27

Анонимен

преди 10 години

Фирма "МОНИКА ГЕЙ" - ЕООД съвсем скоро ще фалира с гръм и трясък.

26

Къде бе?

преди 10 години

До 24Сашо Томов не липсва от шайката.*** Калфин/какво име!/ беше шеф на младежката му организация от Евролевицата.Т.е.-негов човек!***.Шеметна кариера!.....Това го може само нагаждач. А го предлагаха за...президент?! Това беше обречена стъпка.Сега-също. А и Пирински ли се е нагласил в АБВ.Мале,мале....!!!

25

предателя Долон

преди 10 години

В Илиада, Одисей убива предателя Долон с думите: "Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои."

24

хм..

преди 10 години

сега ще видим електората на БСП дали е като този на ДПС. Зомбита гласуващи под строй без капка мисъл....най-вероятно да.

23

Българка

преди 10 години

Който веднъж е предяал отново предава. Бог да пази българия от такива лъже патриоти.Крайно време е Жан Виденов да проговори за събитията от 1997 г., за да се види кой кой е в политиката.

22

Али Чаушев

преди 10 години

ДПС е стабилна партия с лоялни поданици. А на българите някакъв турчин от 24 г. им разпределял порциите.

21

Анонимен

преди 10 години

Продължавайте да се пенявите по адрес на Гоце и Калфин. Фактите са, че около тях са и малкото реално погледнато умни червени. И колкото и да съм против цялата партия и всички партии като се замисля, не мога да си кривя душата, че Гоце беше вероятно най-успешния и представителен президент, който сме имали в историята си. И колкото и да мраза червените ***, от сърце казвам-успех Гоце.

20

Омар

преди 10 години

Само политика ви изпълва празното, сиво ежедневие. Хем нищо не разбирате, хем дрънкате глупости.

19

доказан агент

преди 10 години

Калфин е доказан агент на ЦРУ и на Мосад! Най-вероятно той изпълнява техни поръчки!

18

Една българка в Бълг

преди 10 години

Г-н Калфин да си подаде оставката като евродепутат. Много удобно да се разграничиш и се правиш на герой като първанката, който продаде БСП. Питайте Костов каква е била цената му да предаде "другарите" си и да се превърне в герой. Колко кадри на БСП имат такова развитие - министър, кандидат президент и евродепутат. Ако не бяха фалшифицирали изборите щеше да е президент. Това ли са новите лица Камов, Първанов, Калфин, Румен Петков, Георги Пирински. От компанията липсва само Сашо ТомовКойто ведн

17

Анонимен

преди 10 години

Бойко Борисов +Първанов = Вечна дружба и лапане от едни и същи панички.Протестите не успяха,ранобудните студенти не успяха,цирковете с Волен Сидеров също няма да успеят.бойко вече се изнервя и е време да се прегърнат публично с Първанов.Всички ,които до сега са се взимали на голяма работа и се отделиха от БСП отдавна са на бунището и даже не им се помнят имената вече

16

НЕ СЕ РАДВАЙТЕ !

преди 10 години

ПЪРВАНОВ Е ЧОВЕКА НА МОСКВА И ПУТИН!СТАНИШЕВ Е ЕВРООРИЕНТИРАН УКРАИНСКИ ЕВРЕИН И НЕДОЛЮБВАН ОТ МОСКВА!КАЛФИН ПРОСТО СМЕНИ ПОЗИЦИЯТА ЗА ПО СТАБИЛНА И ПОДКРЕПЕНА ОТ МОСКВА!МОСКВА ,РАЗЧИТА НА--- ПЪРВАНОВ, ПРАВОВЕРНИТЕ РУСОФИЛИ И КОМУНИСТИ И ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ СОЦА!ФРОНТА НА РАЗЦЕПЛЕНИЕТО Е ОТКРИТ!

15

Анонимен

преди 10 години

Държавна сигурност ни предлага пореднот БСП, дали някой им се вързва вече?Аз не гласувам отдавна...

14

muzaka

преди 10 години

Все си мисля ,че няма никаква разлика между Станишев, Първанов,Доган,Калфин и компания.Има разлика в копюрите на власт-имащите и техните банкови сметкиЗа сега в България ,те са три:1.гущери2.червонци3.екюта.Моля за коментар!

13

клонинг на БКП

преди 10 години

Не се радвайте, АБВ-то на Първанов е клонинг на БКП, също като ДПС, БСП, партийката на ***, и т.н. След изборите те отново ще се коалират с ДПС и БСП. Просто търсят още баламурници да гласуват за тях. Тяхното кредо е - парите на България са наши и няма да ги дадем на другите!

12

Естет

преди 10 години

До Анонимен Знаеш ли как лисицата вървяла след коча и чакала да му паднат м...../тестисите/!?!

11

Кутевче

преди 10 години

Другари,По-долу ще откриете новите опорни точки относно актуалните събития:1. Гоце и Калфин - предатели.2. Калфата- човек на БСП, ние сме го градили, подкрепяли3.И преди се е цепил, няма да успее , нищо ново.4. в тежки моменти Партията се сплотява.5. Работят за ББ

10

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Как,Сергей се гласеше за...пълна изборна победа на евровота;първа и...единствена за него.И това ще му бъде...отнето от Параванов и...сие.Ейй,не го оставихте да се порадва за последно...парашутисчето;лоши хора са...това,бесепарите.

9

Анонимен

преди 10 години

Днес е един велик ден за България. Краят на БСП започна!

8

някой

преди 10 години

този го харесвам като политик сега като се отделя от " прегръдката " на Съсела бих гласувал за него За справка - никога не съм и няма да гласувам за човек от квотата на БСП заедно с ДПС , те са най голямото зло случвало се на България , като първите я унищожават вече повече от 70 години