31

Весимир

преди 10 години

УУууу мафиа!

30

Браво

преди 10 години

ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ!

29

Tonsil

преди 10 години

Днешният ден протече мирно, защото имаше само 15 *** останали да "протестират", а не защото МВР са свършили нещо невероятно. Вижда се ясно, че когато няма пари, няма и умни и красиви да грачат като гарги. Днешният протест беше истински, защото на него бяха само наистина недоволните от нещо - 15 човека, които са смазани от собствената си незначителност.

28

Анонимен

преди 10 години

Тъжаната истина за България е, че българинът си е доста *** и поради това предпочита да се върнат простите да го управляват. Няма оправия. Който е по-млад да си стяга куфарчето и на аеропланчето. България ще е блато още 100 години - ще се редуват през 4 години БСП и ГЕРБ и от време на време и някоя друга тяхна производна.Един олигархичен кръг ще подлива вода на друг и после обратно. А материалецът ще люпи семки и ще скнадира пред телевизора и по форумите, докато Д-то му става все по-голо ...

27

Анонимен

преди 10 години

Сега най-вероятно има повече СРС от колкото можем да си представим! Да ''живей'' комунизма и ДС! А, забравих водните оръдия, ами заврете си ги там дето слънце не огрява и на пълна тяга!

26

Гого

преди 10 години

Никаква оставка, Орешарски още един мандат.

25

Анонимен

преди 10 години

Предпочитам интелигентни и грамотни хора като Орешарски и Йовчев,вместо двойката нискочели *** Борисов и Цветанов. Освен всичко друго са и пълни некадърници.

24

Анонимен

преди 10 години

Поредната лъжа!Вече и те самите не си вярват.Оставка!

23

Зъбчо

преди 10 години

Този е ДЪЛГОТО УХО .Честито ! Комунизмът се завърна ! На печелившите честито ! А всички ние - стягаме багажа и дим да ни няма !

22

АЗзззз

преди 10 години

Ама то накрая и ГРАНАТОМЕТ ЩЕ ИМА!

21

Анонимен

преди 10 години

Абе кво се моткате с тези пожарни бре?! Направо карайте и танкове да ви спасяват задниците! От 50 човека се н***сирате от страх!

20

ДС-то

преди 10 години

ОФЧЕФ протестиращите го правят на "ЛУДА КАЛИНКА"! Стана за посмешище с тези ограждения, хиляди полицаи, жандармерия, водни машини за разпръскване на протести и накрая нищо. Харчи народна пара все едно сме във война. Толкова БЪЗЛИВ ЧОВЕК не съм виждал. Страх го е да излезе на площада и като вице премиер да поговори с хората.(и без това ОЛИГАРХСКИ е вързан в устата и два лафа не може да обели на кръст)

19

Анонимен

преди 10 години

Боко Тиквата ако трябва ще извади и гранатомета с който уби Чакъра, само и само да се върне във властта. Еййййй, нагъл ***.

18

Анонимен

преди 10 години

Този път си направиха майтап с теб и пеевски.

17

Анонимен

преди 10 години

Така ли ти казаха в сараите? А студенти за бой ще има ли или само футболни фенове ще пребивате? Йовчев след доган ти си най опасния за България , станишев ви е само кукличка.

16

Анонимен

преди 10 години

."...и опити за нападения над хората в парламента " Кви хора бе, тва не са хора а шимшанзета. За два банана продадоха цялата страна. Защо в нормалните държави народните представители пътуват с транспорта и живеят сред хората без охрана. Защо една мутра може безнаказано да удря полицаи и да ги плаши. Вие знаете защо, ама накрая и вас ще изигрят вашите другарчета.

15

ко

преди 10 години

Истината е, че се подиграха с вас. Пуснаха фалшива тема във фейсбук и вие се заградихте с 1500 полицая :) Смешни страхливци сте! Но дори и да си изкарате мандата до край...помнете, че той гледа и рано или късно ще гниете в ада и вие и жалките ви семейства!

14

5f5

преди 10 години

До Анонимен 12Ами, и той е Цв. Цв. а и като му погледнеш кратуната.....

13

ХА СЕГА ДЕ

преди 10 години

ВОДНОТО ОРЪДИЕ НА СТАНИШЕВ, СРЕЩУ ЛОВДЖИЙСКОТО ЧИФТЕ НА ПЪРВАНОВ!ПЪРВОТО ТЕ ПРАВИ ГОЛА ВОДА, А ВТОРОТО НАПЪЛНИ ЛИ ТИ ГАЩИТЕ, НЕ МОЖЕШ ДА СИ СЕДНЕШ НА Г.ЗА ДОСТА ВРЕМЕ.

12

5f5

преди 10 години

Библиотекаря е чел в книгите че така се пази парламент с чужди пари...