137

ognyanz

преди 10 години

До megi 55: Ако търсим пример за пратия, в които не се понася друго мнение, ГЕРБ е определено на първа позиция. Бат' Бойко всичко знае и от всичко отбира като хаджи Генчо от "Българи от старо време".

136

Zidarov

преди 10 години

На Позитано 20 не ходи, там на турски се говори и на *** се спори!

135

До мразещите

преди 10 години

Мая е много готина а пък вие нищо не разбирате от чар и красота! Според вас за да е красива трябва да има силиконови цици и устни и един тон тунинг по лицето.

134

До герберите

преди 10 години

Е да,вие пък си имате по-красиви и по-чаровни от нашите дами , например Цачева и Фидосова хахахахахахахахахаха

133

Денислав

преди 10 години

Много е грозно и много нагла. Какво значи са "инвеситрали" много. Сега ще си сложат човек на Пеевски, в който последният е инвестирал много.Най-смотаното правителство откакто съществува България. Дано някой ден да отговарят подобаващо пред правосъдието за съсипването на България.

132

Кво става

преди 10 години

Мая Галева забрави Дена на размисъл,забрави го и Сергей Йосифов,но ,,Бог забавя,но не забравя'' -е казал народа ни.Не може с тия,които наричахте фашисти да се коалирате,т.е. да направите нов пакт Рибентроп-*** и да се забрави.В името на какво?Парите ли?Че всички ще си идем,само дето вас ще ви запомнят като хора,продали идеите си,ако въобще сте ги имали,за да служите на Мамона.

131

ицо

преди 10 години

Ах ти Кюстендилска *** такава,пак ли ги лееш тия червени мозъци,ах ти долна.....,единственото което те отличава от свитата необуздани *** на Сидеров,че твоя речник е доста по богат от техния,иначе едни и същи ла......а ядете.

130

мел

преди 10 години

Пази Боже... от такава грозна красота.Манолова си прави сама комплименти хахаха.

129

Черен Петър

преди 10 години

БКП е инвестирала много. С червени куфарчета и партийна директива: "Стани милионер".Мая също. В ***, музика и рап. Тя е сред вносителите на скандалния законопроект, наречен Ванко 1. И приет.Пчеличката от цвят на цвят и става депутат.

128

megi 55

преди 10 години

В БСП не е позволено да има хора с различно мислене от това записано в устава на партията.Майче,не може да водите всичките си членове с юлар на врата под строй! Не ти ли е минавало през простата глава,че и други искат да са на върха а не само Сергейчо и ти да сте лидери? Всеки кръстник си има кръстник! Е и вашият се появи!Честита радост!

127

Майче, супер си!

преди 10 години

Мая е най-красивата жена в Парламента и в България. Душманите на Мая да правят като вятъра!

126

Анонимен

преди 10 години

Само другите работили за него, а той не е работил (чакал е другите да работят за него) ?!?!?!? Даже и предател бил, за благодарност.

125

мел

преди 10 години

Много дразниш Манолова.Не ти или БСП инвестира в него а ние данъкоплатците инвестираме във вас и затова ни писна да ви гледаме грозните,гадни и нагли комунистически физиономии най-вече твоята...Не само Калфин да си ходи а всички вие тении червени...

124

Митко Стоев

преди 10 години

Герберастката *** ,продажна,гадна,долна *** се изява от яд и омраза:) драска че драска. Ама така ще е гербери ,още 3 години ще квичите и ревете за вожда си да го качите пак за Премиер:))Айде ,леко *** следващите 3 години!:)

123

Анонимен

преди 10 години

Другарко Манолова, Вие предадохте електората си! Само ще Ви попитам два въпроса, ако искате отговорете : Кой предложи Пеевски ?, и Вие защо гласувахте за същия да бъде назначен за шеф на ДАНС? Кога ще отговорите - публично ???!!!

122

Анонимен

преди 10 години

Гражданското ни общество живя в СЪН...Пробуждаше се рядко и все на дъното.Колко надежди и вяра бяха пропилени от МЕСИИТЕ:Ж. Ганчев,И.Костов,Царя,Волен,Б.Борисов.....?!Колко съдби на Българската средна класа са премазани от алчността на политиците ни през прехода...;от това ,че се доверяваме и че се успиваме за политическите събития и позволяваме Станишевци,Бисеровци и Сидеровци да ни управляват и назначават Пеевци за Диригенти на Държавните ни институции.

121

Бай Хасан

преди 10 години

А бе в политиката и малко акъл трябва ,не само ла.номети като Мая,Кутев ,*** и др.

120

mutkurov

преди 10 години

*** захапаха на ББ чибука май.....ще ги пердаши по червеното дупе.....пак ще има бой до посиняване...

119

muzaka

преди 10 години

Немъ 'ъ псувате Майчето.То си е blond отвсякъде.Завършила е у Пернишкото вечерно и онуй висшето у Казан.Сега е зам. на др. Оня - от Задунайската Губерния и от всякъде си е задоволен.Абе , оня с разпрания дирник-Станишев.Та , тя другарката Манолова, на никого не отказва.Дори и на военния министър.Щото той ще и надуе дирника по устав.

118

Черен Петър

преди 10 години

Потъва, червеният кораб потъва.