41

георг

преди 10 години

Честито! Покани всички политици ,,допринесли" за твоя успех да се снимат в Сидни с теб и да не се връщат. Ама всички!

40

!@#$%

преди 10 години

Много глупави хора има тук ****а му стара...Престанете да давате това,което нямате...и поздравете победителката!!!Това,че успехът е неин не означава че и аз не се чувствам добре от това.Поздравявам я за играта и се надявам ТОВА ДА Е САМО НАЧАЛОТО!!!МЛАДА Е,КРАСИВА Е,ИГРАЕ НАРАВНО С НАЙ-ДОБРИТЕ(ЧЕ КАКТО СЕ ВИЖДА И ПО-ДОБРЕ...)-ЖЕЛАЯ И УСПЕХ!!!!

39

Анонимен

преди 10 години

Всички са много горди само когато им отърва. Да не стане само като със Стоичков или Бербатов или кой ли не спортист...

38

Анонимен

преди 10 години

До Зинаида ЗлатановаСамо дето България няма никаква заслуга или принос ама както и да е.

37

.bg

преди 10 години

Благодарим ти, че прославяш България!

36

Анонимен

преди 10 години

Когато беше изпаднала от топ 100 и беше почти забравена...а сега, голяма Българска гордост, много ми е интересно дали държавата е помогнала нещо на това момиче?

35

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Поздрав на родителите на това...мило и слабо момиче,което се пребори...мъжки на един световен...терен.Дано са повече българите,доказали се на световната сцена и дали пример,за един неукротим...български дух и професионализъм.

34

Анонимен

преди 10 години

Към *** и запалянкото - *** прости сте вие дребни душици, Джокович в Сърбия на ръце го носиха, а забравихте цвети на ролан гарос след победата над едната Уилямс как ивади българското знаме и се зави с него. Злобни душици сте ей, не е нужно дори да се представя като Българка за да се заравдваме за нея.

33

член

преди 10 години

Честито на момичето,и поздрави към най-хубавия град в България - Пловдив

32

ко40 от село

преди 10 години

тя и гришо предатели ли са след като те като други 1, 2 милиона българи са напуснали родината, за да си изкарват прехраната в чужбина.щото кака пена като е чистачка в мадрид е предателка, а цвети е патриот и истински българин. Примерно

31

gorituz

преди 10 години

Пиронкова ще подкрепи бъдещото проамериканско правителство в България, основано на антируска риторика.

30

Анонимен

преди 10 години

това си е лична победа не национална не виждам българия какво общо има

29

ПЕТЪР

преди 10 години

БРАВО ЦВЕТИ!!!!!!!!! НЕВЕРОЯТНА СИ!!!!!!!!!!!!!!!!

28

gtf

преди 10 години

Бравооооооо ! :) пък верно е и хубаво ...

27

Нина

преди 10 години

БРАВО, ЦВЕТИ! Продължавай със същия дух и ти желая все повече успехи! Поздравление на цялото семейство и всички приятели, които ти помагат!

26

Анонимен

преди 10 години

До Фен = Някъде да виждаш снимка на федерацията.Всеки решава за себе си какво иска от живота и ние не сме длъжни да заделяме пари от здравеопазването и образованието за тях.Колко пари е дала американската федерация на сестрите Уилямс или руската федерация на Шарапова.

25

сопол

преди 10 години

тениса си е чист бизнес. при награждаването цветито споменава ли някъде българия, освен майка си, баща си и дядо си. не че аз щях да спомена българия. утре оня съсел орешарски и шушумигата плевнелиев ще пратят телеграмка и ще я чакат на летището за пиар снимка.иначе браво на пиронкова. малко трудно беше, не е като да прибереш за първите два предварителни кръга 10 000 евра от два мача от по половин час

24

фен

преди 10 години

Само Цвети знае колко усилия,труд,нерви,болки и пр.и коства тази победа.Дано да има късмет и да продължава в същи дух.Трябва и добър рехабилитатор,масажист-да може бързо както Джокович да се възстанови.Не може федерацията да се тупа в гърдите при победа на Цвети или Гришо,а когато трябва да дава пари,да казва,че това е индивидуален спорт и всеки да се спасява.Уж много бизнесмени,а почти никой не иска да инвестира в млади и талантливи деца,дори и федерацията.Ама ако спечелят-първи са за снимка.

23

Анонимен

преди 10 години

Много прости хора има в нашата държава. Вместо да се радват от сърце на успеха на това момиче, пак търсят кусури. Цвети е не само хубава, но и много умна, от изключително интелигентно семейство, потомствена спортистка, внучка на един от най-големите български художници.

22

nerez

преди 10 години

От гордост вече няма да може да се говори с нас. Тая победа ми вирна носа и смятам да покажа презрение към всички останали народи по света.