67

митов

преди 10 години

България непрекъснато върви към дъното щом на власт дойде върхушката на БСП. И вашата задача не е да върнете България на хората , а да вземете повече от хората на България.Вън от управлението и политиката! Вън!

66

митов

преди 10 години

Този Станишев наистина се оказва голям калпазанин. Първо , залага интересите на държавата в личната си война с Борисов , което е абсолютно неприемливо! Второ, има достатъчно време , като премиер ,да покаже какво може , а то беше едно голямо нищо.Трето , превърна БСП в сталинистка партия и патерица на ДПС , като заедно служат на теснопартийни-олигархични интереси .И аз,както много други български граждани, не искам такива типове да ми решават живота - моя и на семейството ми!

65

бай Генчо

преди 10 години

БСП е партия на олигархията и на ***. Дори не и на пенсионерите, със смешното повишение от 5лв. те не им помогнаха, а се изгавриха с българските пенсионери. В същото време теглят заеми да обгрижват черният си електорат и най-нагло говорят, че водели социална политика. Защо не спрете контрабандата, оттам се губят 3-5 милиарда годишно?За управлението на Орешарски, днес казаха, че имало хванати 10г. амфетамини!!!Смятайте за каква борба с контрабанда и корупция става на въпрос...Бастааа!!!Стига

64

Анонимният

преди 10 години

Тези от Герб са изпаднали в масова делюзия, която е в разрез със здравия разум и с дневния ред на нацията. Представяте ли си що за умствен *** трябва да си, за да искаш през 2014 г. (!) да сваляш комунизма?!

63

Анонимен

преди 10 години

Откакто си пускаха езици с Местан на "митинга" в София се отвращавам от това същество.Ще продаде и майка си да остане на власт,както предаде и Партията ни на ДПС.Първанов е по-малката злина.

62

avenir

преди 10 години

До НФБМладежо, виждам, че сте фиксирани в Борисов, но тук говорим за Станишев, така , че сменете плочата ! Неадекватен сте !

61

иван

преди 10 години

Г-н Станишев ,със какво право искате да управлявате България,след като избирателите ви са предимно ***,пенсионери и част от турците.И трите категории не допренасят нищо за бюджета а само се ползват от него.Излиза че вие сте на власт благодарение на нас-работещите българи,които си плащаме данаците.Г-н Станишев,ние работещите българи единственни имаме право да избираме кой да ни управлява и това не е вашата партия!

60

avenir

преди 10 години

До kasask к.51Те одеве пристигнаха автобусите от Криводол, сега идват и другите, раздават им лозунги и тъпани !

59

Анонимен

преди 10 години

Нагъл *** - това е Станишев! Няма начин да си в ролята на Лъжливото овчарче и рано или късно хората да не се осетят! Така, че Станишев - стягай багажа и връзвай кънките - вече си по политическата пързалка...

58

П_Петров

преди 10 години

Нагъл демагог! Нищо от това, което сте обещавали не сте изпълнили ! Симулирате дейност и го наричате "лъч надежда" ! Лъча надежда за българите е да избягат на запад !Тъкмо говорят по телевизията за националното предателство,което извършват комунистите по заповед на ""братска" Москва и коминтерна със създаването на "македонската нация" и придружаващия терор. Червените *** са нагли крадци, национални предатели и терористи!

57

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Станишев ,знае ли ,че когато се топи свинска маз и залепне за дъното на котела не се отлепва ,а загаря.Защо не каже как се отлепваме от дъното,с помощите за *** и вечно социално слаби? С крадене и нагаждане ,на некадърни червени синчета държава не се оправя.Станишев е зъл,злобен,болен,алчен и вманиачен родоотстъпник,който ще вдигне държавата като цар Симеончо.

56

someone

преди 10 години

Станишка, ходи да теглиш едно заемче и не се пени толкоз...

55

nikolche

преди 10 години

OТЛЕПЯ ЛИ СМЕ СЕ ОТ ДЪНОТО... ХАХАХХАХАХХАХА,ТА ВИЕ НИ ДООКРАДОХТЕ БЕ МЪРШИИИИИИИИ !!!!

54

Анонимен

преди 10 години

Ае днеска какъв ден е ?Форумните драскачи на БСП ги няма.......то винаги е така..или са много или няма никой..имат някаква организация...това го забелязвам често

53

Анонимен

преди 10 години

Ние поехме един ангажимент да върнем България на хората. В една безпрецедентно трудна ситуация имаме правителство, което работи, заяви Станишев. По негови думи то започва да действа все по-добре, макар че невинаги може да обясни добре действията сиСкрии се мишок..скрии се ,че ми се повръща от теб.....*** Големия политик.....всички избори изгубил и пак стой.....***...Бабите ше ги излъжеш....но мене никога няма да излъжеш ***

52

ооо

преди 10 години

Огромни некадърници се оказаха и тия. Отново. Били социалисти. Социалисти ама друг път. Много богати и крайно корумпирани типове ще отлепвали държавата от дъното. Баси и наглостта, баси и безочието!

51

чвор

преди 10 години

А аз да ви питам вас-вие нямате ли държава за оправяне?!

50

Човек

преди 10 години

Защо не ходиш на майка си п.....а.

49

vesko02

преди 10 години

У нас опозиция няма,само вие сте си.Затова влизате от глупост в глупост.

48

Анонимен

преди 10 години

Поехте и изпълнявате успешно ангажимента да върнете България на мафиотските и олигархични структури които ви плащат. И обещавате че няма да се отклоните от тази си партийна линия? Не сте ли вече *** полутически трупове, а Станишев? Българите не са тошкова глупави, колкото ви се иска. Вече не.