46

Анонимният

преди 10 години

Не може някой да бъде свален позорно от всенароднио масови бунтове, придружени с масови самозапалвания, в знак на протест и отчаяние от управлението на тоя ултра *** ***, и после да искате да го върнете на власт, само защото ви е хвърлил по някоя трохичка.

45

Анонимният

преди 10 години

Борбата за власт е на децата и внуците на слугите на комунистите.Обаче кучето никога няма да стане касапин !

44

MRAWKA

преди 10 години

ТАЯ НАГЛА ОТВРАТИТЕЛНА ''ЖЕНА'' НЕ РАЗБРА ЧЕ НИКОИ НЯМА ДОВЕРИЕ НА ВСИЧКИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТР 24 Г. ВИЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ НАРОДА.ВИЕ ЖИВЕЕТЕ В ДРУГ СВЯТ,СВЯТ НА ИЗОБИЛИЕ И РАЗКОШ.КОЛКО ''НАРОДНИ'' ПРЕДСТАВИТЕЛИ НЕ СА МИЛИОНЕРИ?ЗАЩО НЯМА ИНФО ЗА ТОВА?МОЖЕ БИ 2-3 НЕ СА СТАНАЛИ ОЩЕ.ВЕЧЕ 24 Г.НИ ПРАВИТЕ ЗАКОНИ И ОЩЕ КОЛКО СМЯТАТЕ ЧЕ ЩЕ ВИ ПОЗВОЛИМ ДА НИ ПРАВИТЕ НА ЛУДИ?ТАКОВА НЕЩО НЯМА ДРУГАДЕ ПО СВЕТА.ВСИЧКИ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО ВИ.

43

Orda

преди 10 години

Я пък тази вещица.

42

Анонимен

преди 10 години

КОЙ - КОЙ - КОЙ ЧЕШЕ ПАРТАГИНОСЕН В ПЛЕВЕН - ДАГИЕ

41

Весимир

преди 10 години

Ко? Не!

40

ViturStSt

преди 10 години

До бравоГлавно незабележимо

39

ViturStSt

преди 10 години

Най- лошото което може да се случи в момента е герб да се разпадне и да си станем еднопартийна държава като едно време.Няма как а и няма исторически прецедент едновластието да е доведе до нщо добро.Ако ще най-добрата партия съставна само от най-честните и интелигентни хора да е, започне ли да управлява само всичко тръгва надолу.Колкото повече взаимно пречещи си лагери има по-добре

38

и ся ко

преди 10 години

ами Веждичката,а.

37

Boss

преди 10 години

Никога ГЕРБ на власт !А Борисов да спре да се прави на шебек и да се маха от политиката !Крайно време е да разбере , че за нищо не става !!!Е да ходят с Първанката и Сокола да си *** раните , смотаните заговорници в Държавата !Хайде баста , на луди ни направихте !!!

36

турци сте

преди 10 години

и ся ко? Що се сърдите като ви наричат червени ***? Кой се съюзява с турска партия? Боко ли е, моко ли е, не знам, ама не е коалиция с етническата партия. И ко? Здрависал се с Ердоган, нали? Ама май не е едно и съща министър-министър да имат официална среща и да покажат приятелско поведение на съседни държави, а друго е да дадеш вътрешната власт на дпс. При ББ нима, почти всички длъжности бяха заемани от Асан,Мустафа, Гьокман, Мусайбе...ааа? Не ***, ами не знам. За 5 лв да се продадете??

35

браво

преди 10 години

на Орешарски.Бавно и незабележимо,с такт и усмивка стабилизира държавата.

34

От кръчмата

преди 10 години

Я внимавай всички,моля за внимание!Сега, нашият Баща ни изпрати песничка , която тази вечер трябва да научим! Тя се казва "Цъфнал Герб"!Така, сега мъжете ще пеят само и повтарят-"цъфнал герб","цъфнал герб","цъфнал герб" , със дебел глас , а другите ще си пеят както си е текста!Айде започваме и искам сериозно отношение да не се наказваме!Едноо,двеее,три...цъфнал герб,цъфнал герб.......

33

Анонимен

преди 10 години

Да безспорно БСП и ДПС трябва да си ходят. Но дали да дойдат ГЕРБ на власт , за какво честност говори ЦЦ, ако честност е "тефтерчето"- да удряме другите а нашите не. Не благодаря, ново токова управление ще ни изтрие от политическата картата на света. Света няма да иска отново да ни управлява престъпник.

32

Анонимен

преди 10 години

nezadovolen trol

31

Анонимен

преди 10 години

do 43 Gargoplashepotarnikov !

30

Анонимен

преди 10 години

Кaк ли му е името нa пичa от снимкaтa?

29

до г-жа ЦАЧЕВА

преди 10 години

Г-жо Цачева, скоро поглеждала ли сте се в огледалото? Просто питам!

28

РАД

преди 10 години

До 33БСП и ДПС:- непрозрачни назначения още от първия ден. Не е само Пеевски а всичката чистка- Подписан набързо Южен поток с почти двойно завишена цена- Дотук изтеглени (за 6 месеца) кредити в размер на 3,2 млрд,за да вдигнат с няколко левчета пенсии и майчински. Заеми, които ЩЕ ПЛАЩАТ И ДЕЦАТА НИ!- Намаляване на цената на тока с по няколко левчета за сметка на НОВИ ЗАЕМИ!- Погазване на всякакви закони и отслабване на институции,за да си закрепят подкрепата от Атака!Още ?

27

Анонимен

преди 10 години

МАЛИИИ,ША ПОВЪРНА...КОЙ БЕШЕ ТОЗИ...