79

евлоги

преди 10 години

не съм фен на бсп а на ВМРО но се гнуся от хора като калфин защото ако не беше бсп калфин каде щеше да е на майната си .на него искам да кажа че той не е предател а мъж с уклон на лека жена.калфин народа помни и такива като юда а ти постъпи като юда

78

гошо тъпото

преди 10 години

калфин е комунист а комунист предател не става той се такъв генетично.

77

Владимир

преди 10 години

На България основния проблем е манталитета на болшенството хора свикнали са да чакат някои да ги оправи ! Това е набито в главите им още от по тошево време! Все чакат и се надяват някой да ги оправи ...ще ви оправят ..още повече този мега некадърник ! Променете си манталитета , разчитайте само на себе си на най-близките и на късмета си , вярвайте в господ и бъдете свободни хора ...хора от който зависи всичко само така ще се оправите !

76

Анонимен

преди 10 години

Евала Калфин за мъжката постъпка, че неискаш да се любиш с доган като серГЕЙЯ..ЕВАЛА!

75

SS

преди 10 години

Да, Калфин не е предател. Тои е нещо много по-лошо...

74

Dedovia

преди 10 години

Прав е Станишев, че Калфин сменя къща за колиба.Да прецакаш 1 милионна партия зад гърба си, за да се хванеш със съмнителните Гоце и Баце си е проява на пословична простотия. Но когато Господ иска да затрие някого, първо му взема акъла.Дано поне да е взел добри пари от Баце за тази малоумщина.

73

alf2

преди 10 години

Това не е предателство а една достойна постъпка на другаря Калфин! липса на самокритика и криворазбрана партийна дисциплина до това доведе Станишев дори и в старото БКП е имало самокритика!

72

иван

преди 10 години

Калфин като вицепремиер бе пълна дупка не очаквам да е нещо по различно на евроизборите.Вярно БСП ще загуби заради тяхната листа около 20 000 гласа но ако те ще са определящи по добре без тях.Печалбата ще е неимоверно по голяма за БСП защото ще се отърси от доста мижитурки които ламтят да управляват с Борко от банкя.И не ме дразни Борко той си е популист и може с всеки важна за него е абсолютната власт,но такива като калфата и отбора около него които са всеядни предатели и наглеци ме отвращават

71

Йоцич

преди 10 години

Ей Калфа, здраво, приjателите на Боjко са и мои приjатели!

70

Анонимен

преди 10 години

Браво бе Калфин!Щом допусна двупръсточелия пожарникар и мутра от Банкя да те хвали, падението ти е голямо!Успешна ти коалиция и работа със селските пръчки Първанов и Борисов.

69

Анонимен

преди 10 години

До владетеляПрехода ни го натресоха в този вид, тия които му бяха написали сценария и подготвили декорите още през 80-те години. Те разполагаха тогава с властта и ресурсите, те и техните синове и внуци ги имат и сега, но успяха пътем да приберат и задграничните предприятия, и осигурителните фондове, и спестяванията на хората и пак управляват остатъка от държавицата ! и всичко това - защото и сега има достатъчно *** да им вярват!

68

alf2

преди 10 години

По-добре управление формат Гоце - Боце отколкото Гея бея и злодея те са истинските предатели на България! Те разделят народа български и го противопоставят! И предават България на Ердоган! Една широка коалиция би била добре приета и от запада и от Русия ...и би спряла разедининеието та България си отива ако продължаваме така!

67

Анонимен

преди 10 години

ПРЕДАТЕЛ СИ КАЛФИН! ПРЕДАТЕЛ! Предаде веднъж с крадеца Томов 97-***, предаваш пак с олигарха Първанов! Няма да допуснеме заверата на Гоце и Бойко за връщане на мутрокрацията на антибългарина на власт! НЯМА!

66

evgeni1234

преди 10 години

Когато ви се киха,да не запушвате носа,че компресията ще си намери място за изход.Виж снимката.

65

владетеля

преди 10 години

ПРЕХОДА ВЪВ БЪЛГАРИЯ СТАНА ПРЕКАЛЕНО МНОГО БЪРЗО И ИЗЛИШНО,ОТ НЕГО НЯМАШЕ НУЖДА,ЗАЩОТО СЪЗДАДЕ ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ И ОГРАБВАНЕ НА ХОРАТА,ДРАСТИЧНО СНИЖАВАНЕ СТАНДАРТА НА ЖИВОТА НА ХОРАТА.ТЕЗИ КОИТО ГО НАПРАВИХА СА БЕЗ ВСЯКАКЪВ ОПИТ,ПОСТЪПИХА БЕЗОТГОВОРНО И НИКАК НЕ ПОМИСЛИХА ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА.ТОВА СТАНА ОТ ХОРА ,КОИТО УМИРАТ ЗА ВЛАСТ И БОГАТСТВА.ТО. ТОЗИ ВИД ДЕМОКРАЦИЯ БЕ КРАЙНО ИЗЛИШНА И НЕНУЖНА,ТЯ НАПРАВО КАЗАНО Е ВРЕДНА.ВЪЗРОДИХА СЕ ХОРА СЪС ГОЛЯМА АЛЧНОСТ И БЕЗОТГОВОРНОСТ И САМО СЕ ГОВОРИ НАПРАЗНО

64

Анонимен

преди 10 години

До Социалист к.16Какво "Мишо Бирата, Мишо Бирата ", бе социалистче ?? Неизвестен подслушвач, незаконно подслушвал някого, и чул нещо си ! Нека да е верно и какво ? Уж ББ казал на шефа на митниците, че Първанов го е помолил да не притискат много М.Бирата и те не го притискали, но му ревизирали обекта, това е ! За какъв ***, след това някой да го дебне и да го самоубива(нали това е подтекста Ви) . То отделно се чу с кого е прекарвал нощта, и колко виагра е употребил, но това е мръсно бельо!

63

гешев

преди 10 години

за съсела, мая общата и другите от бсп е предателство да мислиш за българия и народа, а не за партията!

62

мммммммммм-да

преди 10 години

То и аз не съм пияница ,ама на казват ми пияндето.Айде налей още по едно -за успокоение.

61

6502

преди 10 години

БСП се разпада и поема пътя на СДС

60

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен k.33Този път двете турски партийки, Атака и ДПС, няма да са Ви достатъчни, ще трябва да напазарите още !