44

Наско

преди 10 години

Аз предлагам обратното! Без социална помощ ако гласуваш! Писна ми *** да определят кой ще ме клати! Искам избора да е мой!

43

Анонимен

преди 10 години

А който гласува за така съществуващата политическа каста,да бъде кастриран !!!

42

Анонимен

преди 10 години

Гласуването е доброволен акт, и съм изненадана 'демократите' да предлагат такава промяна. В крайна сметка тези, които са на помощи, гласуват чинно и под ред, за да може освен помощите да вземат и по някой лев дарение... Еех, Българийо

41

darcas

преди 10 години

А който не гласува за СДС, да му се отнема жилището. Само така ще се научат

40

123

преди 10 години

Хората са вече толкова отвратени от вас, че най-много което ще постигнете е да гласуват против вас. Просто се изсрахте на това в което вярваха хората.

39

горе долу

преди 10 години

горе долу се доближават и до моята идея но с обратен знак.Държавата да плаща за гласуване.Но не с пари кеш а с данъчно облекчение.гласувал си - свалят 20 лв от данък за кола или имот

38

dp

преди 10 години

33, не знам амнезия ли ги обзема какво ли но съм изцяло за метода на доктор Тари професор Федър, който предлагаш :D .Най-после (след четвърт век...) им става истински трудно да излъжат публиката, че и сепредлага някакъв избор та да я накарат да ходи да ги легитимира с участието си на "избори".И почват да се гърчат с такива кретенски предложения. Те сигурно бая голямачаст от процента участвали го докарват от молив но явно и това вече не стига.Колко ще има реално, 10% участвали?

37

Анонимен

преди 10 години

Много от проблемите имат прости и ефективни решения. За съжаление решение все още не се вижда на проблема, че който дойде на власт и започва да прави нещата за себе си, за държавната администрация и за партията си, но не и за гражданите, които са го избрали. :-(

36

Анонимен

преди 10 години

Целта е да се накарат хората да гласуват за да има субсидя, ама ще ме хванат за повода да ме разведат.Когато направите депотатите да са не повече то 120 и субсидията да е по 2 лева за глас ше гласувам!

35

pena124

преди 10 години

Ко, СДС-то предлагат се се стимулират още повече *** да гласуват ?

34

Анонимен

преди 10 години

от седисе-то,моат ли позна по кой-точно пръст *** изплющя питела,а? и кво стана с унуй щастливото лъве,дето си вдигаше лапата в знака V?този цар на животните от логото май много нагрочен!дано не са членовете на седисе-то толкоз страховити!

33

pena124

преди 10 години

Единствения начин да се спаси държавата от *** е да се спръв всички видове децки помоци и плащания при раждане и т.н. И след това да се заменят със семейно доходно облагане, в което да има сериозни облекчения за хората с деца!

32

The king

преди 10 години

Нали купуването и продаването на гласове било противозаконно. За СДС поощряването на социално слабите при гласуване сигурно не е незаконно. Отново се показват като много гъвкави със законите. Иначе колкото и да напуснат БСП правителството няма даде властта поради простата причина, че никой не я иска.

31

Анонимен

преди 10 години

Ей, изпоналюпиха се едни демократи и разбирачи, с катран да ги намажеш и в перушина да ги отъркаляш.Ама като стане дума кой какъв е и откъде е, всичките вкупом ги обзема амнезията за общата люпилня от 89-та, наречена БКП.

30

бай Петко

преди 10 години

Много знаете за кого ще гласувам, щом така ми налагаш. Може и с бяла бюлетина, сиромах човек - жив дявол. Със силови методи нищо няма да постигнете, драги ми седесарчета !!!

29

Анонимен

преди 10 години

на това Лъвче някой му е избил страничните зъбки ....

28

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

"За какво изобщо се правят избори, като управляващите са едни и същи?"Искаш да кажеш:Крадците са едни и същи!Щото в БГ няма истински управляващи!

27

ясно

преди 10 години

аха,ето за кого ще гласуват ***,за костов-борисов-кунева

26

Анонимен

преди 10 години

За какво изобщо се правят избори, като управляващите са едни и същи?

25

Анонимен

преди 10 години

До sokrat62Направо пенсионерите да ги оставяме в лагери да измират ...какво да хабят храна. А трайно безработните да се кастрират , няма да се размножават . Това е безсмислие , не стига че са непригодни за новите демократични времена ами ще стават и повече. За работещите и плащащи данъци индивидуални олтари , където простолюдието да ги почита като божества докато умре. Най богатите са най- умни . Това трябва да знае от всички ...ако не ти харесва се самозапали.