117

Анонимен

преди 10 години

До ХаТи пък откъде изпълзя ? Червей...

116

Ха

преди 10 години

Да припомня на Будата.При този пичмънт,Будата активира Янето да напусне залата със своите 8 депутата и така осуети импийчмънта.Нали не мислите,че янето сам е взел това решение????

115

Будакова

преди 10 години

Да живей д-р борисов , знаме на мутрите и нискоинтилигентната ***....разсъждавал ...с какво ли ?

114

titi

преди 10 години

Prav e Borisov i za vazmu6tenieto si ot tezi taka nare4eni paterici, i ot kliukite po adres na tova 4e vse toi e v niakakvi tamni proekti , 4e vse toi e napravil ne6to ne kakto e ugodno na drugite partii .A dokoga horata sa dlajni da tarpiat bez4instvata na ostanalite partii i tova da se premal4ava , i da se podminava s leka raka ? S godini nasloiavani izmami se prikrivat i se gleda spokoino i s 4ista savest na vsi4ko tova!I pak li Borisov 6te e vinoven ? Drugi niama li ?

113

Анонимен

преди 10 години

Всички *омети плюещи по Борисов да се прибират по кенефите...

112

Човек

преди 10 години

"Борисов" и "разсъждава" са две взаимно изключващи се понятия. Толкова елементарен, неграмотен, арогантен и брутално *** човек никога до сега не беше заемал най висшия пост в държавата. Не знам с какви очи се показва тази Тиква остави без работа 400 000 БЪЛГАРИ. Толкова много хора без препитание не е имало никога в цялата ни история след Освобождението. Такъв погром и толкова не просто Антибългарска, а Античовешка политика, Антихуаманна, никой не е водил до сега. Господ ще го съди.

111

американецо

преди 10 години

И само да добава, аз съм от село Горубляне, в което допреди Бойко немахме мръсен канал а си копахме гов*на*та у дворовете. Бойко, да е жив и здрав, ни вкара канализация та ни очовечи и ни направи селото нормално за живеене! Бойко, Горубляне е с тебе и винаги ше е!

110

Киро -заварчика

преди 10 години

Боцето ми е любилец.Тъпо *** и нахално биче.*** он си е полицай и мутра кога бе в Ме-Ве-Ре То.Аз шъ гласувам за него.Щото вятъра и он немат умора.

109

американецо

преди 10 години

Бойко Борисов е единствената надежда на измъчения народ - единствения политик който мисли за народа си преди всичко и прави и направи много! Той приближава България към Западна Европа и САЩ, а Станишев и Доган я дърпат към Рашка - Машка и Османска Турция! Гласувайте за Бойко ако не искате дъщерите ви със забрадки да ходят и ходжи да пеят на децата ви. Освен ако не искате да празнувате Коч-Курбан-Байрям вместо Великден и Гергьовден?

108

Анонимен

преди 10 години

Другарю "американец", скъпи Боколюбецо, как да го наричаме другаря Тиквун? Господин докторе ли? И за копейки не приказвай, защото любимият ви вожд продължаба да си е член на БКП, а това, че е доносник и лъжец е публична тайна. И спокойно, моля, всеки има право на мнение. И на нас не ни се иска да гледаме мазната физиономия на др. Борисов, ама нямаме избор, навират ни го в очите!

107

Анонимен

преди 10 години

Бойко е кучето на когото ще се накачат всички БЪЛХИ на следващите избори( КАРБОВСКИ )

106

Канадецо

преди 10 години

До американецо - този веСник е на човека - ***, така, че не се очудвай! И *** не става да си обършеш с него - а коментиращите на хонорар са хард-*на на доганя и станишев. Да живее Бойко Борисов - спасителя на Българите! *** мръсни ислямско-съветски ***!

105

Made in Varna

преди 10 години

Местанчо да похапва чесън. Помага за кръвното. Както за ниско, така и за високо. Ако не иска да понамирисва, продават и безароматен, на прах...

104

nonsense

преди 10 години

Борисов разсъждава!!Понеже ГЕРБерастите са прости и не знаят какво означава "nonsense", ще започнат да цукат плюсчета, защото им звучи френско!

103

Анонимен

преди 10 години

109Да наречеш БокУ-главата политик е все едно да наречеш майка си брадясала ку..ва.Българияе зле защото мнозинството са *** като теб.

102

американецо

преди 10 години

Тук в тези коментари дори най-малка симпатия по адрес на Бойко да изразиш и биваш изтриван моменталически! И след това те банват за ден да не коментираш. В същото време публикуват коментари срещу на килограм писани от един индивид с беден речник, но пък за сметка на това обилни - 10 до 15 на всеки час. "Тиквата" и "***" са двете съществителни които се използват на всеки 2 думи. Може би по някоя копейка им се плаща за поддържането на този *мет срещу г-н Борисов?! а може би турски лири?

101

Анонимен

преди 10 години

Бойко разсъждава ?! Това виц ли е ?!

100

Real

преди 10 години

До бунакаБунак си и такъв ще си останеш докато си жив!

99

бунака

преди 10 години

бе то мисли и разъждения се леят от тая проста тиква за чудо и приказ хи хи ... и един куп *** да му кадят тамян...

98

Николов

преди 10 години

ДПС преядоха с власт. Този път я имат във възмутително големи размери. Реакцията е обяснима. Повече власт от тази те никога повече няма да имат, затова се държат като удавник за сламка. И не само те. Какво ли не се изговори за 24 часа...Напомня ми деня за размисъл, в който поругаха всичко, но си останаха безнаказани. Преяждането с власт главозамайва. Ще дойде все някога Видовден.