100

ultramind

преди 10 години

Сидеров винаги казва истината в очите и затова им е много крив.

99

Дръпниухов

преди 10 години

Губернаторът най-после си каза тежката дума и нашите политици от казионните партии вече треперят и са се наакали в гащите!....Мушмороци, айде бе, кога поне един път ще се престрашите и ще се обадите бе, ставате смешни, по-големи мижитурки и гъ.олизачи не е имало в света досега, уникални сте!!! ОТВРАТ!!! СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ РОД СТЕ!!!

98

Анонимен

преди 10 години

Еххх гaлaбине, зa бомбaндировките имaш нaглост дa говориш..?! Зa бомбaндировките от Aнглия и СAЩ, нa които ние ОБЯВИХМЕ ВОЙНA ОЩЕ 41 г..., a зa рускaтa окупaция нa Бългaрия, без стрaнaтa ни ДA ИМ Е ОБЯВИЛA КAКВИТО И ДA Е ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ НЕ СПОМЕНAВAШ.. НЕ СПОМЕНAВAШ ЗA УБИТИТЕ БЪЛГAРСКИ ГРAЖДAНИ ПО ВРЕМЕ НA ТAЗИ ОКУПAЦИЯ, ЗA УБИТИТЕ БЪЛГAРИ ОТ ПРОРУСКAТA ВЛAСТ ПРЕЗ СЛЕДВAЩИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ.. ЗA МЕЧЕТA И ПAРЦAЛКИ ПЛЯМПAШ И ЛЪЖЕШ! Зaтовa сме в товa положение мекеретa!

97

Язе

преди 10 години

Следите а? Всички следят кога некой "техен", некой патриции го е отнесъл. А кога малкия Мук скочи на полицай, кога се прави на магистрален бабаит? Тогава кой какво следи? Нещо май, а?!?

96

ванката

преди 10 години

Който е ходил в Раша знае за какво става дума.Прилича на Чалгаристан,но по голямо и с изключение на Петербург и центъра на Москва е трагично.Същата разсипия,олигарси с мутри ***,кордони,сиви панелки,загиващи села.............

95

демокрация

преди 10 години

Американска демокрация означава, че ако някой в киното пише смс, и това не ти харесва, ти го застрелваш!

94

val 789

преди 10 години

МЪЛЧАНИЕ,МЪЛЧАНИЕ,МЪЛЧАНИЕ!!Във всяка една УВАЖАВАЩА себе си държава всички органи на властта щяха да дадат ДОСТОЕН отговор на посланника на чужда държава по коментар касаещ дело,закон,правосъдие,следствие,прокуратура. Е как ще правим преход,ще градим демокрация на нещо,което по тази земя явно не съществува-ДЪРЖАВНОСТ и ДЪРЖАВА!!!

93

БГ

преди 10 години

Е то ако заглавието отговаря на думите на посланичката, то това си е чисто намесване във вътрешните работи на Българиа.

92

подслушват целия свя

преди 10 години

Марси Рийс знае много добре какво ще стане със Сидеров, защото САЩ подслушват целия свят, включително и България и никой не им се противопоставя!

91

Българин

преди 10 години

Самото изказване по въпроса е вмешателство. Ако не искахте да се месите щеше да дадете изявление след решението. Ясна е работата.... ;)

90

Комсомольская Правда

преди 10 години

До 87Приказваш глупости, а дори не си излязъл извън кочинката си. Значеш ли колко взима един нелегален от Таджикистан в Москва 2000$ и това е нелегален. Да те ти казвам руснаците в Москва какви заплати взимат. И не ми казвай - Да ама само в Москва .... защото и САЩ някое село в Канзас не взимат толкова, колкото в Лос Анджелис.Излез малко от кочинката да си разшириш мирогледа.

89

по броя на застрелян

преди 10 години

Българите ще съдят САЩ по броя на застреляните в училищата и в кината, за върховенството на закона!

88

Galabin_Boevski

преди 10 години

Единственната държава заедно с рижите *** помбардирала София в съвременната история на България. Разрушили София уникално в крайно неуравновесна битка. По-малко от 40 български самолета ,срещу повече от над двеста англо-хамерикански. Също известни с това ,че хвърляли бомби-играчки. Мечета и кончета и когато децата ги вземели им избухвали в ръцете!

87

Гуантанамо

преди 10 години

Българите ще съдят САЩ по концлагера в Гуантанамо, за върховенството на закона!

86

Селянин

преди 10 години

Няма по-нагли от американците. Много ги бива да дават оцени на другите държави. Която държава не харесва тяхната порногравска култура значи е комунистическа.

85

подслушването

преди 10 години

Българите ще съдят САЩ по скандала с подслушването на целия свят, за върховенството на закона!

84

Idea

преди 10 години

Хм , след това изказване, започвам да мисля: дали това което се случи на Сидеров на летището не е било първи епизод от сериала "САЩ ще те унищожи" ? Това след прелюдията в ресторанта де ... историята с иска за наем на базите който Сидеров е предявил ...

83

Анонимен

преди 10 години

до 85Aко твърдиш, че в рaшaтa ти зaплaтите сa кaто в Европa и СAЩ, знaчи си зa Кaрлуково! То бивa дa си но сенс с реaлносттa, но товa е вече идиотизъм! КОЙ Е ОТИШЪЛ ДA " РAБОТИ" В русиътa бе, кaжи кой? И кво ще рaботиш тaм, ще ринеш сняг зa 200 лв.! Колко сa им мaсовите зaплaти лъжльо?

82

Анонимен

преди 10 години

Много зли животни сте вие.От омраза ще се пръснете!

81

Комсомольская Правда

преди 10 години

До 81Хайде не ми говори за високи заплати в Европа и САЩ. То затова болшинството работят на 2-3 работи за да свържат двата края. То за Северна Корея, българските заплати са МЕГА, ГИГА, ХИПЕР Големи, ама не живеем супер, мега, гига добре - НАЛИ!