33

До 29

преди 10 години

Волен не вижда,не чува, няма морал и достойнство. Той е хибрид между турчин , комунист и фашист. волен е срам за България както и симпатизантите му. За мен е нощожество и един ден той ще си плати с лихвите за всичко. Безродниците никой не ги обича.

32

Анонимен 1

преди 10 години

Dnes.bg/ Може ли да попитам защо коментара ми е изтрит, след, като не съдържаше никаква обида, реклама или каквото и нередно беше...е, добре, аз пак ще кажа на 17 - Аз не съм обидил никого! Това , че ме мразиш и обиждаш, без да ме познаваш, ясно ми показва що за човек си...и целия ти морал е пълен фалш! Може пак да ме изтриете!

31

ДО БОРИСЛАВ ВИЛАРОВ

преди 10 години

ТИ СИ ГАДЕН ПОРЪЧКОВ ПОЛИТОЛОГ.ЗАЩО НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАШ ЧЕ СЕ ИСКА ПРОДАЖБАТА НА ЗЕМЯ НА ЧУЖДЕНЦИ?ЗАЩО НЕ ВЪЗМУЩАВАШ НА НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ ЕЗИК ПО ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА И ДОГАНОВА Б.Н.Т.?ЗАЩО НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАШ НА КОЛОНИАЛИЗИРАНЕТО НА РОДИНАТА ?ЩЕ ТИ КАЖА ,ЗАЩОТО СИ МАЛКО ЧОВЕЧЕ С ОЩЕ ПО МАЛКА ДУШИЦА,А ДА СЕ ВЪЗМУЩАВАШ ОТ ГОРНИТЕ НЕЩА ТРЯБВАТ ДОСТОИНСТВО И ДА ОБИЧАШ БЪЛГАРИЯ,ДА СИ ПАТРИОТ.

30

БГ

преди 10 години

Като споменах МОРАЛНА гл. т. кой да я има - СрдГей и доган/местам? За тях е важно да са на власт. Сидер ага пък иска пари за регистрациите. Нищо че беше националист и каква странна метаморфоза настъпи след изборите, вече ибриците от Юруш не викат даже срещу ДПС Юруш, нали щяхте да махате новините на турски, щяхте да правите заплатите 1000, а пенсиите 500лв.А борбата с монополите? Руснаци притежават Лукоил-Нефтохим, Булгартабак, Виваком. Те монополисти ли са и колонизатори,. Юе го признаете ли?

29

Анонимен

преди 10 години

Турският *** и *** Бюлент Сидероглу е една проститука, която не иска да приеме, че вече е натирена и парясана. И затова фучи и беснее запенен. Сигурен съм, че и смърка кока.

28

Анонимен

преди 10 години

Тиквaръ- a е 22, не 23 съжaлявaм!

27

Анонимен

преди 10 години

Енимехмедов е повече българин от атака заедно с лидера си. Сидерастите пазят доган повече от очите си.

26

Анонимен

преди 10 години

Тиквaръ 23, те зaрaди тaкивa кaто тебе хорaтa сa по Европa, a " пaртия" aтaкa е русофилскa хунтa, всеки го знaе товa! Видов ден идвa зa всеки, според делaтa му! Тaкa е нaреден светa от Бог, в който сигурен съм не вярвaш!

25

БГ

преди 10 години

Юрушисти, ако някой политик от франция налита на бой на наша жена от посолството тук ще ни излезе пяна да ги плюем - и с право. Когато този, който кове законите налита на бой и удря полицай - това не е проблем заото е доброволният *** гцотферен сидер ага. Мислете преди да пишете, ОТ МОРАЛНА гл. т. няма как да разчита на Юруш. Как СерГей ще оправдае пред европейските социалисти, че един агресивен луд ги крепи с ДПС. Юруш давам награда за световен пример националисти да крепят етническа партия

24

Одисей 1

преди 10 години

23 Никаквецо хващай Сибирския експрес и да те няма , ако искаш и в Пхенян чак спри , явно поради прородната ти тъпота дори и не предполагаш какво предлагаш да се случи с народа ни .И не се прави на иснтересен с това архаично банкеръ защото нямаш нищо общо с онези банкери , кой знае от коя кална дупка си изпълзял .

