41

Анонимен

преди 10 години

Шегаджиистевсички:)

40

Анонимен

преди 10 години

Абе тоя Цацаров наистина е много дебел, каква гуша само. Дано поне да си върши съвестно работата

39

Анонимен

преди 10 години

Очите на Сидера са типично наркомански. Айдее на кокаина...

38

аз

преди 10 години

резултати дебелако, резултати. стига празни приказки.

37

Анонимен

преди 10 години

Браво, Цацаров, харесваш ми. Ами с Романчо кво стана? Прочете ли му романа вече? Ето и един цитат: " Защото сте престъпник - на колене!" Колко народна пара може да изяде този прокурор, още? Как ще го квалифицираме, а? Човешки права, харти, декларации, ала бала.Но Романчо е по бял от Воленчо. А това разделение как се нарича?

36

Иво Калпазанов

преди 10 години

Браво Цаци,понапрей са понапрей са на неопетнена душица ,па след туй много ама много фино обърни цялата работка с процеса.Сигурен съм че си професионалист толстолоб с толстолоб такъв

35

Анонимен

преди 10 години

Браво Цацаров,харесваш ми! Продължавай по същия начин с всички,които престъпват Законите!Без значение на обществено положение и политическа принадлежност!Пожелавам ти успех и дано не си поредният,който ще ни разочарова!Законът над всичко,това е спасението за България!

34

ultramind

преди 10 години

Атака и нищо друго!

33

Революционер

преди 10 години

България е пълна с ***, няма да се учудя, ако "Атака" вземе над 4 % на следващите избори. Тази *** и *** трябва да се изколи, защото е срам за цяла България.

32

Атакист

преди 10 години

Няма работеща съдебна система а абсурден цирк в България! Политици управлявали България направиха вреди които съсипаха изцяло държавата, и тях никой не ги съди и пипа, а който го съдят се точи делото с години и с години, обаче за това че Волен вдигнал скандал са готови за 2 часа със всичко! Тоя тлъст *** на снимката е позор за прокуратурата защото се поддаде така лесно! Дано да се вдигне народа и да ги помете всичките недостойни и предателски и престъпни души особено тия с власт! Иначе няма!

31

Анонимен

преди 10 години

Не искам да коментирам Цацаров, защото може да ме обвини в хулгански действия, изразяващи се в словесна съпротива на властта.Лека нощ господин Цацаров.

30

Радко Радев

преди 10 години

На тоя толстолоб Цацаров някой вярвали му

29

Анонимен

преди 10 години

Заради Сидеров спряха аварийно самолета, за да се успокои психично болния. Тогава той нападна екипажа на самолета и замери стюардесата. Е гаси животното. Да не говорим за останалите скандали, при които нанесе побой на журналисти, полицаи, изкърти брава на министерския съвет и влезе със взлом по време на кабинета Райков, склоняваше Павел Чернев към лъжесвидетелстване за побоя и стрелбата на магистралата, където Сидеров отново подивя и стреля с пистолет, за да спука гумите на колата пред него.

28

Анонимен

преди 10 години

??? Kvo stava tuk? Edin normalen komentar niama....

27

tt2

преди 10 години

Сотир Цацаров обяви, че членуването в масонска ложа не е вредно за магистрат, защото същото е да се членува в ловна дружинка или във ветроходен клуб и там се създават някакви контакти и познанства.Контакти и запознаства със сатанисти

26

are_kulata

преди 10 години

Оставете ГЕРПерастите на мира, те не могат да спят и немогат да си обяснят:1.Как така Цацаров от лош, който подхвана Цветанов, сега е добър, защото подхвана Сидеров.2.Как вечните врагове Русия и Турция, направиха коалиция чрез БСП и ДПС.3.Как Бойко ''бори'' комунистите, като цялото ГЕРП е БКП.4.Как ГЕРП се натиска на Касим Дал и Корман Исмаилов и защо?5.Защо ГЕРП нарекоха Ботев ксенофоб и поискаха да го махнат от учебниците.6. Защо ГЕРП винаги гласува заедно с БСП и ДПСДа живей БКП !

25

Dedovia

преди 10 години

Тоя пълничкия от снимката да не закача Волен.Първо да съди красивите и интелегентните ***, които нанесоха побои на полицаи през лятото и есента на жълтите павета.Сотире, помним. Не прилагай двойни стандарти.

24

Анонимен

преди 10 години

Група депутати от АТАКА посетили детска градина с благотворителна цел.По късно в изявление на партията се казва ,че децата първи налетели на бой !

23

sofianec

преди 10 години

volen president a lutvi mestan ministur predsedatel

22

до атакапобеда

преди 10 години

Кумира ти е едни турчин,гаден фес,предател,алкохолик,*** и ***!Ти със сигурност си по-зле и от него!