49

mig

преди 10 години

bg mafiotski partii rabotyat edinstveno za sebe si i za elektro energiya monopol.ogromnata bg darjavna administracia konsumira non stop elenergya v ogromen broi kancelarii s ogromen broi klimatici - bg chasovnika na bg narod caka za elekricheskite monopolisti v bg vsyaka sekunda ogromni parichni masi.fizicheski lica, bg i chujdi darjavni i chastni firmi v bg - vsichki snasyat ogromni potoci pari v energiinite monopolisti - s garantiranoto uchastie na bezumnite bg deputati ot NS i EU.

48

Валентин

преди 10 години

Виждам, че предният ми пост е предизвикал вълнение у някои форумци. Вярвам във умствения ви потенциал и способността да отговорите на себе си на "простичките въпроси от живота". Аз за мен отговори имам и те не са основани на призраци от миналото и клетви от настоящето.

47

bg

преди 10 години

egati maluumnicite.zahto skachahte FEVRUARI sega iskate UVELICHENIE vajnoto e da sme PROTIV bez znachenie

46

ГАЦО

преди 10 години

До *** народ, богат попТочно, и аз туй викам *** ни вдяват аз евтин ток неща,искам изобщо да не плащам.И да се върне МУТРАТА да се оправи с тез комунисти

45

Анонимен

преди 10 години

До До ВаленинToya danak tebe kvo te gree ?! Ste ti namalyat zenata na toka li ?

44

До ГЯЮрий

преди 10 години

Ами попитай синият шаман, драгалевският мавър Костов. Той ще ти обясни за Бисеров и за енеретиката. ;)

43

Винету

преди 10 години

Ама ти нищо и не разбираш.

42

ГАЦО

преди 10 години

До ОБЕКТИВЕН 100%БРАВО ,той ВОЖДА тъкмо научи пенсионерите да не ядът те го изгониха с камъни.Какви стъбилни само бяхме при ДЯНКОВ,ееех спомени

41

Луд

преди 10 години

Не мога да проумея,как при Живково време ,цената на тока беше 3 стотинки,а сега?

40

До 123

преди 10 години

Тука нещо не ти се получи, ама нищо. Поне опита. А и като гледам си жив и здрав, дори отделяш пари за интернет. Така, че явно си оцелял по времето на режим на тока. В такъв случай за какво плачеш ?

39

Анонимен

преди 10 години

До 47Пий си хапчетата.

38

123

преди 10 години

до Валентин преди 31 минути- значи, ако работиш в завод, собственика продаде машините, даде ти 13 -та заплата и ти каже на 1. Януари да не идваш на работа ти ще му благодариш от сърце?! щото ако системата на енергопроизводство фалира от ниските цени и Бг отново заприлича на дискотека като през 80-те, не вервам да те стоплят малкото левчета, де са ти спестили другарЕте...

37

ОБЕКТИВЕН 100%

преди 10 години

ТОЯ ЛИГАВ МИНИСТЪР СТОЙНЕВ ДА СИ ПОМИСЛИ , МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СРАВНЯВА ВЪОБЩЕ С ПЛЕВНЕЛИЕВ....ЗАЩОТО , КОГАТО ПЛЕВНЕЛИЕВ СТАНА МИНИСТЪР , БЕШЕ ВЕЧЕ ПРЕУСПЯЛ НА ЗАПАД БИЗНЕСМЕН , РАБОТЕШЕ ДЕНОНОЩНО ..А СТОЙНЕВ С ПЪРВИТЕ СИ СТЪПКИ СЕ НААКА....А СЕГА ПЛЮЕ..ТОВА Е ЛЕСНО...

36

Анонимен

преди 10 години

Всички работят против енергийната ни система. Шеф на БЕХ, който сега е на ДКВР гледал да уреди Берое с пари от енергетиката. Това е супер наглост. Футбола няма нищо общо с тока, но убиването на енергетиката ще срине държавата. Как може навсякъде по света да е печеливша, а при нас пред фалит??

35

Анонимен

преди 10 години

До ГАЦОПрав си Гацо. Ганьовеца вечно мрънка и си мисли, че света започва от него и, че държавата му е длъжна. Иска по цял ден да си чеши мъдете, и за това да му дават една торба с пари. Е да, ама не става драги ***. Като си ***, необразован и мързелив ще седиш беден, гол и бос. И за това няма да са ти виновни нито политиците, нито депутатите, нито марсианците, а само и единствено ти. Ти, ти, ти и пак ти. Ама наш *** си знае "на мен наука не ми давай, дай ми пари."

34

ГАЦО

преди 10 години

До До ВаленинМАТРЯЛА не иска евтин ток ,а въобще да не плаща и си иска МУТРАТА ,толкуз казах.

33

AA

преди 10 години

Не Президента, а вие и вашите другари Стоинев изтеглихте 4 млд. , изолирахте политически и икономически страната, изгонихте потенцялните инвеститори, подписахте задкулисно и без конкурси договори за милярди в енергетиката, направихте куп законодателни промени в ущърб на гражданите и защита на олигархията,

32

До Валенин

преди 10 години

Еееее поздравления. Най-после да прочеа един смислен коментар. И аз това го обяснявам от край време, ама ме обвинява, че съм ***. Просто българинът е толкова озлобен и комплексиран, че е дежурно недоволен. Аз за това съм казал, че на родният Ганьовец нищо не трябва да му се дава. Той не го заслужава. Хората тръгнали да правят нещо добро за него, той отново с пяна на уста и опиянен от алкохолни изпарения изпада в транс на пещерен антикомунизъм и се бори с вятърни мелници.

31

Анонимен

преди 10 години

Като искат да не плащат данъци предоговаряне на изкупната цена на тока от ВЕИ която е необосновано скъпа! И доколкото съм запознат в другите страни се изкупува на по ниски цени ! и друго на фотоволтаците мястото им не е върху плодородни ниви а върху покривите на сградите! Но в скапната ни държава не се гледа народния интерс а далаверата *** мутромафиотите !

30

Валентин

преди 10 години

Само погледнете колко от писачите говорят за комунисти и комунизъм. От толкова много комунизъм в главите ви не ви остава време да си отговорите на простичките въпроси от живота. Колко ми е сметката за тока? Намаля ли през последните 4г? А през последните 6 месеца? Роско налага ли вета докато сметката ми нарастваше? Роско налага ли вета докато сметката ми намалява?