108

ACA

преди 10 години

Туй са предизборни трикове. Всичко случващо се при комунистите е лъжа и измама.

107

непосилното битие

преди 10 години

Станишев, какво прави егоиста и порнографа Мартин Захариев в парламента? Станишев, защо превърнахте България в пустиня и унищожавате българския народ? Станишев, кой сте вие - българин или предател?

106

Гарибалди

преди 10 години

Целта е да бъдат елиминирани всички пречки пред пълното политическо и икономическо овладяване на държавата от "КОТАРАЦИТЕ" . За целта трябва да бъде отстранен Сергей Станишев като лидер на БСП, за да може Първанов да заеме централно място в левия политически спектър. За Борисов е отредена същата позиция вдясно. При подобна конфигурация всички останали политически партии и движения ще бъдат пометени от двата мастодонта и шансът да се промени политическата система в България става нулев.

105

georgi ishkitiev

преди 10 години

Първанов в момента им прави услуга и те много добре го знаят :-) ! Това плюене е за пред хората. Очаква се да има предсрочни избори, а хората са крайно недоволни от БСП/ДПС и ще гласуват за ГЕРБ и реформаторския блок. Сега обаче като се намеси и Първанката ще обере доста от гласовете които са недоволни от БСП. Един вид първанов става спасителна лодка на БСП/ДПС. Надяват се той да ги вкара в следващия парламент. Спомнете си и колко вота на НЕдоверие имаше към Първанов, а той си затвори очите

104

Samo minavam

преди 10 години

Вчера някои написа...Цитирам по памет....Заклинания от полу-военна безродна банда,която не се е променила от времената,когато е обирала мандри.Пророчески думи.

103

дядо Боцко

преди 10 години

Орешарски ,дето го величаеш какъв е?

102

дядо Боцко

преди 10 години

Станишевне гледай като мишок .

101

Petko78

преди 10 години

За радост и обществото не е сляпо и глухо и вече не вярва на вашите измъчени опити да се задържите на всяка цена във властта като пускате компромати и клевети. Стилът на черния ви ПР е разпознаваем, ясен, прозрачен за всички. Държа да подчертая, че аз никога не съм се бъркал в работата на други партии. Ролята, която ми се приписва е абсолютно несъвместима с разбиранията ми за политика и общуването с политическите партии, било то и наши опоненти. Какво се случва в БСП ми е абсолютно безразлично, но не

100

Petko78

преди 10 години

Б. Борисов: С интерес цял ден следя как едни и същи политически лица обикалят телевизиите и рецитират опорната точка на деня предателство има, но разцепление няма и как някой с действията си обслужвал мен и ГЕРБ. Да напомня, че миналата седмица същите хора коментираха същото и за Реформаторския блок. Госпожи и господа управляващи, ласкаете ме, но най-сърдечно бих ви посъветвал да погледнете собствената си къща и да видите огромния си провал и некомпетентност. За радост и обществото не е сляпо и глухо и вече не вярва на вашите измъчени опити да се задържите на всяка цена във властта като пуск

99

XXL

преди 10 години

ОСТАВКА бе, гейзееееееееееер!

98

Оставка!

преди 10 години

"Смях в залата":"Предстоят промени в Закона за селскостопанското производство, заяви Станишев." *** от БСП ще променят закони, които ги няма, а другите *** от ДПС си управляват МЗХ-назначават чиновници и реално управляват. И кой точно закон ще променят?

97

Анонимен

преди 10 години

Ххахаха Станишев все по вече заприличва на Берия

96

Анонимен

преди 10 години

Всички от БСП бягат заради Станишев че не искат да го гледат

95

Факт

преди 10 години

Не съм фен на Гоце, но в случая критиката му е основателна. Станишев стана емблема на безпрецедентна зависимост от Догановите олигархични кръгове и на най-безцеремонното досега силово погазване на гражданските свободи !

94

m.markov

преди 10 години

А ние искаме вие да не доиграете мача,Бойко ше ви смаже,Първанката ще ви го мушне,както и Доганя не може.

93

ББ

преди 10 години

п.п. Хубава снимка

92

ББ

преди 10 години

Станишев, погледни го от хубавата му страна - като загубиш изборите, това ще ти е добро извинение ...........

91

muzaka

преди 10 години

До Пешо-101 постПешо , не пиши глупости.Записал си следното: Гласуваш за Борисов печелиш Първанов!Кой създаде Боцe?Ами как кой Гоце? Ако не беше Доган да направи Тиквата генерал през 2001г. и гл. секретар,той още щеше дарита топката по поляните на Банкя и яде филии с мас.Колко пъти даваха по медиите Торбалан прегърнал едно куче -каракачанка подарък за рождения ден на Доган?То,тва са му подаръците през живота: куче, бухалка или скъпи черни очила.

90

тревога

преди 10 години

Не им се връзвайте на БСП -рите,това е номер за да уловят по вече гласове и неутрализират последиците от гафовете на Правителството.Те са върховни лицемери,няма никакво разцепление,всичко е игра водена от дълбоко задкулисни играчи които управляват всичко,същите които държат списъците на ДС,списъците на получилите парички по указ 56 и т.н.

89

срам нямате ли

преди 10 години

Станишев,не е ли непочтено ти да оглавиш евролистата на БСП и да се измъкнеш по бели *** от давещата се от немотия,безизходица ,отчаяние и висока смъртност България .И още нещо,как Моника Йосифова-Станишева успя да отмъкне 20 млн като незаменима ,неповторима пиарка,вие срам нямате ли? Само парите ли са мерило за вас,плюхте Доган за 2 млн консултантски,как Моника прилапа тихичко 20 млн?.Сега тичаме към Брюксел за папме спокойничко?