65

ф-1

преди 10 години

Съдейки по речника с който си служат, чудя се кои са по-ПРОСТИ?Симпатизантите на ГЕРБ, или тези на АТАКА?

64

megi 55

преди 10 години

НЕЛЕПО е турци да ръководят България!!! Един руски евреин и един луд продадоха майка БЪЛГАРИЯ на фес като теб и Доган по най подлия начин и сега ще ни се правиш на велик! Българският народ е търпелив,но всяко нещо си има граници!Много скоро ще изригне като вулкана Везувий и тогава ще ти гледаме сеира!

63

Анонимен

преди 10 години

ми вие то 10 години с него се занимавате само

62

художника

преди 10 години

До БългаринА ти и тези, като тебе имате една гънка и тя е ... отзад!

61

vesko02

преди 10 години

Дали ще те ограби *** или такъв изразяващ се поетично ,резултата е празни джобове.

60

вражалец

преди 10 години

НАЧИНЪТ, ПО КОЙТО ГОВОРИ БОРИСОВ В ДОМА СИ, ИЗДАВАЛ МАНТАЛИТЕТ. НАЧИНЪТ, ПО КОЙТО Е КРАЛ БИСЕРОВ ИЗДАВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО НК. ЧУДЯ СЕ КАКВО ЛИ Е ГОВОРИЛ ИЦЕТО СЛЕД РАБОТА И СЛЕД ПОРЕДНОТО ПИПАНЕ НА ЗАКОНИТЕ, ЗА УДОБСТВО НА ДОВЕДЕНИЯ МУ СИН. А ЗА РАДОСТТА ОТ ТРУПАНЕТО НА ПАЧКИ В РАЗНИ СМЕТКИ......АКО ИМАТЕ ВЪОБРАЖЕНИЕ, ОПИТАЙТЕ!

59

Анонимен

преди 10 години

Хаххахах,за всичко все Борисов е виновен.....как да нему симпатизира човек?

58

Българин

преди 10 години

До Анонимен52За тези гласуват хора ,които имат 10 пъти повече мозъчни гънки от теб.

57

АТАНАС

преди 10 години

ЕЙ , АНОНИМЕН *** 60 .... ТИ ТАКА НАРЕЧЕН МАКЕДОНЕЦ ЛИ СИ БЕ , *** ????КАКВО ПРАВИШ В БЪЛГАРСКИ ФОРУМ ???? ПЪРВО , НИЕ НЕ СМЕ "***" НИТО " БОГАРИ " ..... НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ ... И АКО ПИШЕШ ПИСМА НА АГЕНТА - ДОНОСНИК ОТ ДС ПАВЕЛ МУ ПИШИ НА ТУРСКИ , ЗАЩОТО И ТОЙ НЕ Е БЪЛГАРИН , РАЗБРА ЛИ БЕ , *** ...????

56

Грешка!

преди 10 години

Агент Павел, трябваше да кажеш, като ходя на инструктаж при Пеевски ще се опитам да разбера дали ще идва на работа, или като кумира си Доган, ще си командва държавата от вкъщи! ОСТАВКА, НАГЛЕЦИ!!!

55

Анонимен

преди 10 години

докога ще ни навирате в очите банкянския наглец селския шмекер Баце?Е, Местан, в това изречение "лъжите на Баце за като добър ден" си АБСОЛЮТНО ПРАВ! Ще си абсолютно прав и ако кажеш: "Кой се е допрял до Баце Банкянски е изгорял - Проверено!" Само че - дотук нищо не свършихте да опандизите Баце Банкянски, а само се задявате с него - айде, свършете нещо полезно за бугаритеДНЕС богарите са разделение и конфликта е само един ПРОТИВ МУТРАТА, ИЛИ ЗА МУТРАТА! рЕШАВАЙ И ДЕЙСТВАЙ!!!!!

54

пее

преди 10 години

Местан поредното *** исказване,кой ли плаща та този да говори всички са били изменици на родината си,продажници,а сега гробокопачи,само онова момче Октайчо е прав,но така го налагаха и незнам как оживя,дано господ има,сега Доган спокойно тиха бистри милионите,как още да прави чадъри за "събратята "си,как поскоро да ограбва,дано и за тях да има възмездие,но.....

53

Анонимен

преди 10 години

Руско-турска коалиция със среден пръст на луд!

52

Анонимен

преди 10 години

Коалиция "Мишо Бирата" са българи, а ти си руско-турски предател и манипулатор!

51

&&89

преди 10 години

Maznjo , maznjo ... S ovcha Loi li se make tova lajno ?

50

Анонимен

преди 10 години

Безбожно тъпо е да продължаваме да слушаме ченгета от времето на социализЪма.

49

GEro

преди 10 години

Опаааа , г-н Нестан нещо взе да дава на заден ход. Значи аз мога да кажа, че онзи който говори с витиевати фрази и е сол-*** на хидроинжинера знае нещо за "самоубийството" на Ахмен Емин и утре мога да кажа, че съм имал съвсем друго лице на ум, а не за това което всички ще си помислят. Интересно, много интересно г-н Нестан, но този път определено се издънихте. А, издънката Ви показва СТРАХ! Не знам от какво, НО СТРАХ и почвате да ставате нервни и да грешите! А, това е добре за БЪЛГАРИЯ!

48

Анонимен

преди 10 години

Само като видя и чуя този противар и другия обратен от Украйна и почва да ми се гади! Жалки продажници,кой гласува за тия национални предатели?!?Опомнете се бе!

47

Анонимен

преди 10 години

Първанов да си спомни как Доган му върна орден ,с който той се опита да го възнагради.Тъй,че жалките ни политици позволиха Местан да размахва назидателно пръст,а случаят ДПС и нейното окопаване във властта не е от вчера и днес.Има си дълга предистория със скрити тайни и мерзки деяния.Обичам турците,ненавиждам комунистите.

46

АНТИ ДПС

преди 10 години

ДНЕС НИ УПРАВЛЯВАТ:ОБЛАСТНИ И ЗАМ. ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ПРИ КОАЛИЦИЯТА БСП-ДПС-АТАКА :Бургас -Юсеин Мехмед, Варна-Маткан Ибрямов, Габрово-Кенан Ашиков, Добрич-Исмет Хабил, Кърджали-Муса Сайдаахмед, Ловеч-Юнал Масъков, Пазарджик-Юмер Хамза, Плевен-Енгин Кючуков, Пловдив-Юксел Расим, Разград-Севгин Шукри, Русе-Айдън Караахмед,, Благоевград-Муса Палев, Силистра-Насуф Насуф, Търговище-Емел Расимова, Хасково-Кадир Исов, Сливен-Неджим Ахмед, Смолян-Бейхан Дуран, Стара Загора-Тонджа Йостург, Шумен-Левент Зекериев, Ямбол-Ахмед Мехмедов.