23

Анонимен

преди 10 години

Бея и гея няма да кажат и една лоша дума за злодея за да не се наруши конфигурацията държавна сигурност. По вероятно е тези престъпници да изгонят френския посланник и да уволнят полицая отколкото да поругаят другарчето си сидеров. Турците винаги са пазели еничарите и са ги пращали в най трудните мисии. Събуди се българино!

22

Иван

преди 10 години

Тези съвсем изпаркаха. Правителството да се занимава с лека телесна повреда (ако има такава, защото се разбра, че удареният е състезател по бокс, та спокойно може да е стара синина). Нито е прокуратура, нито е съд. И той ми са пише на демократ :)

21

Анонимен 1

преди 10 години

до 17/ Аз партия-майка нямам, но ти явно имаш полиран партиен мозък...

20

банкеръ

преди 10 години

Трудно ще бъде омаскарен Сидеров.Това,че е наритал някаква френска *** даже го издига в очите на омерзените емигранти,които робуват в Европа и пращат пари на семействата си у нас.Държавата върви стремително надолу и връщане няма.Откъдето и да я погледнеш е все гробища.Русия що ли се бави и не ни освободи отново от т.н.Български политици.Идея си нямате как ще ги посрещне народа дето е останал Амин.Всички телевизии в един глас реват защо ли,кого обгрижвате бе господа журналисти.Осъзнаите се.

19

Анонимен

преди 10 години

Може би не реагират защото не виждат къде е проблема, като се има предвид отношението им към учителската стачка, "седенките" преди 5 години и сега, както и поведението на другите спрямо Енимехмедов. В крайна сметка ще има ли възможност за отзоваване на депутати, както хората искат вече цяла година?

18

metro57

преди 10 години

Това изказване е абсурдно - значи правитерството не реагира на скандала /предполага се, че не иска да загуби гласовете на Атака/, а в същото време не може да разчита на тия гласове. Г-н ПЛОНДЕР, като изчистите стъкления блясък от очите си, е редно да си признаете колко гушнахте, за да ни губите времето със скълъпени изказвания?

17

Одисей 1

преди 10 години

13 аз пък винаги съм знаел за кого ще гласувам , гласувам от 1990 като винаги съм гласувал за сините и мсятам , че не съ сгрешил защото всичко хубаво което се е случило в тази държава го дължим на тях , на практика се изпълни СИНЯТА ИДЕЯ, за това и в последните години бяха в нещо като вакуум , понеже трябваше да се избистрят новите цели , да ние сме в ЕС членове сме и на НАТО , но България не постигна така желания просперитет , защо , защото явно РЕФОРМАТА не е завършила или по точно тя спря2001

16

До 13

преди 10 години

На теб избори не ти трябват подлого. Ти си си избрал дс и се гордееш че си ***. Ти *** ще предадеш и родителите си на йовчев и пеевски за да си добре. Така те е научила партията майка.

15

Анонимен

преди 10 години

СЪСОБСТВЕНИЦИ НА ТВ БЪЛГАРИЯ ОН ЕАР СА ОТ БЛИЗКАТА ДО ГЕРБ ГРУПИРОВКА *** И БИВШИЯ КИТАРИСТ ОТ ЩУРЦИТЕ КИРИЛ МАРИЧКОВ ПО МАЙКА ЛЕВИЕВ ,КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ДА ГОВОРЯТ ПО ТАКАВА (ОБЕКТИВНА) МЕДИЯ,ИНАЧЕ ЛУД,НЕ ЛУД СИДЕРЧО ПОЧВАМ ДА МИСЛЯ ,ЧЕ МАЙ ТОЙ Е НАЙ НЕУДОБЕН НА МАФИЯТА КОЯТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ И НА ГОСПОДАРИТЕ НА ТАЗИ МАФИЯ ЗАД ГРАНИЦА,НАКРАЯ ЩЕ НИ НАКАРАТ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВОЛЕНЧО,ЩОТО МАЙ НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ЕДИН ТАКЪВ ЛУД ДА ГИ ПОСТАВИ ВСИЧКИ МАФИОТИ И КРАДЦИ НА ПРЕХОДА НА МЯСТОТО ИМ В ЗАНДАН

14

Анонимен 1

преди 10 години

до 12/ България не е само София, и не е само, личностите седнали на столчетата в Парламента, това забравяте, много от хората, които пишете тук....