРАЗИТЕЛ НА ЧИСТО РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ!ДОНОСНИКА И ПРЕДАТЕЛЯ --ВИНАГИ СИ ОСТАВА ТАКЪВ !

19

БРИГО СИ ПРИЗНА ,БЕ.

преди 10 години

ГОЛЯМАТА КАВГА МУЖДУ ПЪРВАНОВ И СТАНИШЕВ Е ЗА ЕНЕРГИЙНИЯ ПРОЕКТ АЕЦ-БЕЛЕНЕ!СТАНИЖШЕВ ЗНАЕ ПРЕКРАСНО ,ЧЕ ПОЧНЕ ЛИ БЕЛЕНЕ --ПАДА АВТОМАТИЧНО ОТ ВЛАСТ!ТОВА ОБАЧЕ НЕ ВОДИ ДО ВЪЗКАЧВАНЕ НА ПЪРВАНОВ ВЪВ ВЛЛАСТТА!ВОЙНАТА ОБАЧЕ, ЩЕ ЗАПОЧНЕ С БЯСНА СИЛА!ЗАТОВА И НЕ ИЗКЛЮЧВАТ ПЪРВАНОВ ОТ БСП!ТОГАВА РАЗЦЕПЛЕНИЕТО ЩЕ Е АБСОЛЮТНО И ВОЙНАТА ЩЕ Е ТОТАЛНА!

18

Ботев

преди 10 години

За който не знае: социолога Асланов е доведен брат на Станишев.ПР кампанията не в пълна сила.

17

Богдан

преди 10 години

БСП е като създадена от Франкенщайн, научен експеримент с цел да докаже, че в основата на унищожението на живота стоят комунистите. Двама/три обаче оживяват и успяват да избягат, преди създателят им да успее да ги спре..След известно време, вече с ново лице като АБВ решава, че чудовището е загинало.. но един ден то го намира, изравяйки земята и поисква да му създаде също така ужасна съпруга, с която да са прилика, и да могат да живеят заедно.. създава и второ чудовище Д 21, ТАНЯ ДОНЧЕВА..

16

Радост

преди 10 години

Защо има драма? Нали са големи демократи?!? Идва конгрес - да се явят и по-добрият да бъде избран. Така се прави в нормалните общества с нормален политически живот. У нас има ли претенции за лидерския пост, винаги се разцепва партията. Такава демокрация не помага на никого. То у нас какво ли е наред???

15

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Съсела, Гоце, Тиквата и *** и мафиотските клики и обръчи от фирми около тях не могат да разделят кокала и си правят мръсно. Само не разбирам, защо народа позволява едни престъпници да го грабят и да го правят на маймуни. Защо не се вдигне този народ и да ги измете всички, не виждате ли, че тия просто се карат кой от тях да ви краде повече !

14

Анонимен

преди 10 години

Юрий Асланов защитава брата.

13

иво

преди 10 години

Гоце болен човек за власт .

12

9999

преди 10 години

Първанов е провал.

11

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 10 години

МЕЖДУ ПЪРВАНОВ И СТАНИШЕВ ,НЯМА СПОР ПО ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ПРИЧИНИ!СПОРА Е ЧИСТО ПАРТИЗАНСКИ ---"кой да води бащината им дружина"!МОТИВА ЗА СПОРА Е ..ПАРИТЕ ОТ РУСКИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ!ДРУГОТО СА .....ПРИКАЗКИ "на ангро"!!!

10

гешев

преди 10 години

Първанов си е лидер на бсп, а станишев го замести, докато беше президент! После узурпира партията и не иска да я върне, заради далаверите и огромните облаги! Пък и ще мине в девета глуха, ако няма да е лидер!

9

иво

преди 10 години

Гоце долен човек и такива хора не стигат далече.

8

Анонимен

преди 10 години

Не се ли срамува от това, което прави? Нима не му стигнаха годините като президент, ами сега иска още и още! Съжалявам, че съм гласувал за него!

7

БСП

преди 10 години

НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА ПЪРВАНОВ Е, ЧЕ КЛЕКНА ПРЕД ПРИЯТЕЛИТЕ НА БАЩАТА НА СТАНИШЕВ, И НИ НАБУТА ТОЯ АЛЧЕН ПРАЗНОГЛАВЕЦ, ТА СЪСИПА И ПАРТИЯ И ДЪРЖАВА!

6

sokrat62

преди 10 години

До НФБЗащо ли??? Отговора е много ***, гърците не позволиха вируса на комунизма да ги разболее, а как, като унищожиха 5000 партизани и техните семейства 1952год.

5

sokrat62

преди 10 години

Няма сблъсък на идеи...., че как да има кат Серльо и идея си нема как ДПС-ДС ги изтласква възвратно-постъпателно от власта, а с това Първанов изобщо не е съгласен!!!!!

4

Анонимен

преди 10 години

Ееееи Арсланов ти много познаваш бе още малко ще познаеш и точните резултати след изборите.Първанов ще сринне в дън земя Станишефенди,тосе знае затова Станишефенди му трепери газът миризли.Свърши неговата,щото е огромна разликата между Станишефенди и Първанката.Не случайно е бил презжедент 2 мандата.

3

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1.Абсолютно прав си. Цялата "кавга" в БСП е един добре режисиран цирк. Малко преди изборите "ще плеснат с ръце и ще се прегърнат". Червените бабички ще си отдъхнат и вкупом ще гласуват за "нашите момчета". Гарантирано от Моника!